Fox Δημοσιεύτηκε May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 11, 2005 Ας γράφουμε εδώ τις εντυπώσεις μας απο μηχανάκια κινέζικα. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει αυξηθεί κατακόρυφα η κυκλοφορία μηχανών made in china (Lifan, Zoghsen Daelim, Socudo κτλ.). Η τιμή τους ελκυστική, σχεδόν στη μισή τιμή απο τα brandnames αλλά ποιά η αξιοπιστία τους; Ποιές οι εντυπώσεις σας, οι εμπειρίες σας και οι απόψεις σας επι του θέματος; Η Κινέζικη Zongshen πάει για τo Νο1 (απο το mototriti) «Θα κατασκευάζουμε 6 εκατομμύρια μοτοσικλέτες το χρόνο για να γίνουμε η νούμερο 1 εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών στον κόσμο». Βαρύγδουπη δήλωση θα έλεγε κανείς από το αφεντικό της Zongshen, Zuo Zongshen, ο οποίος ενημέρωσε το κοινό για τις προθέσεις της εταιρείας του. Ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσικλετών στην Κίνα μετά την κρατική Jailing, είναι η ιδιωτική Zongshen. Η Κινέζικη εταιρεία σχεδιάζει να έχει γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσικλετών στον κόσμο μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια. Όσοι από εσάς νομίζετε ότι δεν θα τα καταφέρει, τότε διαβάστε τα εξής: - Η Zongshen έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με την Harley με σκοπό να παράγει τα μοντέλα της Αμερικάνικης εταιρείας, στην Κίνα. - Επίσης, συνεργάζεται ήδη με την Piaggio, φτιάχνοντας scooter αλλά και μικρές μοτοσικλέτες για την Κινέζικη και Ευρωπαϊκή αγορά. - Έχει ήδη εξελίξει μία γκάμα μοντέλων από 400 έως 1000 κυβικά. - Έχει 18,000 υπαλλήλους, εξάγει σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, έχει 523 εργοστάσια και οι πωλήσεις της για το 2003 ξεπέρασαν τα 350 εκατομμύρια δολάρια! Είπατε τίποτα; Qingqi (απο το mototriti) Oι συγγενείς από την Κίνα Η κινεζική φίρμα Qingqi κάνει την είσοδό της στην ελληνική αγορά των δύο τροχών, φιλοδοξώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού και να δημιουργήσει τέτοια σχέση που να μετατραπεί σε αυτό που λέει και το όνομά της (Qingqi = Συγγενείς). Τα τεράστια άλματα που έχει κάνει η Kίνα στο χώρο της οικονομίας και της παραγωγής, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Μία ακόμα απόδειξη αυτών είναι η μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη εξαγωγική δραστηριότητα των κινεζικών εταιρειών. Στα πλαίσια αυτά, η Qingqi ξεκινά προσπάθειες ανάπτυξης των εργασιών της μέσω της δραστηριοποίησής της στην παγκόσμια αγορά. Ο όγκος παραγωγής της εταιρείας ανέρχεται σε 2.000.000 δίκυκλα σε ετήσια βάση, αριθμός που δείχνει το μεγάλο της μέγεθος, και την αντιπροσώπευσή της στη χώρα μας ανέλαβε αποκλειστικά η X&Δ Σαραντόπουλος Α.Ε., εταιρεία με πολυετή παρουσία και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά. Η πρώτη επαφή με τα μοντέλα της Qingqi πραγματοποιήθηκε σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Αίγλη του Ζαππείου, επισφραγίζοντας με τον πλέον εμφανή τρόπο τις μεγάλες προσδοκίες της φίρμας για επιτυχημένη είσοδο και δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά των δύο τροχών. Στόχος των υπευθύνων της X&Δ Σαραντόπουλος Α.Ε είναι να χτίσουν ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand name, στηριζόμενοι στη διαφορετική προσέγγιση που θα επιχειρήσουν. Η διάθεση των μοντέλων θα γίνεται μέσω καθετοποιημένων και αποκλειστικών εκθέσεων που θα υπάρχουν σε κάθε νομό και στις οποίες ο πελάτης θα μπορεί να βρει ό,τι χρειάζεται για τη μοτοσικλέτα του. Επίσης, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι όλα τα μοντέλα της Qingqi θα καλύπτονται για ένα χρόνο με δωρεάν ασφάλιση κλοπής, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, ως μια προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας X&Δ Σαραντόπουλος Α.Ε. Μεγάλα "όπλα" στη μάχη για τη διεκδίκηση σημαντικού μεριδίου της αγοράς θα αποτελέσουν η προσιτή τιμή, η εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών, η ιαπωνική τεχνολογία που ενσωματώνουν όλα τα μοντέλα, καθώς επίσης και η πλήρης γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει δώδεκα συνολικά μοντέλα για τη πόλη και το χώμα. Η γκάμα των προϊόντων της Qingqi αριθμεί 12 μοντέλα σε όλους τους τύπους δικύκλων (scooter, moto, παπιά, ATV), ενώ στα σχέδια της ελληνικής αντιπροσωπείας είναι με τον καιρό να πληθύνει ακόμη περισσότερο. Με τιμές που ξεκινούν από τα 1.090 ευρώ με "οροφή" τα 3.300 ευρώ, θα λέγαμε ότι η Qingqi έβαλε… γκολ από τα αποδυτήρια! Ολα τα μοντέλα χρησιμοποιούν τετράχρονους κινητήρες, καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro-2 και με την πρώτη ματιά δείχνουν όμορφα και σύγχρονα. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaXoYs Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Το ίδιο ακριβώς ήθελα να ρωτήσω και εγώ ,τα κινέζικα τελικά αξίζουν?η τιμή τους είναι πολύ ελκυστική-σημαντικά χαμηλότερη από honda,yamaha κλπ ,ένας φίλος μου σκέφτεται να πάρει το LIFAN το 100 αρι (παπάκι),έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις?Για τα kymco τι γνώμη έχετε?(taiwan, αλλά έχει και εργοστάσιο στην κίνα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montreal Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Έχω το forcity του Goroli το οποίο είναι dayyang και του φόρεσα 125 μοτέρ με το που το πήρα (lifan) Είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω κάνει 1300 χιλιόμετρα, ενώ είχα για πολλά χρόνια διάφορα παπιά, πηραγμένα και μη... Κανένα πρόβλημα, και ακριβώς δίπλα μου κάθεται ένας φίλος όπου έχει κάνει 25,000 χιλιόμετρα με lifan 10άρι και δεν έχει ούτε και κείνος πρόβλημα. Το μόνο που δεν μου άρεσε στο Forcity είναι ότι είχε Nylon λάστιχα και πρέπει να του βάλω κάποιο metzeler i michelen. Φρένα ΑΡΙΣΤΑ!!! Γκάζια (με το 125άρι moter) πάλι άριστα. δεν είναι και καμιά σπουδαία τεχνολογία το μηχανάκι, οπότε οι κινέζοι μπορούν να τα καταφέρουν καλά. Το παπί έχει 30 χρόνων τεχνολογία επάνω, οπότε ποιός ο λόγος να πετάμε τα χρήματα μας σε ακριβές λύσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaXoYs Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Γιατί δεν πήρες το 100αρι forcity κατευθείαν αλλά έκανες μετά την αλλαγή της μηχανής,20 euro διαφορά μόνο λέει στο site, μήπως για λόγους διπλώματος?Το 100αρι θα τράβαγε λιγότερο απ'ότι το δικό σου μετα την αλλαγή της μηχανής?Στο site λέει οτι βγάζει 7.48 hp,τα περισσότερα 100-115αρια του ανταγωνισμού βγάζουν κοντά 8.3 ,γενικά πες λίγο περισσότερα για το forcity,πόσα χλμ έχεις κάνει?DAYANG είναι τελικά?σου έβγαλε κανένα πρόβλημα ?Θέλει να πάρει ένας φίλος και σκέφτεται γι'αυτό ,το lifan και το kymco active : http://www.kymco.gr/models/papia/activ50-110.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 re paidia kserei kaneis poso peripou kanei ena 80cc lifan moter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montreal Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Φίλε μου εξηγώ σε άλλο thread που μιλάει για μηχανάκι 50cc τους λόγους που κατέληξα στο Forcity, Και όχι στο Kymco. Το έψαξα πάρα πολύ και το Kymco έχει χειρότερα πλαστικά. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν πέρνει μοτερ από Honda επάνω, όπως Lifan klp. Το σημαντικότερο είναι, ότι στην Kymco έδινα τα μισά λευτά προκαταβολή και για τα υπόλοιπα μου ζητούσαν ένα κάρο χαρτιά. Ο Γκοργόλης το δίνει ΄μέχρι 36 μήνες άτοκα, και το σημαντικότερο.... Μόνο με την Ταυτότητα σου. Επίσης ο αποθηκευτικός χώρος είναι μεγάλο πλεονέκτιμα, για κλειδαριά, αδιάβροχο κλπ. Έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα και το μηχανάκι είναι οκ. Ούτε τριξίματα, ούτε κατανάλωση, ούτε τίποτα. έχω φάει χρόνια στα παπιά, 6άβολτα, cub, κλπ και νομίζω ότι το μηχανάκι είναι αστέρι. Το μόνο πρόβλημα ότι φοράει Nylon λάστιχα και θέλουν αλλαγή. όσον αφορά την ερώτηση του φίλου για 80άρι Lifan, Νομίζω δεν υπάρχει. Στο μοναστηράκι δίνουν 210 Ευρώ το 100άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaXoYs Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Παιδιά τι προτείνετεαι Dayang DY100Α ή Lifan 100άρι?Τα μηχανακιά κάνουν περίπου το ίδιο (κοντά 1200 euro),ξέρει κανείς πως τα πάνε από τελική ; .Αυτά τα dayang λένε τπτ ή είναι εντελώς μούφα? (Για τα λεφτά τους πάντα ε,μην μου τα συγκρίνετε με honda...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. May 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Για τα Lifan απο όσο έχω ρωτήσει σε διάφορα συνεργεία τα θεωρούν καλά σαν μηχανές. Δεν παρουσιάζουν προβλήματα και αντέχουν. Τώρα για τα ηλεκτρονικά / ηλεκτρικά τους δεν ξέρω... Αλλά έχουν εγγύηση 1 χρόνο, τι διάολο...! Βρίσκομαι σε ένα δίλημμα : Honda Dream (40.000km) σε καλή κατάσταση. Τιμή: 600€ Lifan LFA (100cc) καινούριο : Tιμή: 1.160 € Τι θα διαλέγατε? Τι με συμβουλεύτε? Help me! Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Honda σίγουρα!! Η αξιοπιστία της είναι σημαντικό κριτήριο για την προτίμησή μου αυτή. Και το λιφαν για τα λεφτά του καλό είναι , αλλά δεν βρίσκεις πλαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daytonaR88 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 xerei kaneis ti ginete sthn periptwsh pou se 50ari mhxanaki valw allo moter(lifan 125cc)kai me stamathsoun oi mpatsoi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 xerei kaneis ti ginete sthn periptwsh pou se 50ari mhxanaki valw allo moter(lifan 125cc)kai me stamathsoun oi mpatsoi?? η τροχαια θελεις να πεις..!! αμα το ψαξουν και δουν οτι το μηχανακι εχει μετατροπη,απλα θα σου το κατασχεσουν και θα σου κανουν μια μηνυση. καλυτερα ομως ειναι να μην περασεις απο τετοιο σταδιο,γιαρι θα σε κυνηγαει για παντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daytonaR88 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 to 50ari omws file mou einai vasano!!ti allo mou proteineis na kanw ektos apo to na megalwsw ton idio kinhthra?(giati ta metala tou einai gia petama!)kai tosa mhxanakia pou kykloforoun etsi einai me to fovo oti tha gyrisoun me ta podia??den paizei xrhmatiko prostimo?kateftheian katasxesh kai mhnysh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 to 50ari omws file mou einai vasano!!ti allo mou proteineis na kanw ektos apo to na megalwsw ton idio kinhthra?(giati ta metala tou einai gia petama!)kai tosa mhxanakia pou kykloforoun etsi einai me to fovo oti tha gyrisoun me ta podia??den paizei xrhmatiko prostimo?kateftheian katasxesh kai mhnysh? να κανεις λιγο υπομονη μεχρι να πας 18 για να βγαλεις διπλωμα και μετα θα εισαι ωραιος!.τωρα εαν θελεις να κανεις αυτο που σκεφτεσαι..θα εισαι συνεχεια μεσα στο αγχος και στο κρυφτο:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daytonaR88 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 xerei kanenas posa aloga einai o lifan 100cc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 to 50ari omws file mou einai vasano!!ti allo mou proteineis na kanw ektos apo to na megalwsw ton idio kinhthra?(giati ta metala tou einai gia petama!)kai tosa mhxanakia pou kykloforoun etsi einai me to fovo oti tha gyrisoun me ta podia??den paizei xrhmatiko prostimo?kateftheian katasxesh kai mhnysh? Συμφωνω με τον RAVER,περιμενε μεχρι τα 18 Εντελως πληροφοριακα!!!Ουτε μηνυση σου κανουν ουτε τιποτα!!! Αν εχεις διπλομα για 50αρι και σε σταματησουν με μεγαλυτερο και εισαι οκ πανω στο μηχανακι(κρανος,με πινακιδες,κανονικη εξατμιση)σε γραφουν στο μπλοκακι τους και σου ερχεται ειδοποιηση μετα απο ενα χρονο για δικαστηριο αν μεχρι τοτε εχεις βγαλει διπλωμα το παρουσιαζεις και ολα οκ αν οχι κλαφτα!!!Αν δεν εχεις τιποτα τοτε σε πανε αυτοφωρο,την αλλη μερα εισαγγελεα και παει λεγοντας!!! Αυτα ειναι παραδειγματα προς αποφυγην...!!! Η γνωμη μου ειναι να μην κανεις τιποτα στο καημενο το μηχανακι γιατι ειναι και μικρο απο αποψη κυβικων και δεν αξιζει,αυτο που πρεπει να κανεις ειναι υπομονη για ενα μεγαλυτερο...!!!Επιγοντως αλλαγη ελαστικων(Dunlop η Metzeler) με μαλακη γομα για καλυτερα κρατηματα!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daytonaR88 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 file mou apo diplwma,asfaleia,kranh ktl. eimai ok!to thema einai oti den paei to kakomoiro!lastixa exw valei ta metzeler ME22,poly kala lastixa alla prepei na zestathoun kala gia na katalaveis krathma! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 file mou apo diplwma,asfaleia,kranh ktl. eimai ok!to thema einai oti den paei to kakomoiro!lastixa exw valei ta metzeler ME22,poly kala lastixa alla prepei na zestathoun kala gia na katalaveis krathma! Ελα ρε συ υπερβολες...!!!Καταρχην κρατημα σε παπακι δεν υπαρχει απλως βαζουμε καινουργια λαστιχα για να ξεγιελιομαστε!Αλλα σε σχεση με τα μανισια δεν το συζηταω...!!!Καλα εκανες και τα εβαλες...Ακουμπας και γονατο κατω:p για να θελεις να εχεις και καλο κρατημα με παπακι...ειπαμε!!!Ε και στην χειριστη περιπτωση τραβας και ενα Βurnoutακι πριν ξεκινησεις...;) :p για να μην ξεκολλας απο κατω... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daytonaR88 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 kala opote theleis na kanonisoume na se paw mia volta me to Z na anathewrhseis peri krathmatos sta <<papakia>>kai na deis an akoumpaw gonato katw kai an kanw kai kanena Βurnoutακι opws les gia na mou peis kai mena,oxi tipota allo kai na eisai sigouros pws afto to yfaki den tha to exeis otan kateveis apto mhxanaki! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 παιδια εχει κανεις παπι Qingqi να μας πει την γνωμη του? τι τελικη βγαζει? διαβασα οτι καιει 2,1lt/100! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Ρε παιδιά άσχετο, αλλά δεν ήξερα πού να το ρωτήσω...:O :O :O Ένα κράνος καλό (για σκουτεράκι το θέλω) πόσο κάνει περίπου; Όταν λέω καλό, δεν εννοώ αγωνιστικό:lol: αλλά κάτι που να προστατεύει... Όχι να πέσει και να ανοίξει σαν καρπούζι... Και πάλι συγγνώμη:O Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 kala opote theleis na kanonisoume na se paw mia volta me to Z na anathewrhseis peri krathmatos sta <<papakia>>kai na deis an akoumpaw gonato katw kai an kanw kai kanena Βurnoutακι opws les gia na mou peis kai mena,oxi tipota allo kai na eisai sigouros pws afto to yfaki den tha to exeis otan kateveis apto mhxanaki! Καταρχην εισαι λαθος,ουτε υφακι εχω ουτε τιποτα το μονο που εχω ειναι καλυτερο μηχανακι απο το Ζ(δεν ξερω αν εχεις):p !!!Το αν εχουν κρατηματα τα παπακια το ειπα σαν μετρο συγκρισης με τα μεγαλα(750αρια,1000αρια)!!! Δεν θα αναζητησεις κρατημα στα 60 χλμ που πηγαινεις μεσα στην πολη,εκει μπορουν ολα τα λαστιχα να εχουν καλα κρατηματα...αντιθετα ομως στα πολλα 150+βαλε,εκει χρησιμοποιειτε ο ορος κρατημα...!!! Τωρα αν θες να λες τα δικα σου no problem εχω κουραστει να ακουω διαφορα του τυπου ''ελα να σε παω βολτα και θα δεις'' την ωρα που το μονο που ξερετε ειναι να γκαζωνετε...χωρις μετα...!!! Και να σου πω και κατι...υπαρχει και ο ορος ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ που πρεπει να κανεις πριν αγορασεις καποιο μηχανακι...οταν αγοραζεις ενα 50αρι να ξερεις οτι θα περιμενεις μεχρι 80 χλμ/ωρα μεχρι εκει...ενα πραγμα να ξερεις οτι οσο και να το υπερκυβισεις το 50αρι,50αρι θα μεινει και ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ.Αν παλι το υπερκυβισεις και χρησιμοποιησεις την δικαιολογια οτι δεν εχω διπλωμα και τα γνωστα γκουχ μουχ εχει φανει το πραγμα οτι δεν ξερεις απο τιποτα... ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18(125cc) η ΜΕΧΡΙ ΤΑ 21(απεριοριστο) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ!!!ΓΚΕ ΓΚΕ?;) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Και για να επανελθουμε στο θεμα μας... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ(μοτοσυκλετιστικος)...ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ!!! Ειναι πολυ απλα τα πραγματα προφανως αυτα τα μηχανακια που κανουν την μιση τιμη απο οτι τα γνωστα (ΥΑΜΑΗΑ,HONDA,SUZUKI,KAWASAKI κτλ.) σε καποιο τομεα δεν θα εχουν ποιοτητα...συνηθως δεν εχουν ποιοτητα στον κινητηρα!!! Οσες φορες πηγαινω στα Carrefur η στο Praktiker βλεπω παπια με 500ευρω και 700...ε δηλαδη ημαρτον!!!Δηλαδη εγω που το πηρα το 125 μου με 2295 τι ειμαι *******:confused: :confused: ???Δεν το καταλαβα αυτο...!!! Οποτε μην μπαινετε σε διλημμα αν θελετε να παρετε ενα με 700 η ενα με 1800ευρω...το ενα(1800ευρω)θα αποσβεσει και με το παραπανω τα λεφτα του...χαρη στην ποιοτητα κατασκευης του & το αλλο οχι(700ευρω) !!! 1+1 κανουν 2 Σημειωση: Αποφευγετε να περνετε μεταχειρισμενα 2χρονα... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Μιας που είπατε΄πίο πάνω για τα KYMCO... ΤΟ 50αρι έχει ένας φίλος μου κ τό έχει κάνει 100-110cc πειράγμένο μέ εξατμίσεις καρμπυράτέρια κτλ... και μου την <<κάνει>> εμένα πού εχω ΙΝΝΟVA.. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ KYMCO........................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 παιδια για το kymco spike 125 ποια ειναι η γνωμη σας? ψαχνω ενα αξιοπιστο παπι να βγαζει 120km/h και με οσον δυνατον μεγαλυτερη αυτονομια ρεξερβουαρ. ποιο προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Καλό μου φαίνεται. Πόσο κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts