Jump to content

Το χειρότερο και καλύτερο κινητό που έχετε αγοράσει


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την εποχή του - και μακάρι να συνεχιζόταν μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη σειρά - Nokia 9210 i communicator

 

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Το καλύτερο αυτό που πήρα πριν μια εβδομάδα, χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μου.alcatel 5.

Tcl 20 5g

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ένα ενδιαφέρον θέμα αυτό.

 

Χειρότερο μακράν το Nokia N97. Όχι λόγω εμφάνισης και λειτουργιών, αλλά λόγω εντελώς χάλια επεξεργαστή και απειροελάχιστης μνήμης που δεν σε άφηνε να τρέξεις τίποτε. Και στην μητέρα μου που το έδωσα και χρησιμοποιούσε ελάχιστα πράγματα ήταν εκνευριστικό.

 

Καλύτερο δεν ξέρω... Φωτογραφία το Nokia N8, φλας το Nokia N82, πιο ολοκληρωμένο (αν και μεγάλο στο χέρι) το Samsung Galaxy Note 2. Πιο εύκολο στην χρήση και γρήγορο το Samsung Galaxy Note 8 που χρησιμοποιώ τώρα (αν και το βλέπω εντελώς ουδέτερα ως συσκευή). Από όλα αυτά, αν μου λείπει κάποιο είναι το N8, που το έδωσα νωρίς για το Note 2, αλλά και το Ν82, το οποίο μπορούσα να το λειτουργήσω ακόμη και οδηγώντας χωρίς να κοιτάω (βλέπε πλήκτρα), αφού είχα μάθει απέξω τι έπρεπε να πατήσω για να μου βγει το οτιδήποτε (άσε που μου λείπει το εκπληκτικό Sygic 8.2.2 με τα μπλόκα της Τροχαίας).

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Γενικότερα, με όσες συσκευές πέρασαν από τα χέρια μου, δεν είχα ιδιαίτερα θέματα καθώς, είμαι ο τύπος που αλλάζω σε τακτά χρονικά διαστήματα τις συσκευές μου συνεπώς, δεν τις κρατάω αρκετά ούτως ώστε να βγάλουν τα όποια προβλήματα. Μου ήρθαν όμως αυτομάτως οι υποψηφιότητες για τις δυο κατηγορίες που ζητούνται. 
 

Χειρότερο: Μια κινεζιά-απομίμηση του Galaxy S5. Τα χαρακτηριστικά του κορυφαία, η κάμερα του ειδικά ότι καλύτερο αλλά πραγματικά, το λογισμικό έκανε τα δικά του. Η αφή έτρωγε τα κολλήματα της, γενικά, εμπειρία πολύ κακή. Χαρακτηριστικά θυμάμαι οτι στη συσκευασία του, είχε δυο μπαταρίες, το θεώρησα γενναιόδωρο από την πλευρά της εταιρείας αλλά, κατάλαβα οτι ειχε χρησιμότητα καθώς, η πρώτη μπαταρία που ειχε βάλει, παρέδωσε το πνεύμα σχετικά γρήγορα. Επίσης, ο φορτιστής που συνόδευε το πακέτο, κάποια στιγμή αυτοκτόνησε και το φόρτιζα με άλλον φορτιστή. Εκείνο που δεν θα ξεχάσω, είναι οτι αν το φόρτιζα και τύχαινε να έπρεπε να το χρησιμοποιήσω, αντί να φορτίζει, ξεφόρτιζε, μπορεί βέβαια να ήταν κάποιου είδους ασφάλεια. Το είχα δανείσει σε ένα φίλο που χρειαζόταν συσκευή και απ’ όσο θυμάμαι, τον τσάτισε τόσο που το σιχτίρισε.

Καλύτερο: Microsoft Lumia 640. Έχοντας αγανακτήσει με το προαναφερθέν τηλέφωνο, ήθελα να αποτοξινωθώ από τα Android για να απωθήσω την κακή εμπειρία που είχα και στράφηκα σε αυτή την επιλογή. Είχε και ένας φίλος Lumia και επειδή ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, στράφηκα κι εγώ προς τα εκεί. Απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου κι εγώ, οικονομικό τηλέφωνο, εξαιρετικό VFM, η ποιότητα της συσκευής, ότι καλύτερο είχε περάσει από τα χέρια μου μέχρι τότε, το λογισμικό ουδέποτε έφαγε σκάλωμα, η όλη εμπειρία ήταν απροβλημάτιστη, μέχρι που σταμάτησε η εταιρεία να βγάζει updates και εκεί κάπου άρχισε να χαλάει η όλη εμπειρία. Στην αρχή η αναβάθμιση σε Windows 10 ήταν το μάννα εξ ουρανού αλλά στην πορεία, ίσως έγινε και τεχνηέντως από την εταιρεία αλλά, πραγματικά το τηλέφωνο είχε ρημάξει πλέον και αποφάσισα να το παρατήσω και να επιστρέψω στον κόσμο των Android. Αν συνέχιζε την υποστήριξη η εταιρεία, πιθανόν να ήταν το τηλεφωνο που θα κρατούσα περισσότερο στην κατοχή μου, δεν είχα κανέναν άλλο λόγο για να το παρατήσω….

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...