mariel19 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Γιατί το λες αυτό, Τάσο; Ισα - ίσα είχε πολύ καιρό να δείξει ταυτόχρονα όλο το καστ σε τέτοια στιγμιότυπα και πιστεύω ότι ήταν κάτι σαν ένα κλείσιμο παραγράφου, ας το πούμε, που μετά από μία εξαντλητική για τον/την καθένα/καθεμία μέρα, λόγω καιρού και συνθηκών ήρθε κάτι σαν μια γενικότερη "λύτρωση" ... αφού κάποιοι πήραν αποφάσεις που εδώ και επεισόδια, μην πω σεζόν ολόκληρες, δεν έπαιρναν!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Γιατί το λες αυτό, Τάσο; Ισα - ίσα είχε πολύ καιρό να δείξει ταυτόχρονα όλο το καστ σε τέτοια στιγμιότυπα και πιστεύω ότι ήταν κάτι σαν ένα κλείσιμο παραγράφου, ας το πούμε, που μετά από μία εξαντλητική για τον/την καθένα/καθεμία μέρα, λόγω καιρού και συνθηκών ήρθε κάτι σαν μια γενικότερη "λύτρωση" ... αφού κάποιοι πήραν αποφάσεις που εδώ και επεισόδια, μην πω σεζόν ολόκληρες, δεν έπαιρναν!! Ποιά απόφαση πήρανε; Αποφάσισε η σειν να είναι με τη στρέιτ; Η ηθοποιός να είναι με την ... Η στρατιοτίνα ήδη αρχίζει και βαριέτε... Πόσες φορές τα βρήκαν μπετ και τίνα; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Για την 6η season: Looking Ahead to Season 6.... Is there any hope for season six? According to Leisha Hailey, she mentioned in her recent interview to Diva magazine, that it’s highly probable because it seems that nothing is resolved by the end of season five, and it is premature to end the show at this point. In addition, during the recent Chicago Cook-off appearance, Jennifer Beals was asked if she will come on board if season six will be announced and, quoting the person who asked that question, “She (Jennifer) got this devilish grin on her face and a twinkle in her eye and said cheerfully, ‘Probably’.” Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 τελικα θα υπαρξει 6η season με 8 επεισοδια που θα προβληθουν αρχες 2009.αυτο ειναι το καλο νεο. δυστυχως θα ειναι η τελευτεα.ειναι επισημο.αν θελετε παραθετω κ την πηγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba_88 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 krima, alla i guess de 8a mborouse na travixi perissotero... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 ας ελπίσουμε να αρχίσει καμιά άλλη καινούργια ανάλογη σειρά να βλέπουμε!!!!:rolleyes::ninja::cry: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba_88 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 ας ελπίσουμε να αρχίσει καμιά άλλη καινούργια ανάλογη σειρά να βλέπουμε!!!!:rolleyes::ninja::cry: diskolo... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 diskolo... :p τότε θα αρκεστούμε στο να βλέπουμε το l word από την αρχή ξανά και ξανά:lol: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Παντως ρε παιδια καλυτερα να το κοψουνε σε καποια φαση γιατι ολες οι σειρες καποια στιγμη εξαντλουνται και μετα το κουραζουν πολυ για να βγαλουν επεισοδια και ειναι και μουφες (βλεπε O.C.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Παντως ρε παιδια καλυτερα να το κοψουνε σε καποια φαση γιατι ολες οι σειρες καποια στιγμη εξαντλουνται και μετα το κουραζουν πολυ για να βγαλουν επεισοδια και ειναι και μουφες (βλεπε O.C.) πράγματι αλλά νομίζω πάει κανα δυο σεζόν ακόμα! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 πράγματι αλλά νομίζω πάει κανα δυο σεζόν ακόμα! Για μια σεζον συμφωνω, αλλα για 2η...χμ! Σκεψου οτι Μπετ και Τινα τελος οι ιστοριες, μεχρι το τελος της σεζον θα ξαναειναι μαζι. Η Σεην τι να πω, τι αλλο πια να μας δειξει? Θα ξαναπαρατησει γκομενα στα σκαλια της εκκλησιας? Ολα τα εχουμε δει απο αυτην, δεν υπαρχει τιποτα αλλο... Η Αλις και η Τασα θα μεινουν μαζι γιατι αν δε μεινουν θα ειναι μεγαλη ξενερα... Οποτε τελος κι αυτες... Ο Μαξ ενας θεος ξερει τι μπορει να κανει αλλο, αφου απο λεσβια εγινε στρεητ αντρας και μετα στρεητ γυναικα(!!!)... Η μονη που μπορει να ξαναγινει επικεντρο οπως ηταν την 1η σεζον ειναι η Τζενι! Παρεμπιπτοντως δεν την βλεπω και πολυ καλα με την ηθοποιο που εχει μπλεξει...Μα καθολου καλα ομως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Διαφωνώ μαζί σου για τον Max! Αν πρόσεξες καλά στη συζήτηση που είχε με τη φίλη του (δεν θυμάμαι το όνομα της) στα πρώτα επεισόδια της σεζόν, μη σίγουρος για το "τι είναι" κι αν πρέπει να είναι με το γκομενάκι ή όχι, κατέληξε στο ότι τελικά "τον ελκύουν άτομα του ίδιου φύλου" και νιώθοντας ο ίδιος άντρας (social gender) "πηγαίνει" με τον τυπά... Άρα έχει καταλήξει να είναι gay άνδρας κι όχι str8 γυναίκα!!!!!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Άρα έχει καταλήξει να είναι gay άνδρας κι όχι str8 γυναίκα!!!!!! Ναί ακριβώς! Τι να πεί κανείς για το παιδί της αλληνής! :lol: Πολύ συμπαθής μου είναι η "φίλη" του Μαξ. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Διαφωνώ μαζί σου για τον Max! Αν πρόσεξες καλά στη συζήτηση που είχε με τη φίλη του (δεν θυμάμαι το όνομα της) στα πρώτα επεισόδια της σεζόν, μη σίγουρος για το "τι είναι" κι αν πρέπει να είναι με το γκομενάκι ή όχι, κατέληξε στο ότι τελικά "τον ελκύουν άτομα του ίδιου φύλου" και νιώθοντας ο ίδιος άντρας (social gender) "πηγαίνει" με τον τυπά... Άρα έχει καταλήξει να είναι gay άνδρας κι όχι str8 γυναίκα!!!!!! Ομολογουμενως αυτο μου ειχε διαφυγει. Εχω μεινει καγκελο :blink: Εχει μπλεξει τα μπουτια του το ατομο... :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 εντελώς όμως...εν τω μεταξύ και ως προς την εξωτερική εμφάνιση είναι ακόμα μισός άντρας, μισή γυναίκα...την αφαίρεση στήθους δεν την έχει κάνει...τι να πω...νομίζω ότι είναι ο πιο μπερδεμένος χαρακτήρας...στο τέλος μου φαίνεται θα ξαναδούμε καμιά Moira και θα κάνουν και κανέναν str8 γάμο με τον τυπά...:lol: btw η Adelle τι σκύλα η κοπέλα...:X Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 μπερδεμενη υποθεση αυτος/αυτη... μ την εδωσε η νικι....δεν επρεπε να φερθει ετσι...καιμενη jenny...ταιριαζανε πολυ. για να δουμε τι θα δουμε την κυριακη με το τελευταιο...ποιος περιμενει παλι ενα χρονο για new episodes?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 εντελώς όμως...εν τω μεταξύ και ως προς την εξωτερική εμφάνιση είναι ακόμα μισός άντρας, μισή γυναίκα...την αφαίρεση στήθους δεν την έχει κάνει...τι να πω...νομίζω ότι είναι ο πιο μπερδεμένος χαρακτήρας...στο τέλος μου φαίνεται θα ξαναδούμε καμιά Moira και θα κάνουν και κανέναν str8 γάμο με τον τυπά...:lol: btw η Adelle τι σκύλα η κοπέλα...:X Ναι ελα ντε!!! Τοσο που τα εχει μπλεξει θα καταληξει στρεητ να ησυχασουμε! μπερδεμενη υποθεση αυτος/αυτη... μ την εδωσε η νικι....δεν επρεπε να φερθει ετσι...καημενη jenny...ταιριαζανε πολυ. για να δουμε τι θα δουμε την κυριακη με το τελευταιο...ποιος περιμενει παλι ενα χρονο για new episodes?? Ποιο τελευταιο??? Ποιος ενας χρονος??? :blink::blink::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Τον Ιανουάριο πάλι βρε θα έχει νέα επεισόδια!! Η sesaon τελειώνει στα 12.. και τη Δευτέρα θα δούμε το τελευταίο!!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Πάντως εγώ πιστεύω ότι τα ζευγάρια έτσι όπως είναι είναι μια χαρά...ειδικά αυτή η σέιν...όλο τα καλύτερα κορίτσια βρίσκει!αμαν πια!:lol::p:happy: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Κι εγώ μια χαρά νομίζω ότι είναι η φάση..Αν και - για μένα- μένει 1.να ξεκαθαριστεί τι θα κάνουν οι Jenny & Tina στην Adelle μετά από το "it's our movie". 2. η Bette θα πάει να μείνει με την Tina; ή το αντίστροφο τεσπα; 3. θα συζήσουν οι άλλες δύο (Tasha-Alice); ή η Alice θα την κερατώσει με τη μικρή ντροπαλή μόδιστρο που την κάλεσε στο πάρτι; 4. Με το Planet τι θα γίνει; (Εγώ προσωπικά δεν την πάω με τίποτα αυτή τη D.Debo) Θα το αφήσει η Kit; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Κι εγώ μια χαρά νομίζω ότι είναι η φάση..Αν και - για μένα- μένει 1.να ξεκαθαριστεί τι θα κάνουν οι Jenny & Tina στην Adelle μετά από το "it's our movie". 2. η Bette θα πάει να μείνει με την Tina; ή το αντίστροφο τεσπα; 3. θα συζήσουν οι άλλες δύο (Tasha-Alice); ή η Alice θα την κερατώσει με τη μικρή ντροπαλή μόδιστρο που την κάλεσε στο πάρτι; 4. Με το Planet τι θα γίνει; (Εγώ προσωπικά δεν την πάω με τίποτα αυτή τη D.Debo) Θα το αφήσει η Kit; Νομίζω ότι και τα 4 ερωτήματα σου θα εξελιχθούν θετικά! και η adelle θα ξεκουμπιστεί, και η bette θα καταλήξει με την tina, και η tasha με την alice όχι μόνο θα συζήσουν αλλά θα έχουν και παιδάκια, και η kit θα βρει κανένα άπλυτο της dembo και θα το βγάλει στη φόρα! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba_88 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 den vlepo comments gia to telefteo episodio k anisixo!! ma kanis den to ide?? ego ida ta 4 teleftea seri.. tromeres exelixis.. idika to season finale!! ma den to perimena me tipota!! eleos re g@moto!! pios perimeni ena xrono konta gia tin epomeni k teleftea season.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 den vlepo comments gia to telefteo episodio k anisixo!! ma kanis den to ide?? ego ida ta 4 teleftea seri.. tromeres exelixis.. idika to season finale!! ma den to perimena me tipota!! eleos re g@moto!! pios perimeni ena xrono konta gia tin epomeni k teleftea season.. :( Δεν τα είδα τα τελευταία για με απέλασαν απο τα ξένα τορεντάδικα και στα ελληνικά δεν βγήκαν ακόμα. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba_88 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Δεν τα είδα τα τελευταία για με απέλασαν απο τα ξένα τορεντάδικα. ox krima... gt vre? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 egw to eida vre paidia.. alla den eixa xrono gia comments.. Ontws einai lypiro to gegonos oti toy xronou tha doyme tin teleytaia season.. toylaxiston tha epistrepsei i carmen.. kati einai ki ayto!! oso gia to last episode.. ti na pw??? na pw oti perimena oti tha ginei tetoios xamos?? lypamai para poly tin Tasha.ayto to eidylio tis Alice me to koritsaki pou tha odigisei?.. i Shane enw moy arese.. se ayto to teleytaio epeisodio me xenerwse apisteyta... mipws ftaiei poy gyrise i thea Helena??? k travixe oli ti lampsi tis?? Ayto to Tibette zeygari, sorry kiolas dld, alla tha pane k gia deytero paidi? dld .. den toys ftanei poy den xerane mexri twra ti tous ginetai xafnika.. ela na kanoyme ena paidaki akoma!!! Eleos!! I Jenny einai i pio kaimeni tis ypothesis..ayto exw na pw mono.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts