Jump to content

The L word (Showtime)

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ' όποια αρέσουμε, δεν κατάλαβα, θα χαλάσει αυτή τη νύχτα της επειδή κατάλαβε η μπετούλα οτι ταχει κάνει σκατά στη ζωή της ( ; ) μπρε ουστ, να πάει στην ξενέρωτη Τίνα αν δεν γουστάρει, πήρε και τηλέφωνο την αστυνομία η τουυυυυτ, της χαλάσαμε τον ύπνο.

Του καινούριου κύκλου S5E10

pes ta vre salonicafan_TASO!! :happy: re 8a mas trelanoun aftes, ti 8a gini?? :wacko: as apofasisoun mazi i xoria?? 8a katantiso kourastiki, alla 8a xanapo tin apopsi mou: ine eknevristiko to on/off tibette..

thanx gia tin enimerosi gia to nip/tuck. :)

• Απαντήσεις 330
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καθολου κουραστικο...ηλιθια jodie να την κανει με ελαφρα...αιντε...

τι σε οποια αρεσουμε δλδ?δεν το πιασα?

καθολου κουραστικο...ηλιθια jodie να την κανει με ελαφρα...αιντε...

τι σε οποια αρεσουμε δλδ?δεν το πιασα?

mallon o salonicafan_TASO ennoi oti tin pai tin jodie, opos k go :Oeno esi eksefrases mia antipa8ia:(

Ρε παιδια η Τζοντι συμπαθης ειναι (μεχρις ενος σημειου βεβαια :p), η Μπετ ομως δεν ξερει τι της γινεται... Την ειχε ερωτευτει καλα καλα και τωρα θυμηθηκε παλι την Τινα! Να δειτε που θα μας τα πρηξουν μεχρι να τα ξαναφτιαξουν Τινα+Μπετ κανονικα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πού είσαι κοπέλα μου;

Στο χωριό του πατέρα μου μέσα στα βουνά κοντά στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα πιάνει το star, και κει που είσαι έρχεται με τους μουσώνες;

Μυτιλήνη - Λέσβος... you know? Αλλά από την ανατολική μεριά. Βλέπεις οι έχοντες βλέπουν (nova, κτλ) και των "δυτικών προαστίων" απλά έπιαναν χρόνια τώρα.. Αλλά τι περιμένεις; Σύνορα με Τουρκία υπάρχει πολιτισμός; :X :lol:

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

το καινουριο επεισοδιο ειναι απιστευτο!πολυ καλο...μ θυμησε τις πρωτες season.

αν το δειτε προσεξτε λιγο τον διαδρομο πηγαινει η alice στο γραφειο με εκεινη την στρατηγο(οτι κ να ναι..)εχω την εντυπωση οτι ειναι ο ιδιος διαδρομος που ειχε γνωρισει η shane την carmen οταν πηγανε να ακουσουνε το ''demo''...(ετσι μαλλον το λενε αυτες..)

Θεϊκό το τελευταίο επεισόδιο ... μου άρεσε πολύ και η μουσική επένδυση της "μάχης" (Prodigy - smack my bitch up)

Πολύ str8 μας το παίζει η κόρη της Phylis και θα το "ποτίσει το γκαζόν" καμιά ώρα και θα ψάχνεται.. ;)

Χμ, αυτή την Adelle πότε θα τη βγάλουν από τη σειρά? "Την έχει δει" άγρια, μου φαίνεται.. λέτε να την να την έχει βάλει κανείς ή τα κάνει από μόνη της;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

πολυ περιεργη η adelle...ψυχακιας...

λεω κ εγω τοση καλοσυνη δεν παιζει...

mariel19 απο δραματικη σειρα τη γυρισαμε σε αστυνομικο θριλερ?χιχι

Θεϊκό το τελευταίο επεισόδιο ... μου άρεσε πολύ και η μουσική επένδυση της "μάχης" (Prodigy - smack my bitch up)

Πολύ str8 μας το παίζει η κόρη της Phylis και θα το "ποτίσει το γκαζόν" καμιά ώρα και θα ψάχνεται.. ;)

Χμ, αυτή την Adelle πότε θα τη βγάλουν από τη σειρά? "Την έχει δει" άγρια, μου φαίνεται.. λέτε να την να την έχει βάλει κανείς ή τα κάνει από μόνη της;

pragmati to telefteo episodio para poli kalo!! to oil wrestling idika, itan ola ta lefta!!

me tin adelle den exo polikatalavi, ti pezi?? 8eli na gini jenny sti 8esi tis jenny??!! :lol: pantos o max tin exi pari xambari..

k ade na doume ti 8a gini epitelous me tibette.. as apofasisi epitelous i bette, de tis ftei se tpt i jodie.. :(

to erotima omos ine: pote 8a girisi i HELENA???

οριστε:

[spοiler] η Shane θα την ριξει την Molly,θα κανει εναν τσακωμο με την μητερα της τον οποιο θα ακουσει και η Shane,σχετικα με το ποσο κατωτερη της ειναι και οτι δεν ειναι λεσβια και οτι το κανει μονο απο αντιδραση.ετσι η Shane θα την παρατησει,σου λεει δεν το χρειαζομαι ολ οτο δραμα.ομως μετα θα την διεκδικησει η Molly και θα της πει τα γνωστα "δεν ξερω αν ειμαι straight or gay,αλλα θελω να ειμαι μαζι σου και διατιθεμαι να μαθω πως να ειμαι gay(σεξουαλικα εννοει)"και θα το προσπαθησουν.σε καποιο επεισοδια θα πανε εκδρομη με τα ποδηλατα και θα στησουν σκηνες για να μεινουν το βραδυ ολοι μαζι.εκει θα παιξουν το παιχνιδι I never(αυτο στο οποιο λες Ποτε δεν εχω κανει κατι και αν ειναι ψεμα πινεις απο το μπουκαλι,και φυσικα καποιος καταληγει μεθυσμενος).σε αυτο το παιχνιδι λοιπον αποκαλυπτεται η σχεση Bette και Tina και γινεται χαμος,η Jodi φευγει με τον Tom.το ιδιο βραδυ η Jenny κανει kinky sex με την Niki και το βιντεοσκοπουν-μεγα λαθος καθως αυτη την κασετα την τσεπωνει η αγαπητη Adele!επειτα την κανει αντιγραφα και την παρουσιαζει σε ενα συμβουλιο,οι managers της Niki τρελαινονται και με καποιο τροπο-δεν ξερω αν εγινε εκβιασμος εκ μερους της Adele ή αν απλα παραιτηθηκε,αλλα η Adele παιρνει τη θεση της Jenny ως σκηνοθετης του Lez girls!!!total bitch τελικα ειναι,οχι απλα ενα ψυχακι.το κακο ειναι οτι η Νiki δεν πηγαινει με την Jenny μετα απο αυτο και η Jenny απλα κλαιει τη μοιρα της που και την κοπελια της και τη δουλεια της εχασε,και την μαχαιρωσε πισωπλατα η Adele.παραλληλα η Jodi αποφασιζει να μην χωρισει την Bette αλλα να παλεψει για εκεινη,αρχικα η Bette αμφιταλαντευεται αλλα μετα το παιρνει αποφαση-δεν εμαθα ποια θα διαλεξει.η Kit σε καποια φαση τα παιρνει στο κρανιο και βουταει το οπλο της και παει στο SheBar αλλα ευτυχως τελευταια στιγμη φευγει γιατι την παιρνει στο τηλεφωνο η απο μηχανης θεα Bette.τελος,η Tasha θα διαλεξει την αγαπη και θα πει στο δικαστηριο οτι αγαπαει την Alice και θα φυγει απο τον στρατο.θα τα ξαναφτιαξουν και θα ειναι μαζι,θα συγκατοικησουν κιολας...χαμος! [/spοiler]

πηγη:http://discussion.l-word.com/viewtopic.php?t=14828

οριστε:

η Tasha θα διαλεξει την αγαπη και θα πει στο δικαστηριο οτι αγαπαει την Alice και θα φυγει απο τον στρατο.θα τα ξαναφτιαξουν και θα ειναι μαζι!

afto egine sto 5.08

poli m arese i teleftea skini!!

me shane k molly paraxena ta pragmata.:X

tibette ta gnosta, de ta xanaleme :p

i adelle ine poli ili8ia!! vlepo tin jenny na klei sta epomena episodia, oso eklege k stis 2 protes season, k akoma perissotero.. :cry:

ναι,το spoiler υπαρχει απο την προηγουμενη βδομαδα.

τουλαχιστον τωρα κλαιει κ εχει κ δικιο...

Πολύ ωραίο και το 8. Ειδικά στο τέλος του.. Ήταν μεγάλη η θυσία της Tasha και μπράβο της που διάλεξε "the people i love - δλδ την Alice! (btw λεσβιάκι τρελό η κατήγορος, έτσι; Αλλά καλά της τα είπε η Alice..πολύ το φχαριστήθηκα!!)

Ήμουν σίγουρη ότι η Adelle θα την έστηνε στην Jenny.. αλλά κ πάλι όσο κι αν δε συμπαθούσα τόσες season τη Jenny, την λυπάμαι με τη psycho την Adelle που πήγε κι έμπλεξε!!

Οσο για το Tibette, πάντα κουραστικό καταλήγει..μα καλά κι αυτή η Bette κοτζάμ κοπέλα .. να μην ξέρει ακόμα τι θέλει;

Οσο για τη Shane...no comments.. "Στη βράση κολλάει το σίδερο" λένε, οπότε κάτι θα ξέρουν παραπάνω!!χαχαχα!!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Πολύ ωραίο και το 8. Ειδικά στο τέλος του.. Ήταν μεγάλη η θυσία της Tasha και μπράβο της που διάλεξε "the people i love - δλδ την Alice! (btw λεσβιάκι τρελό η κατήγορος, έτσι; Αλλά καλά της τα είπε η Alice..πολύ το φχαριστήθηκα!!)

Ήμουν σίγουρη ότι η Adelle θα την έστηνε στην Jenny.. αλλά κ πάλι όσο κι αν δε συμπαθούσα τόσες season τη Jenny, την λυπάμαι με τη psycho την Adelle που πήγε κι έμπλεξε!!

Οσο για το Tibette, πάντα κουραστικό καταλήγει..μα καλά κι αυτή η Bette κοτζάμ κοπέλα .. να μην ξέρει ακόμα τι θέλει;

Οσο για τη Shane...no comments.. "Στη βράση κολλάει το σίδερο" λένε, οπότε κάτι θα ξέρουν παραπάνω!!χαχαχα!!

Μεσα στο μυαλο μου ειασι εσυ! Κατενθουσιαστηκα με την τελευταια σκηνη Αλις-Τασα!!! Ηταν τελειο και θεά η Τασα με αυτο που εκανε, δεν το περιμενα!!! Respect! :respect:

[sIGPIC][/sIGPIC]

edo: http://www.thelwordonline.com/S5_episodes.html

exi oles tis perilipsis ton episodion tis 5is season, akoma k afton pou den exoun provli8i!! to vrika poli endiaferon!! :happy:

ναι ειναι πολυ καλο site...εχει πολυ ''υλικο'' να διαβασεις.:D

όντως πολύ καλό site ... κι εγώ το "συμβουλεύομαι" συχνά-πυκνά..! :)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Δεν έχω ακούσει κριτικές για το 9 και ανησυχώ...!!!!

Τι φοβερό επεισόδιο ήταν αυτο? Εγώ κόλλησα.. ειδικά στο τελος.. δεν ήθελα να σταματήσει... είχε και γέλιο και πάθος .. κι απ' όλα!!! Αχ... !!! Λέτε να φταίει η άνοιξη..;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

ναι ναι,σιγουρα η ανοιξη φταιει!χαχα

ταλαιπωρουν την jenny κ δεν μαρεσει καθολου...ελεος η nikki.

οντως ηταν πολυ καλο.κ επιτελους bette κ tina βγαλανε μια ακρη...

Δεν έχω ακούσει κριτικές για το 9 και ανησυχώ...!!!!

Τι φοβερό επεισόδιο ήταν αυτο? Εγώ κόλλησα.. ειδικά στο τελος.. δεν ήθελα να σταματήσει... είχε και γέλιο και πάθος .. κι απ' όλα!!! Αχ... !!! Λέτε να φταίει η άνοιξη..;

Έχω αντίθετη άποψη :(

Πολύ τσόντα, χάθηκε η υπόθεση μέσα στα πηδήματα.

...