Jump to content

The L word (Showtime)

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγαπημένη σας σκηνή;

χμ... μόνο μία???

Αστείες

Πολλοί διάλογοι που γίνονται με κύρια πρωταγωνίστρια την Alice και συνήθως "απέναντί" της τη Dana, την Shane και πολύ αργότερα (στην 4η season) την Helena.

Πολύ γέλιο στην 4η όταν μαζεύονται Papi, Helena και ο άντρας της καθηγήτριας στο κρεβάτι της Alice όπου μόλις έχει ξυπνήσει με την μαυρούλα(μου διαφεύγει το όνομα)

Ερωτικές

2nd Season :

1. η πρώτη φορά της Carmen με τη Shane.

2. η Shane απατάει την Carmen με την ξανθιά στην πισίνα της.

3. η Alice με την Dana όταν κάνουν τις ετομασίες για τον αρραβώνα.

3nd Season :

1. Όταν γυρίζουν από τον χορό η Carmen με την Shane και η δεύτερη φοράει το φορεματάκι κ της κάνει striptease!

2. Τη στιγμή του θανάτου της Dana όπου δείχνει τι κάνουν όλες οι πρωταγωνίστριες.. πάλι η ερωτική σκηνή με Carmen - Shane.

Σε κάλυψα??? Οι δικές σου ποιες είναι?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• Απαντήσεις 330
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia kalispera.eimai kainourio melos opote an thelete katatopisteme stin sizitisi sas.:worry:

loipon italiangirl as kano tin arhi.Opos katalaves to thema mas einai otidipote ehei shesi me ti seira tou Showtime: The L Word.Pistevo oti xereis ti diapragmatevetai i seira kai an ohi einai stin proti selida tou topic.An eheis dei ti seira perimenoume sholia, an pali den tin eheis dei kairos na xekiniseis.To Genari vgainei o 5os kyklos,isa isa pou prolavaineis.Pare kai ena trailer mia pou to vrika olokliromeno...

http://www.youtube.com/watch?v=fLz7GYJdMWs

Kala hamos tha ginei to Genari....:p:p

Μόνο χαμός θα γίνει...??!!?

Άντε να περάσουν οι μέρες..!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Σε κάλυψα??? Οι δικές σου ποιες είναι?

Ναί αμέ.

Πολλές, shane με τον αδερφό της, shane carmen, shane... shane... shane...

Αλλα η κορυφαία με διαφορά για μένα, (νομίζω, το τέλος του 10ου επεισοδίου, του πρώτου κύκλου) οπου:

Η Tina κάθετε μόνη στο σπίτι και κλαίει γιατί απέβαλε "νομίζω" στην πρώτη προσπάθεια εγκυμοσύνης, η Bette μετά απο μια πολύ δύσκολη μέρα φθάνει σπίτι τους αργά τι νύχτα, την ώρα που η Tina σπάραζε στο κλάμα και η ίδια ήταν χάλια, βλέπει ένα μάτσο διαδηλωτές "και καλά" θρησκευόμενους κατά των ομοφυλοφίλων με πανό και δε συμμαζεύετε, ακούει πολύ σκληρά λόγια για το παιδί που χάσανε, τους ρίχνει καμιά σφαλιάρα, κάτι τέλος πάντων και καθώς μπαίνει μέσα, κλείνει την πόρτα και πάει να αγκαλιάσει την Τίνα, ακούγετε Η ΚΟΜΑΤΑΡΑ :

Into My Arms

» Nick Cave

I don't believe in an interventionist God

But I know, darling, that you do

But if I did I would kneel down and ask Him

Not to intervene when it came to you

Not to touch a hair on your head

To leave you as you are

And if He felt He had to direct you

Then direct you into my arms

Into my arms, O Lord

Into my arms, O Lord

Into my arms, O Lord

Into my arms

...

Τι καθόμουν και τα γραφα!

Το βρήκα!

:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=yrbeRgcNygg

...

είσαι και εσύ φαν του διδύμου Shane - Carmen??

Ωραία .. άλλος ένας για τη βάρκα μας..!!

Πολύ σε πήγα τώρα... :P

+ οσο για τη σκηνή αυτή... επίσης πολύ καλή .. και ξεχωριστή!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εμενα αγαπημενη μου σκηνη με τραγουδι (τρομερο) ειναι στη 2η σεζον οπου η Τζενι φευγει απο το σπιτι της Μαρινας και ζηταει στον Τιμ να μεινει σπιτι του και παιζει απο πισω Those three days απο Lucinda Williams :music::love::up:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν το πάμε από άποψης τραγουδιού..

Τότε να πω κι εγώ .. ότι η σκηνή που μου αρέσει είναι όταν η Carmen και η Shane γυρίζουν από τον "παραδοσιακό χορό" που κάνει η οικογένεια της Carmen και η ίδια κάνει στριπτίζ στην Shane κι από πίσω παίζει :

D' Angelo - Feel like making love.

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Βλεπω το 9ο επεισοδιο της 4ης σεζον και θελω να ΠΝΙΞΩ τον μπαμπα της Σεην. Τι κ@ριολης αδιορθωτος! Ο τυπας δεν παιζεται μιλαμε! Και για οσους δε θυμουνται...

Πηγαινει στο σπιτι της Σεην να παρει πισω το γιο του και οταν η Σεην του λεει οτι μπορει να τον παει στα δικαστηρια, της απανταει οτι ακομα κι αν την δικαιωσουν, δε θα της δωσουν το παιδι, αλλα θα τον βαλουν σε ορφανοτροφειο, "και ξερεις πώς ειναι αυτό, έτσι Σέην?"!!!!!!!!!

Θελω να τον πλακωσω!:knife:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το βρίσκω ξεχωριστό που σε πολλά επεισόδια, ιδιαίτερα της πρώτης season, συνδυάζουν πανέξυπνα ήχο με εικόνα...
...

Βλεπω το 9ο επεισοδιο της 4ης σεζον και θελω να ΠΝΙΞΩ τον μπαμπα της Σεην. Τι κ@ριολης αδιορθωτος! Ο τυπας δεν παιζεται μιλαμε! Και για οσους δε θυμουνται...

Πηγαινει στο σπιτι της Σεην να παρει πισω το γιο του και οταν η Σεην του λεει οτι μπορει να τον παει στα δικαστηρια, της απανταει οτι ακομα κι αν την δικαιωσουν, δε θα της δωσουν το παιδι, αλλα θα τον βαλουν σε ορφανοτροφειο, "και ξερεις πώς ειναι αυτό, έτσι Σέην?"!!!!!!!!!

Θελω να τον πλακωσω!:knife:

nomizo oti de gemize to mati kanenous apo tin arxi o tzes

(gamos shane-carmen opou efige me ti gkomena k me ta lefta tis helena)

..

nomizo oti de gemize to mati kanenous apo tin arxi o tzes

(gamos shane-carmen opou efige me ti gkomena k me ta lefta tis helena)

..

Σαφως!

Αλλα το να γυρισει να παρει το παιδι με το ετσι θελω και μαλιστα με υπονοουμενα στην ερημη τη Σεην ηταν το κερασακι στην τουρτα της ατιμίας του

...:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

An kapios de exi di ta episodia, giati na tou to xalasoume??:confused:

Ποιος σου είπε καταρχήν οτι όλοι όσοι δεν έχουν δει τα επεισόδια, δεν θέλουν και να μάθουν τι παίζει στη σειρά;

Εμένα ο κολλητός μου αν δεν του πω δυο τρεις διαλόγους και το σενάριο εν ολίγοις, δεν ασχολείται καν με μια σειρά.

Εγώ πάντως χαλιέμαι πολύ με τα μαύρα μηνύματα παλιών επεισοδίων.

Τέλος πάντων το :X γιατί θα τσακωθούμε πάλι.

...

Ποιος σου είπε καταρχήν οτι όλοι όσοι δεν έχουν δει τα επεισόδια, δεν θέλουν και να μάθουν τι παίζει στη σειρά;

Εμένα ο κολλητός μου αν δεν του πω δυο τρεις διαλόγους και το σενάριο εν ολίγοις, δεν ασχολείται καν με μια σειρά.

Εγώ πάντως χαλιέμαι πολύ με τα μαύρα μηνύματα παλιών επεισοδίων.

Τέλος πάντων το :X γιατί θα τσακωθούμε πάλι.

Εσενα δηλαδη ποιος σου ειπε οτι εχουν ολοι την ιδια αποψη με τον κολλητο σου? Στην τελικη δεν τους απαγορευουμε να διαβασουν τα μαυρακια. Απλως δινουμε την επιλογη! Με ενα κλικ τα διαβαζεις. Ελεος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

afto to idate??

Αν αληθευουν τα οσα λενε (και τα βιντεο που δειχνουν), τοτε η 5η σεζον θα τα σπασει ολα!!! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν αληθευουν τα οσα λενε (και τα βιντεο που δειχνουν), τοτε η 5η σεζον θα τα σπασει ολα!!! :D

pragmati!! i jenny omorfine (perisotero ap oso itan) i mou fenete?? :O

k ti lete?? bette k tina, i bette k jodi??

bette k jodi psifizo pantos!! to zevgos kourase poli 4 seasons..

bette and tina σιγουρα.οχι απο την αρχη αλλα σιγουρα θα γινει κατι μετα...

η shane φαινετε να αλλαξε σαυτη τη season...

η shane φαινετε να αλλαξε σαυτη τη season...

Μπα .. δεν νομίζω ... από κανά 2 άλλα τρειλεράκια που έχω δει... πάλι αλλάζει ταίρι .. ;)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

κ εγω τα ειδα αυτα αλλα ειδα κ κατι αλλα π ειναι με διαφορετικο μαλι,κανει γυμναστικη κ κατι λεει για μια αλλαγη...

εχω την εντυπωση οτι θελει να αλλαξει ή κατι τετοιο...

κ εγω τα ειδα αυτα αλλα ειδα κ κατι αλλα π ειναι με διαφορετικο μαλι,κανει γυμναστικη κ κατι λεει για μια αλλαγη...

εχω την εντυπωση οτι θελει να αλλαξει ή κατι τετοιο...

se ena trailer lei: i decides to take a majour break from sex. xaxa:lol::p siga min ta kataferi!!

tespa, i tipissa pou kani oil wrestling me tin jenny, ine i kori tis phyllis??