Jump to content

Cameraphone στα 250 Ευρω

minotaurus234
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγχαρητήρια στο site και στους συμμετέχοντες , που μοιράζονται τις γνώσεις τους και μας διευκολύνουν .

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε.

250 ευρώ + -

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε.

5 περίπου

3) Το θέλουμε από Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;

Καλή θα ήταν η εγγύηση . Για την χώρα προέλευσης δεν είμαι ρατσιστής :p .

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)

Ναι

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?

Καλό θα ήταν το dual . Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν .

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;

Θα προτιμούσα ελληνικό μενού γιατί δεν ξέρω καν τι είναι το φλασάρισμα .

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.

Ο ήχος δεν με ενδιαφέρει. Μια καλή οθόνη όμως χρειάζεται .

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.

ΚΑΜΕΡΑ , ταχύτητα , αυτονομία , gaming ουτε καν ελαφρύ :p

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή.

SAMSUNG Α 5 (2015)

ΌΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

Η τωρινή συσκευή έγινε αεροπλανάκι από την μικρή μου και πάπα η οθόνη . Από το να δώσω 90 Ε για καινούργια οθόνη, πάω για νέα συσκευή .

Σε γενικές γραμμές ήμουν ικανοποιημένος από το Α5 ΑΛΛΑ η φωτογραφική του ΔΕΝ . Σε τοπία ήταν μια χαρά , όμως σε γρήγορες φωτογραφίες και ειδικά όταν το πρόσωπο δεν ήταν στημένο να περιμένει, οι μισές δεν βλέπονταν ( Το προηγούμενο i-phone 4S που είχα είχε καλύτερη εστίαση) . Και για μένα το 90% των φωτογραφικών μου θεμάτων είναι η πριγκιπέσα μου (3 ετών) , την οποία για να την στύσεις για φώτο , απλά δεν παίζει .

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Και εγώ για εκεί με βλέπω .

Βασικά εσύ με έψησες για εκεί, γιατί απ' οτι διάβασα σε άλλα post σου , το θεωρείς απ' τα καλύτερα mid range cam-phones παρά την παλαιότητά του .

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ για εκεί με βλέπω .

Βασικά εσύ με έψησες για εκεί, γιατί απ' οτι διάβασα σε άλλα post σου , το θεωρείς απ' τα καλύτερα mid range cam-phones παρά την παλαιότητά του .

Με honor 8, ουτε μια φορά θα μπορέσεις να πάρεις σωστή φωτογραφία την κορούλα σου. Και τι εννοώ, ενω είναι ανώτερο ποιοτικά όντως από όλα τα άλλα για τοπία και στατικά πορτραίτα, δυστυχώς έχει πολύ αργό focus, ή αλλιώς shutter lag, δηλαδή αν δε κάθεται για φωτό η κόρη, τότε θα παίρνεις μόνο κουνημενες φωτό της καθώς θα πατάς κλικ και θα βγαίνει η φωτό μισό δευτερόλεπτο μετά. Και στα λέω αυτά γιατί προερχόμενος από Samsung και Apple νόμιζα ήταν αυτονόητα κάποια πράγματα..αμ δε

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Edited by dgeorge4

Με honor 8, ουτε μια φορά θα μπορέσεις να πάρεις σωστή φωτογραφία την κορούλα σου. Και τι εννοώ, ενω είναι ανώτερο ποιοτικά όντως από όλα τα άλλα για τοπία και στατικά πορτραίτα, δυστυχώς έχει πολύ αργό focus, ή αλλιώς shutter lag, δηλαδή αν δε κάθεται για φωτό η κόρη, τότε θα παίρνεις μόνο κουνημενες φωτό της καθώς θα πατάς κλικ και θα βγαίνει η φωτό μισό δευτερόλεπτο μετά. Και στα λέω αυτά γιατί προερχόμενος από Samsung και Apple νόμιζα ήταν αυτονόητα κάποια πράγματα..αμ δε

Στα 250 ευρώ; Τι άλλο υπάρχει πιο γρήγορο με 800αρα στις 5 κοντά ίντσες;

Edited by Antretng

Στα 250 ευρώ; Τι άλλο υπάρχει πιο γρήγορο;
Δεν υπάρχει χρυσή τομή δυστυχώς. Η ποιότητα του honor 8 είναι αξεπέραστη αλλά για φωτογράφηση μικρών παιδιών είναι τα ζώα μου αργά. Ακόμα και το 4s και το j5 τραβάνε πιο σβέλτα. Εγώ φίλε μινωταυρε φαντάσου είχα Huawei P10 και δε μπορούσα να πάρω την κόρη μου καθαρή φωτογραφία ή την στιγμή που την ήθελα και πήρα τελικά S7. Και το xiaomi mi a1 το ίδιο αργό είναι όπως και το mate 10 lite. Εγώ στη θέση σου θα θυσίαζα ποιότητα και θα έπαιρνα J7 2017

Edited by dgeorge4

Δεν υπάρχει χρυσή τομή δυστυχώς. Η ποιότητα του honor 8 είναι αξεπέραστη αλλά για φωτογράφηση μικρών παιδιών είναι τα ζώα μου αργά. Ακόμα και το 4s και το j5 τραβάνε πιο σβέλτα. Εγώ φίλε μινωταυρε φαντάσου είχα Huawei P10 και δε μπορούσα να πάρω την κόρη μου καθαρή φωτογραφία ή την στιγμή που την ήθελα και πήρα τελικά S7. Και το xiaomi mi a1 το ίδιο αργό είναι όπως και το mate 10 lite. Εγώ στη θέση σου θα θυσίαζα ποιότητα και θα έπαιρνα J7 2017

Είσαι σίγουρος ότι ειναι πιο γρήγορο το J7? Προσωπικά δεν το πιστεύω. Άσε που το j7 ειναι 5,5 ιντσες.

Άλλωστε με το που πέσει λιγο η φωτεινότητα θα είναι ουτως ή αλλος unusable οι φωτογραφίες.

Οπότε και γρήγορο να ειναι δεν έχει νόημα.

Για την ιστορία το Mi a1 και mate 10 lite ειναι κατώτερα από honor 8 σε κάμερα.

Edited by Antretng

Στα 250 ευρώ; Τι άλλο υπάρχει πιο γρήγορο με 800αρα στις 5 κοντά ίντσες;

Antretng και dgeorge4 σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες .

Ουσιαστικά αυτό που ψάχνω είναι ένα αξιοπρεπές smartphone με γρήγορο focus, ( ή shutter lag, όπως έγραψε και ο dgeorge4)

Αν ανέβω στα 300 υπάρχει κάποιο με γρηγορότερο focus και καλή ποιότητα φωτογραφιών ?

Υπάρχει το Mi5s (γρηγορότερο και με καλύτερο τελικό αποτέλεσμα) αλλά δεν εχει 800αρα.

Αν ειναι μονο για την ταχύτητα της κάμερας θεωρώ πως και το honor 8 μια χαρα ειναι. Από a5 του 2015 έρχεσαι που δεν ειχε καμια σπουδαία κάμερα.

Edited by Antretng

Htc u play..Εχω δει αρκετα βιντεάκια και εχει φοβερη κάμερα με ois και τα σχετικά,ακομα και σελφι 16 mpx..Παιζει περιπου στα 210 ευρώ!