Jump to content

The L word (Showtime)

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια να ρωτησω κατι. Ειναι λιγο ασχετο με το τοπικ (αλλα και κατα εναν παραξενο τροπο, σχετικο) αλλα εχω περιεργεια. Πιστευετε οτι κυκλοφορουν αναμεσα μας γυναικες που εχουν κανονικες ζωες και εχουν σχεση με γυναικα και συζουν και τα σχετικα? Μιλαω για νορμαλ πραγματα, οχι αυτες που τις βλεπεις στο δρομο και καταλαβαινεις οτι ειναι λεσβιες μεχρι το κοκκαλο. Πολλες φορες στο δρομο ή στο τρενο για παραδειγμα κοιταω γυρω μου τις γυναικες και λεω, τωρα λες καποια απο αυτες να εχει στην καρδια της μια αλλη γυναικα?

Δεν καταλαβαίνω το ερώτημα.. Η γυναίκα που είναι λεσβία αλλά δεν κάνει μπαμ (ως το κόκκαλο όπως λες..:p), είναι λιγότερο λεσβία;;! :confused::wacko::lol: Και ναι.. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας..:shifty:Αυτές και οι εξωγήινοι της Δρούζα!!:lol: Άλλωστε σημασία έχει να έχεις κάποιον στην καρδιά σου..Τώρα αν είναι γυναίκα ή άντρας είναι προσωπική επιλογή..

Οχι, απλως μου τη δινει που δεν ξερω ποιες ειναι!

Και γιατί τέτοια περιέργεια να ξέρεις ποιες είναι;;;:confused::wacko: Τι κάνει κανείς στο κρεβάτι του και με ποιον δεν αφορά κανέναν..;)

Φιλικά στα λέω, μην παρεξηγηθείς.. Απλά μου άρεσε ο τρόπος που εξέφρασες τις απορίες σου..:p

• Απαντήσεις 330
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια να ρωτησω κατι. Ειναι λιγο ασχετο με το τοπικ (αλλα και κατα εναν παραξενο τροπο, σχετικο) αλλα εχω περιεργεια. Πιστευετε οτι κυκλοφορουν αναμεσα μας γυναικες που εχουν κανονικες ζωες και εχουν σχεση με γυναικα και συζουν και τα σχετικα? Μιλαω για νορμαλ πραγματα, οχι αυτες που τις βλεπεις στο δρομο και καταλαβαινεις οτι ειναι λεσβιες μεχρι το κοκκαλο. Πολλες φορες στο δρομο ή στο τρενο για παραδειγμα κοιταω γυρω μου τις γυναικες και λεω, τωρα λες καποια απο αυτες να εχει στην καρδια της μια αλλη γυναικα?

Μα φυσικά κ υπάρχουν τέτοιες γυναίκες.. γιατί δηλαδή να μην υπάρχουν?? Το αντίστοιχο συμβαίνει κ με τους άντρες gay. Υπάρχουν "εντάσεις" ως προς την έκφραση της κοινωνικής-σεξουαλικής συμπεριφοράς ενός ατόμου γι'αυτό κ βλέπεις γυναίκες να φέρνουν περισσότερο σε άντρες ή άντρες πολύ θηλυπρεπείς.. Ωστόσο όταν είσαι εκ των "έσω" αυτά τα δεδομένα αναλύονται πολύ διαφορετικά..(βλ. δεν είναι ότι φαίνεται, κτλ).

Το τι θα κάνει κάποιος στο κρεβάτι του ή στην καρδιά του είναι καθαρά προσωπική επιλογή...Μήπως αυτός-η που κάνει τα απίστευτα όργια και ας είναι str8 είναι περισσότερο "ηθικός" από κάποιον άλλο που κοιμάται με άτομο του ίδιου φύλου...??

P.S. : Σωστή η φίλη xaxanoula..!! Απλά μου άρεσε ο τρόπος που εξέφρασες τις απορίες σου..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Μα φυσικά κ υπάρχουν τέτοιες γυναίκες.. γιατί δηλαδή να μην υπάρχουν?? Το αντίστοιχο συμβαίνει κ με τους άντρες gay. Υπάρχουν "εντάσεις" ως προς την έκφραση της κοινωνικής-σεξουαλικής συμπεριφοράς ενός ατόμου γι'αυτό κ βλέπεις γυναίκες να φέρνουν περισσότερο σε άντρες ή άντρες πολύ θηλυπρεπείς.. Ωστόσο όταν είσαι εκ των "έσω" αυτά τα δεδομένα αναλύονται πολύ διαφορετικά..(βλ. δεν είναι ότι φαίνεται, κτλ).

Το τι θα κάνει κάποιος στο κρεβάτι του ή στην καρδιά του είναι καθαρά προσωπική επιλογή...Μήπως αυτός-η που κάνει τα απίστευτα όργια και ας είναι str8 είναι περισσότερο "ηθικός" από κάποιον άλλο που κοιμάται με άτομο του ίδιου φύλου...??

P.S. : Σωστή η φίλη xaxanoula..!! Απλά μου άρεσε ο τρόπος που εξέφρασες τις απορίες σου..

Ρε παιδια μη με παιρνετε απο τα μουτρα :( Δεν το λεω απο αρρωστημενη περιεργεια, ισα ισα που συμφωνω απολυτα, mariel19, με οσα λες για τα οργια που κανουν οι str8 (μονο και μονο επειδη ειναι str8 δηλαδη δικαιολογουνται? Ανωμαλοι ειναι!) και παντα τα υποστηριζα. Οπως επισης και το οτι επειδη εισαι str8 δε σημαινει οτι καποιος ομοφυλοφιλος αγαπαει λιγοτερο απο εσενα... Απλως ισως δεν το εξεφρασα καλα αυτο που ηθελα να πω. Και δε βρισκω καποιο τροπο για να σας δωσω να καταλαβετε τι (σκ@τα) εχω μεσα στο μυαλο μου!! :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια μη με παιρνετε απο τα μουτρα :( Δεν το λεω απο αρρωστημενη περιεργεια, ισα ισα που συμφωνω απολυτα, mariel19, με οσα λες για τα οργια που κανουν οι str8 (μονο και μονο επειδη ειναι str8 δηλαδη δικαιολογουνται? Ανωμαλοι ειναι!) και παντα τα υποστηριζα. Οπως επισης και το οτι επειδη εισαι str8 δε σημαινει οτι καποιος ομοφυλοφιλος αγαπαει λιγοτερο απο εσενα... Απλως ισως δεν το εξεφρασα καλα αυτο που ηθελα να πω. Και δε βρισκω καποιο τροπο για να σας δωσω να καταλαβετε τι (σκ@τα) εχω μεσα στο μυαλο μου!! :wacko:

Έλα βρε συ..:O Δεν σε πήραμε από τα μούτρα..:p Σε χαλαρό ύφος στα είπαμε..Εγώ δηλαδή σίγουρα, αλλά φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για την mariel19..(Ελπίζω να μην με βρίσει που μίλησα εξ ονόματός της!!:X :p:lol:). Εννοείται πως ο καθένας μπορεί να έχει ό,τι απορία θέλει και να την εκφράζει. Σίγουρα με ό,τι απαντήσαμε δεν σε θεωρήσαμε αρρωστημένα περίεργη ούτε υπονοήσαμε ότι κάτι στραβά με το μυαλό σου!:X (Είμαστε και καλά παιδιά βλέπεις..:innocent:).Απλά πραγματικά μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έκανες τις ερωτήσεις σου.. Ήταν σχεδόν παιδικός..:O (με την καλή έννοια..).Οπότε όλα καλά, μην αγχώνεσαι..

(Ελπίζω να μην με βρίσει που μίλησα εξ ονόματός της!!:X :p:lol:).

Δεν θα σε πετύχω prive..?? Θα δεις τι θα σου κάνω...!?!?! :lol::p:ninja:

@ n_wildgirl Μας παρεξήγησες... Απλά ήταν πολύ αθώο και αγνό το όλο σκεπτικό κ το ερώτημά σου ... No offense..!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Έλα βρε συ..:O Δεν σε πήραμε από τα μούτρα.. Σε χαλαρό ύφος στα είπαμε..Εγώ δηλαδή σίγουρα, αλλά φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για την mariel19..(Ελπίζω να μην με βρίσει που μίλησα εξ ονόματός της!!:X :p:lol:). Εννοείται πως ο καθένας μπορεί να έχει ό,τι απορία θέλει και να την εκφράζει. Σίγουρα με ό,τι απαντήσαμε δεν σε θεωρήσαμε αρρωστημένα περίεργη ούτε υπονοήσαμε ότι κάτι στραβά με το μυαλό σου!:X (Είμαστε και καλά παιδιά βλέπεις..:innocent:).Απλά πραγματικά μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έκανες τις ερωτήσεις σου.. Ήταν σχεδόν παιδικός..:O (με την καλή έννοια..).Οπότε όλα καλά, μην αγχώνεσαι..

@ n_wildgirl Μας παρεξήγησες... Απλά ήταν πολύ αθώο και αγνό το όλο σκεπτικό κ το ερώτημά σου ... No offense..!

Πειτε το ρε κοριτσια :) Νομιζα οτι με κοροιδευατε :O

Και για να επιστρεψω στο θεμα του τοπικ...εχω να κανω μια δηλωση: η Μαρινα εχει ΚΩΛ@ΡΑ!!! (ελπιζω να μην ακουγεται τοσο αηδιαστικο...απλως τη θαυμαζω :p) Τωρα βλεπω την 1η σεζον...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν θα σε πετύχω prive..?? Θα δεις τι θα σου κάνω...!?!?!

Σύντομα πιστεύω θα με πετύχεις.. Τυχερή!!!(..λέμε τώρα..:wacko:)

Οπότε ετοίμασε μου τα βασανιστήρια..:p:lol:

Πειτε το ρε κοριτσια. Νομιζα οτι με κοροιδευατε

Και για να επιστρεψω στο θεμα του τοπικ...εχω να κανω μια δηλωση: η Μαρινα εχει ΚΩΛ@ΡΑ!!! (ελπιζω να μην ακουγεται τοσο αηδιαστικο...απλως τη θαυμαζω ) Τωρα βλεπω την 1η σεζον...

Παρεξηγιάρα..!!:p Πάντως αν αρχίσουμε να λέμε τι έχει κάθεμια από κει μέσα θα γράψουμε βιβλίο..:ninja::X:D Είναι όλες μοναδικές..Και τίποτα δεν ακούγεται αηδιαστικό.. (Καλά, σου δημιουργήσαμε κόμπλεξ..:blink::( Ντροπή μας:whip:)

Kairos na epistrepso...Den mou lete tora pou den kanoun post ta epeisodia sto youtube kai eimai Agglia me mia kolosyndesi 512kb pou den epitrepei download apo torrent ti tha kano???Afiste pou kai na ta deihnei stin tileorasi,edo thelo licence gia na paro kai na leitourgo tileorasi....E-L-E-O-S!!!!

Kairos na epistrepso...Den mou lete tora pou den kanoun post ta epeisodia sto youtube kai eimai Agglia me mia kolosyndesi 512kb pou den epitrepei download apo torrent ti tha kano???Afiste pou kai na ta deihnei stin tileorasi,edo thelo licence gia na paro kai na leitourgo tileorasi....E-L-E-O-S!!!!

Θα κατεβαζεις κούτσα-κούτσα απο rapidshare...:rolleyes::D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα κατεβαζεις κούτσα-κούτσα απο rapidshare...:rolleyes::D

Κι αν κάνεις το κόλπο της αποσύνδεσης από το internet και επανασύνδεσης μετά από 1 λεπτάκι (αν βέβαια έχεις dynamic IP - νομίζω έτσι λέγεται :ninja:) δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου ανάμεσα στα parts και θα τελειώσεις πιο γρήγορα..;) Αν θες βοήθεια στείλε pm.

Και ξαναεπανερχομαι στο τοπικ... (Κοριτσια με συγχωρειτε αλλα τωρα βλεπω οπως ειπα την 1η σεζον και εχω εκνευριστει!)

Η Μαρινα ειναι μεγαλη καριολ@!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και ξαναεπανερχομαι στο τοπικ... (Κοριτσια με συγχωρειτε αλλα τωρα βλεπω οπως ειπα την 1η σεζον και εχω εκνευριστει!)

Χμ.. νομίζω ότι έχεις αρχίσει καλά...

Κ πιστεύω ότι όσο θα προχωράς στις επόμενες season θα βγάλεις κι άλλα διαφορετικά συμπεράσματα...

Just keep watching... :)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

kala ta les... ftase omos k stin tetarti season, na dis ti ine k tou logou tis i jenny... :shifty::X

kala ta les... ftase omos k stin tetarti season, na dis ti ine k tou logou tis i jenny... :shifty::X

Ωχ!!! Κριμα και τη συμπαθουσα τη Τζενι, θεωρουσα μονο οτι εχει πολλους "δαιμονες" μεσα της... Καπου διαβασα οτι

η Ντεινα στην 3η σεζον τα ξαναφτιαχνει με τη Λαρα και εμεινα μ@λακας!! Αν και δε μου αρεσε στην 1η σεζον που χωρισαν, ηθελα να τα βρουν επιτοπου (και ηταν βλακεια που δεν το εκαναν!) και οχι να κανει τετοια πουστια στην Αλις!(η οποια απο ο,τι εχω δει μεχρι στιγμης ειναι str8. Ελεος!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωχ!!! Κριμα και τη συμπαθουσα τη Τζενι, θεωρουσα μονο οτι εχει πολλους "δαιμονες" μεσα της... Καπου διαβασα οτι

η Ντεινα στην 3η σεζον τα ξαναφτιαχνει με τη Λαρα και εμεινα μ@λακας!! Αν και δε μου αρεσε στην 1η σεζον που χωρισαν, ηθελα να τα βρουν επιτοπου (και ηταν βλακεια που δεν το εκαναν!) και οχι να κανει τετοια πουστια στην Αλις!(η οποια απο ο,τι εχω δει μεχρι στιγμης ειναι str8. Ελεος!)

Γιατί βάζεις spoiler σε αυτά που έχουμε δεί;

Δες τα όλα και τότε σχολίασε.

Δεν θυμάμε τα ονόματα τους, πέρασε καιρός, αλλά η μια από αυτές (νομίζω Ντέινα) πεθαίνει!

Είμαι :devil:

...

Γιατί βάζεις spoiler σε αυτά που έχουμε δεί;

Δες τα όλα και τότε σχολίασε.

Δεν θυμάμε τα ονόματα τους, πέρασε καιρός, αλλά η μια από αυτές (νομίζω Ντέινα) πεθαίνει!

Είμαι :devil:

Sorry κιολας που βαζω spoiler! Νομιζω οτι το σχολιο δε θα το παρω και πολυ στα σοβαρα απο καποιον που αποκαλυπτει ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΙΛΕΡ οτι καποια πεθαινει! :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sorry κιολας που βαζω spoiler! Νομιζω οτι το σχολιο δε θα το παρω και πολυ στα σοβαρα απο καποιον που αποκαλυπτει ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΙΛΕΡ οτι καποια πεθαινει! :blink:

ok,τότε να σου πώ και οτι Άλις και Λάρα θα "τζιβιτζιδοθούν" μόλις πεθάνει η Ντέινα!

Κάποιος-α να με επιβεβαιώσει παρακαλώ.

n_wildgirl αν συνεχίσεις να μαυρίζεις όλα τα παλιά επεισόδια θα σου γράψω όλο τον 4ο κύκλο λεπτομερώς, να μην έχει ουσία αυτό που βλέπεις! :devil:

...

ok,τότε να σου πώ και οτι Άλις και Λάρα θα "τζιβιτζιδοθούν" μόλις πεθάνει η Ντέινα!

Κάποιος-α να με επιβεβαιώσει παρακαλώ.

n_wildgirl αν συνεχίσεις να μαυρίζεις όλα τα παλιά επεισόδια θα σου γράψω όλο τον 4ο κύκλο λεπτομερώς, να μην έχει ουσία αυτό που βλέπεις! :devil:

Θα μου κλ@σεις! Να το πω πιο ευγενικα? Εμενα ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ να διαβασω οτιδηποτε θα γινει σε αυτα που δεν εχω δει... Τα σποιλερ τα βαζω γιατι μπορει να διαβασει καποιος που δεν εχει δει και να ειναι απο αυτους που ξενερωνουν οταν διαβαζουν τη συνεχεια που δεν εχουν δει... Οποτε θα συνεχισω να βαζω σποιλερ οποτε κρινω απαραιτητο, κι εσυ κατσε και γραψε ολη την 4η σεζον..! Α! Γραψε και την 3η. Δεν την εχω δει ακομα :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλεος....

Καλά κάνει κ βάζει σπόιλερ η κοπέλα και συμφωνώ μαζί της, στο ότι υπάρχουν κ άνθρωποι που δεν θέλουν να μάθουν τη συνέχεια από κάποιον που έχει την "ευγενή καλοσύνη" να παρουσιάσει "ρατσιστικά" και "προκλητικά" την πλοκή... Το γεγονός ότι εσύ το έχεις δει,φίλε από τη Σαλόνικα, και έχεις κ άποψη περί "τζιβιτζιλι-δισμού" όπως θες να το αποκαλείς ... δεν σημαίνει ότι κ όλοι οι υπόλοιποι αναγνώστες του φόρουμ είναι το ίδιο "καλοπροαίρετοι" με σένα!!

Γι'αυτό ταπεινή μου άποψη θα ήταν να σεβαστείς τους κανονισμούς και τα υπόλοιπα μέλη που έχουν το δικαίωμα να γράφουν εδώ και την όλη θεματική της συγκεκριμένης σειράς που αγγίζει μια άλλη πραγματικότητα του μικρόκοσμού μας και που σε πολλές περιπτώσεις με την συμπεριφορά σου -άμεσα και έμμεσα- προσβάλλεις συνανθρώπους σου.

Και για να είμαι κ αντικειμενικά δίκαιη ούτε ο τρόπος της n_wildgirl ήταν και ο καλύτερος κ πιο ευγενικός..

Γι'αυτό λίγο προσοχή ..

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Έλεος....

Καλά κάνει κ βάζει σπόιλερ η κοπέλα και συμφωνώ μαζί της, στο ότι υπάρχουν κ άνθρωποι που δεν θέλουν να μάθουν τη συνέχεια από κάποιον που έχει την "ευγενή καλοσύνη" να παρουσιάσει "ρατσιστικά" και "προκλητικά" την πλοκή... Το γεγονός ότι εσύ το έχεις δει,φίλε από τη Σαλόνικα, και έχεις κ άποψη περί "τζιβιτζιλι-δισμού" όπως θες να το αποκαλείς ... δεν σημαίνει ότι κ όλοι οι υπόλοιποι αναγνώστες του φόρουμ είναι το ίδιο "καλοπροαίρετοι" με σένα!!

Γι'αυτό ταπεινή μου άποψη θα ήταν να σεβαστείς τους κανονισμούς και τα υπόλοιπα μέλη που έχουν το δικαίωμα να γράφουν εδώ και την όλη θεματική της συγκεκριμένης σειράς που αγγίζει μια άλλη πραγματικότητα του μικρόκοσμού μας και που σε πολλές περιπτώσεις με την συμπεριφορά σου -άμεσα και έμμεσα- προσβάλλεις συνανθρώπους σου.

Και για να είμαι κ αντικειμενικά δίκαιη ούτε ο τρόπος της n_wildgirl ήταν και ο καλύτερος κ πιο ευγενικός..

Γι'αυτό λίγο προσοχή ..

Έγραψα κανένα σύγγραμμα περι "τζιβιτζιλι-δισμού" και δεν το πήρα χαμπάρι;

Ποιόν κανονισμό δεν σεβάστηκα;

Τί λέτε κορίτσια! Ακόμα δεν καταλάβατε την χρησιμότητα των spoiler!

Σιγά μη μαυρίσουμε όλες τις σελίδες κουβεντιάζοντας παλιότερους κύκλους.

Μια χαρά φυσιολογικά μου απάντησε η n_wildgirl. Ότι σκέφτηκε το είπε!

...

Παιδια ηρεμα, δεν υπαρχει λογος να τσακωθειτε...

Θελω να κανω ενα σχολιο: Η Αλις στη 2η σεζον εχει σκουρο μπλε mini cooper. Στην 3η εχει γαλαζιο :blink: Ειχε καρτα αλλαγης φανταζομαι :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ.. μπορεί κ να παρεξήγησα εγώ ρε παιδιά ...

Εντάξει δεν διαφωνώ ότι μαυρίζουν οι σελίδες και είναι σπαστικό μετά για να το διαβάσεις να πρέπει να περνάς όλη τη σελίδα με το ποντίκι ...

Αλλά επίσης υπάρχει κ πολύς κόσμος που δεν έχει ακούσει γι'αυτή τη σειρά και μπορεί να είναι της άποψης ότι δεν θέλω να διαβάσω τι γίνεται στην σειρά, να το δω πρώτα..!

Εμείς μπορεί να την πήραμε χαμπάρι από την πρώτη μέρα.. αλλά πιστέψτε με υπάρχει κ πολύς λαός που ακόμα δεν έχει "ανοίξει τα μάτια του"..

Γι'αυτό κ είπα να σεβαστούμε λίγο κι αυτούς...

Anyway..

As you wish guys..

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Οκ.. μπορεί κ να παρεξήγησα εγώ ρε παιδιά ...

Εντάξει δεν διαφωνώ ότι μαυρίζουν οι σελίδες και είναι σπαστικό μετά για να το διαβάσεις να πρέπει να περνάς όλη τη σελίδα με το ποντίκι ...

Αλλά επίσης υπάρχει κ πολύς κόσμος που δεν έχει ακούσει γι'αυτή τη σειρά και μπορεί να είναι της άποψης ότι δεν θέλω να διαβάσω τι γίνεται στην σειρά, να το δω πρώτα..!

Εμείς μπορεί να την πήραμε χαμπάρι από την πρώτη μέρα.. αλλά πιστέψτε με υπάρχει κ πολύς λαός που ακόμα δεν έχει "ανοίξει τα μάτια του"..

Γι'αυτό κ είπα να σεβαστούμε λίγο κι αυτούς...

Anyway..

As you wish guys..

Συμφωνω για το μαυρισμα των σελιδων, απλως στο συγκεκριμενο τοπικ παιζει να μην υπαρχει και κανενα σποιλερ πριν απο το δικο μου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]