marantz Δημοσιεύτηκε May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2005 Θα ήθελα να παρουσιάσω το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε με το DVD Player που έχω στο πισι μου μετά από ένα φορμάτ που έκανα :( , γι' αυτό και ανοίγω αυτό το θέμα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει... :!: Λοιπόν η μάρκα είναι που έχω είναι ένα ASUS DVD-E616P1 το όποιο έχω εδώ και ένα χρόνο και κάτι ίσως και είμαι υπερευχαριστημένος (IDE100/133, γρήγορος χρόνος ανάγνώσης κ.α.) αλλά μετά από ένα φορμάτ που έκανα πρίν από κανά μήνα διαπίστωσα πως δεν μπορεί να διαβάσει κανένα άλλο δισκάκι πέρα από DVD (δηλαδή δεν διαβάζει VCD,SVCD,AUDIO CD,CD με οποιαδήποτε κατάληξη αρχείου και αν δοκίμασα καθώς και DVD με no-name players που έχουν για install). Το έβγαλα και το ξαναέβαλα, του άλλαξα θέση, του πέρασα νέους drivers αλλά τίποτα. Αρνείται πεισματικά να διαβάσει οτιδήποτε άλλο περα από DVD. Γυρνάει ο δίσκος μέσα για κανά λεπτό και όταν θα σταματήσει και επιλέξω το drive για εξερεύνηση μου λέει NO DISK :mad: . Ξέρει κάποιος τι άλλο θα μπορούσα να δοκιμάσω μιας και η εγγύηση έληξε και δεν σκοπεύω να αλλάξω player, αφού έχω CD-RW που αναλαμβάνει να παίξει τα δισκάκια που αρνείται το DVD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Evales XP? Ekanes update se SP2? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Μεταφέρεται στο hardware γιατί πιθανότατα τέτοιο πρόβλημα είναι. Δύσκολο να έχει σχέση με το format που έκανες πάντως, δοκίμασε να συνδέσεις το drive σε ένα άλλο μηχάνημα να δεις τι γίνεται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Evales XP? Ekanes update se SP2? Εννοείται φίλε Demis_CY και XP έβαλα και update στο SP2, το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν το βλέπει σαν συσκευή αλλά ότι δεν διαβάζει όλα τα δισκάκια πέρα από DVD δισκάκια. Λές να έχει προτιμήσεις πλέον? :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Δύσκολο να έχει σχέση με το format που έκανες πάντως, δοκίμασε να συνδέσεις το drive σε ένα άλλο μηχάνημα να δεις τι γίνεται. Και αυτό το έκανα όπως άλλωστε γράφω στην παράθεση. Το έβγαλα και το ξαναέβαλα, του άλλαξα θέση, του πέρασα νέους drivers αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Δεν κατάλαβα ότι εννοούσες αυτό. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να το καθαρίσεις με κάποιο από τα δισκάκια που κυκλοφορούν στην αγορά γι'αυτή τη δουλειά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 ...το όποιο έχω εδώ και ένα χρόνο και κάτι ...μιας και η εγγύηση έληξε ... Ρίξε μια ματιά εδώ. Η εγγύησή σου μπορεί να ισχύει ακόμα. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Δεν κατάλαβα ότι εννοούσες αυτό. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να το καθαρίσεις με κάποιο από τα δισκάκια που κυκλοφορούν στην αγορά γι'αυτή τη δουλειά. Allready done too but nothing και για να προλάβω κάποιο άλλο πόστ αλλά όχι και το παραπάνω ( :( ) του φίλου ariadgr Ρίξε μια ματιά εδώ. Η εγγύησή σου μπορεί να ισχύει ακόμα. η εγγύησή μου στάνταρ έληξε γιατι το άνοιξα και κόπηκε το αυτοκόλλητο warranty seal. Δεν ήξερα για αυτήν την νέα απόφαση οπότε είπα να βάλω χέρι και να το καθαρίσω με μπατονέτα αλλά τζίφος. The problem remains... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. May 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Τι έγινε ρε παίδια, δώστε τα φώτα σας αν έχετε κάποια άλλη ιδέα να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts