Jump to content

Αγορα κινητου μεχρι 220-250 ευρω

Themispower
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ!!

Εχω ξεστραβωθει να διαβαζω reviews και σχολια τις τελευταιες μερες, εχουμε και λεμε λοιπον..

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε.

220-250 ευρω max

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε.

5,2-5,5 ιντζες

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;

Μαλλον απο Ελλαδα για να χω το κεφαλι μου ησυχο.

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)

Εννοειται 800αρα

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?

Δεν με απασχολουν..

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;

Ελληνικο μενου.Δεν θελω να ασχοληθω με λειτουργικο

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.

Δεν εχω τρελες απαιτησεις στον ηχο,μια καλη οθονη amoled ναι

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.

ταχυτητα+καμερα,αυτονομια,(gaming δεν μ ενδιαφερει)

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή.

lg bello δικαρτο

Παιδια θα σας πω ομως που εχω εστιασει με σειρα προτεραιοτητας

samsung galaxy j7 2017 (δεν ειχα ποτε samsung κι αυτος ειναι ενας λογος)

meizu m6 note

honor 6X-7x-p9 lite-p10 lite

Πηγα λοιπον μια βολτα στον Κωτσοβολο τωρα το απογευμα να κανω ας πουμε ενα τεστ..Δεν καταφερα να καταλαβω διαφορες μεγαλες στις καμερες,ολα βγαζουν ωραιες φωτο,το meizu δεν με τρελανε στη selfie μετριο θα λεγα..Εκει παραδιπλα ειχε και το xiaomi redmi note 5A αν δεν απατωμαι..φοβερη καμερα επισης..

Εν κατακλειδι απ ολα τα παραπανω και με μερικα αλλα που περιεργαστηκα στο καταστημα απο πλευρας design μ αρεσε το J7..ειναι το πιο μαζεμενο για 5,5 αρι με οθονη που πιανει απ ακρη σ ακρη..Σε πολλα reviews ομως διαβαζω για ελλειψη σταθεροποιητη που ναι κ το μεγαλο μειον του..εβγαλα μερικες φωτο,τραβαει πολυ γρηγορα παντως!!τα αλλα δηλαδη εχουν σταθεροποιητη;

Επισης πολυ ομορφο το p10 lite που το χει στα 229 ευρω το ατιμο με ψηνει αλλα 5,2 οθονη

Η αληθεια ειναι εχω κολλημα με την καμερα μ αρεσει πολυ η φωτογραφια και θελω να τραβαω τα παιδακια μου που σαν παιδια δεν καθονται ακινητα..Απ την αλλη δεν εχω τρελες απαιτησεις,για το αν δηλαδη θα φωτιζεται επαρκως η φωτογραφια σε ολες τις γωνιες,να μπορω να τυπωνω μερικες φωτο που να μην φαινονται κουνημενες..Αλλωστε σ αυτα τα χρηματα δεν μπορεις να χεις τρελες απαιτησεις στην καμερα..

Αυτο το meizu διαβαζω εδω μεσα πως ειναι αχτυπητο στην καμερα,αλλα σε σχεση με j7 και p10 lite οχι τοσο ομορφο,αλλα οπως ειπα και πριν δεν ειδα τοσο τρομερες διαφορες στις καμερες..Το j7 πανακριβο ομως στον κοτσοβολο...

Σας ευχαριστω!

Προσωπικά, μάλλον θα έβγαζα εκτός τα Huawei 6X και P9 Lite... Μεταξύ των υπόλοιπων, εγώ θα πήγαινα για το Huawei 7X που μου αρέσει πολύ και εμφανισιακά, αλλά και τα υπόλοιπα είναι μια χαρά συσκευές... Bέβαια το J7 ξεφεύγει κάνα 100άρι σε σχέση πχ με το εξαιρετικό Meizu M6, το οποίο καταλήγει πιο VFM από Κωτσόβολο... Το P10 Lite έτυχε να το δω πρόσφατα από κοντά και όσον αφοράα ποιότητα, εμφάνιση, ταχύτητα, έχω να πω μόνο καλά λόγια... Πιστεύω όλα θα σε καλύψουν, αποφάσισε με βάση αυτό που σου αρέσει περισσότερο... ;)

Κανενα απο αυτα που αναφέρεις δεν εχει οπτικο σταθεροποιητη..Σε αυτα τα λεφτά δύσκολο να βρεις σταθεροποιητη..Βέβαια υπάρχει το htc u play στα χρηματα αυτα,αλλα δεν εχει amoled..

Το htc u play δεν το χα προσεξει θα το κοιταξω!

Αν τελικα παω για j7 δεν θα το παρω απο κοτσοβολο αλλα απο σκρουτζομαγαζο που παιζει στα 220 αυτη τη στιγμη με μεταφορικα..Η εγγυηση ιδια δεν ειναι ξερει καποιος να μου πει;

Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανενα απο αυτα που αναφέρεις δεν εχει οπτικο σταθεροποιητη..Σε αυτα τα λεφτά δύσκολο να βρεις σταθεροποιητη..Βέβαια υπάρχει το htc u play στα χρηματα αυτα,αλλα δεν εχει amoled..

To HTC ειναι λιγο ποιο ακριβο στα 305 και μεγαλυτερο 5,7 οθονη. Βεβαια ειναι μια κατηγορια παραπανω σαν μηχανημα.

Καλησπερα στο φορουμ!!

Εχω ξεστραβωθει να διαβαζω reviews και σχολια τις τελευταιες μερες, εχουμε και λεμε λοιπον..

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε.

220-250 ευρω max

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε.

5,2-5,5 ιντζες

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;

Μαλλον απο Ελλαδα για να χω το κεφαλι μου ησυχο.

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)

Εννοειται 800αρα

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?

Δεν με απασχολουν..

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;

Ελληνικο μενου.Δεν θελω να ασχοληθω με λειτουργικο

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.

Δεν εχω τρελες απαιτησεις στον ηχο,μια καλη οθονη amoled ναι

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.

ταχυτητα+καμερα,αυτονομια,(gaming δεν μ ενδιαφερει)

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή.

lg bello δικαρτο

Παιδια θα σας πω ομως που εχω εστιασει με σειρα προτεραιοτητας

samsung galaxy j7 2017 (δεν ειχα ποτε samsung κι αυτος ειναι ενας λογος)

meizu m6 note

honor 6X-7x-p9 lite-p10 lite

Πηγα λοιπον μια βολτα στον Κωτσοβολο τωρα το απογευμα να κανω ας πουμε ενα τεστ..Δεν καταφερα να καταλαβω διαφορες μεγαλες στις καμερες,ολα βγαζουν ωραιες φωτο,το meizu δεν με τρελανε στη selfie μετριο θα λεγα..Εκει παραδιπλα ειχε και το xiaomi redmi note 5A αν δεν απατωμαι..φοβερη καμερα επισης..

Εν κατακλειδι απ ολα τα παραπανω και με μερικα αλλα που περιεργαστηκα στο καταστημα απο πλευρας design μ αρεσε το J7..ειναι το πιο μαζεμενο για 5,5 αρι με οθονη που πιανει απ ακρη σ ακρη..Σε πολλα reviews ομως διαβαζω για ελλειψη σταθεροποιητη που ναι κ το μεγαλο μειον του..εβγαλα μερικες φωτο,τραβαει πολυ γρηγορα παντως!!τα αλλα δηλαδη εχουν σταθεροποιητη;

Επισης πολυ ομορφο το p10 lite που το χει στα 229 ευρω το ατιμο με ψηνει αλλα 5,2 οθονη

Η αληθεια ειναι εχω κολλημα με την καμερα μ αρεσει πολυ η φωτογραφια και θελω να τραβαω τα παιδακια μου που σαν παιδια δεν καθονται ακινητα..Απ την αλλη δεν εχω τρελες απαιτησεις,για το αν δηλαδη θα φωτιζεται επαρκως η φωτογραφια σε ολες τις γωνιες,να μπορω να τυπωνω μερικες φωτο που να μην φαινονται κουνημενες..Αλλωστε σ αυτα τα χρηματα δεν μπορεις να χεις τρελες απαιτησεις στην καμερα..

Αυτο το meizu διαβαζω εδω μεσα πως ειναι αχτυπητο στην καμερα,αλλα σε σχεση με j7 και p10 lite οχι τοσο ομορφο,αλλα οπως ειπα και πριν δεν ειδα τοσο τρομερες διαφορες στις καμερες..Το j7 πανακριβο ομως στον κοτσοβολο...

Σας ευχαριστω!

P10 lite ειναι πολυ αργο νομίζω.

P10 lite ειναι πολυ αργο νομίζω.

Πολύ καλό το Honor 8 που πρότεινες και ανώτερο από το P10 Lite... Πάντως και το P10 καθόλου αργό δεν είναι... Δες ενδεικτικά benchmarks και θα καταλάβεις... Για normal καθημερινή χρήση, σούπερ είναι...

Kαλημερα!Σας ευχαριστω για τις προτασεις σας!!

Ειμαι λιγο αναποφασιστος, μεταξυ samsung galaxy j7 2017 και mate 10 lite:) το j7 εχει καλυτερη οθονη σαφως,αλλα το mate 10 καλυτερο σε καποια χαρακτιριστικα οπως μνημη και γενικα μ αρεσει σαν συσκευη..τωρα στο θεμα της καμερας τι πιστευετε,ποιο υπερτερει;το lite εχει περισσοτερες manual ρυθμισεις απ οτι ειδα κι απο κοντα;

παντως στην τιμη βλεπω πεφτει το lite στο σκρουτζ απο χθες στα 257 ευρω αλλα και το j7 εχει παει στα 210..Γενικα σαν μεγεθος συσκευης ειναι πανω κατω τα ιδια αφου το lite ναι μεν ειναι 5,99 screen αλλα ειναι μακροστενο και δειχνει 5,5αρι..Μ αρεσουν και τα δυο,ισως το j7 να υπερτερει γενικα στην ποιοτητα κατασκευης:rolleyes:

Kαλημερα!Σας ευχαριστω για τις προτασεις σας!!

Ειμαι λιγο αναποφασιστος, μεταξυ samsung galaxy j7 2017 και mate 10 lite:) το j7 εχει καλυτερη οθονη σαφως,αλλα το mate 10 καλυτερο σε καποια χαρακτιριστικα οπως μνημη και γενικα μ αρεσει σαν συσκευη..τωρα στο θεμα της καμερας τι πιστευετε,ποιο υπερτερει;το lite εχει περισσοτερες manual ρυθμισεις απ οτι ειδα κι απο κοντα;

παντως στην τιμη βλεπω πεφτει το lite στο σκρουτζ απο χθες στα 257 ευρω αλλα και το j7 εχει παει στα 210..Γενικα σαν μεγεθος συσκευης ειναι πανω κατω τα ιδια αφου το lite ναι μεν ειναι 5,99 screen αλλα ειναι μακροστενο και δειχνει 5,5αρι..Μ αρεσουν και τα δυο,ισως το j7 να υπερτερει γενικα στην ποιοτητα κατασκευης:rolleyes:

Αν έχεις κάρτα eurobank, αυτή την περίοδο τρέχει στο Πλαίσιο προσφορά επιστροφής 20% της αξίας σε επόμενη αγορά. Αγόρασα πριν κάποιους μήνες με αυτή την προσφορά το p9 lite (2017) για την αδερφή μου. Έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη από το κινητό. Εγώ έχω το samsung j7 2017 από σκρουτζ και επίσης έχω μείνει ευχαριστημένος. Σχετικά με το θέμα της φωτογραφίας δεν μου φάνηκαν να έχουν τρελές διαφορές ποιότητας χωρίς να έχω κάνει κάποια αναλυτική σύγκριση όμως. Το Huawei ίσως έχει πιο θερμά χρώματα από το samsung (πιο φυσικούς τόνους στο δέρμα) και το samsung ίσως να έχει κάπως καλύτερο δυναμικό εύρος-φωτομέτρηση. Φαντάζομαι πως και η κάμερα του mate 10 lite θα είναι τουλάχιστον ισάξια με αυτή του p9 lite (2017). Καλές αγορές.