stratus Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εγω εχω τα WinXP PRO τα εχω ενεργοποιησει 3 φορες μεσω Ιντερνετ και 5 φορες μεσω τηλεφωνου (το οποιο ειναι δωρεαν για οσους φοβουνται μην ξοδευτουν).Αν θελεις να κανεις φορματ και να μην χρειαστει ξανα ενεργοποιηση πριν το φορματ αντιγραφεις τα αρχεια wba.dbl ,wpa.bak και μετα τα φορματ αντικαθιστας τα καινουργια με αυτα που ειχες κρατησει.Το κολπο δεν πιανει παντα/Αλλες φορες λειτουργει και αλλες οχι.Παντως μεσω τηλ. οι ενεργοποιησεις δεν εχουν οριο Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Όσο το hardware του υπολογιστή παραμένει σταθερό (δηλαδή δεν γίνονται τίποτα μεγάλα upgrades, πχ αλλαγή CPU κλπ) τότε τα ΧΡ δεν χρειάζονται ενεργοποίηση, αλλά μόνο "επικύρωση" του cd-key. Αν το hardware αλλάξει, τότε πρέπει να ξαναγίνει ενεργοποίηση και τότε μειώνεται ο αριθμός των ενεργοποιήσεων που επιτρέπει η Microsoft. Γεγονός. Αν πάντως δεν μπορείτε να κάνετε ενεργοποίηση μέσω internet, μπορείτε μέσω τηλεφώνου. Είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει όσες φορές θέλετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Γεγονός. Αν πάντως δεν μπορείτε να κάνετε ενεργοποίηση μέσω internet, μπορείτε μέσω τηλεφώνου. Είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει όσες φορές θέλετε. Πολύ φοβάμαι οτι κρατάνε και τηλέφωνα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Πολύ φοβάμαι οτι κρατάνε και τηλέφωνα... Τιποτα δεν κρατανε. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει ... Γιατί η μπιπ η microsoft σoυ έχει ένα όριο ενεργοποιήσεων; Μερικοί είναι σαν εμένα και γουστάρουν να κάνουν κάθε εβδομάδα format. Αν κάνεις format κάθε εβδομάδα χωρίς να αλλάζεις το hardware σου κάθε εβδομάδα τότε απλά δεν μειώνεται ο αριθμός των ενεργοποιήσεών σου...διάβασε το ποστ που έχω κάνει από πάνω... ΥΓ : Για το χαζοχαρούμενο OS της μπιπσοφτ δεν δίνω ούτε 0,005 € Τότε να μην το πάρεις καθόλου...ούτε original ούτε αντίγραφο...βάλε linux.... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Τιποτα δεν κρατανε. Αυτό ποιος μου το εγγυάται; Η διαδικασία ενεργοποίησης γίνεται με αυτόματο τηλεφωνητή.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Αυτό ποιος μου το εγγυάται; Η διαδικασία ενεργοποίησης γίνεται με αυτόματο τηλεφωνητή.. Είναι πιο πιθανό να κρατάνε προσωπικά στοιχεία του χρήστη όταν γίνεται ενεργοποίηση μέσω internet, παρά μέσω τηλεφώνου, δε νομίζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Ναι αλλα το τηλέφωνο είναι πιο άμεσο, έχουν και την διεύθυνση του σπιτιού σου.. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Ναι αλλα το τηλέφωνο είναι πιο άμεσο, έχουν και την διεύθυνση του σπιτιού σου.. :worry: Δεν είναι τόσο χρήσιμο το τηλέφωνο και η διεύθυνση, στο κάτω-κάτω μπορεί να ενεργοποιείς τον φορητό υπολογιστή από το σπίτι του φίλου σου... Νομίζω πως τρελαινόμαστε άδικα... Αν τελικά η Microsoft έχει συλλέξει διάφορα προσωπικά στοιχεία του καθενός δεν πρέπει να μας ανησυχεί ιδιαίτερα, δεν έχει ακουστεί ποτέ να έχει πουλήσει αυτά τα στοιχεία πουθενά, εν αντιθέση με διάφορες ελληνικές εταιρείες και sites που ζητούν τα στοιχεία μας για να έχουμε πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες τους και μετά τα μοσχοπουλάνε σε διάφορους άσχετους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts