FuriouS Δημοσιεύτηκε May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2005 Αγόρασα αυτή την κάρτα απο το πλαίσιο, την βάζω στο pc και την βλέπει σαν Ιntel 82801BA Ultra ATA Storage controller!!:blink: Δεν υπάρχει software αυτόματης εγκατάστασης στο κουτί, μόνο μια δισκέτα με drivers χύμα..Κάνω update driver, επιλέγω αυτόν που πρέπει, αλλα τίποτα!Λέει οτι δεν κάνει για το hardware αυτο που διάλεξα..Κάνω uninstall το Ultra ATA Storage και κάνω Αdd hardware μόνος μου..have disk κλπ.Kάνω restart ξαναβρίσκει Storage controller, βρίσκει δίσκους,cdrom.. :wacko: βρίσκει και μια άλλη κάρτα δικτύου (αυτή που έβαλα manually) αλλα είναι με θαυμαστικό στο device manager (This device cannot start. (Code 10)). Ελπίζω να καταλάβαινετε τι λέω..Δεν έπρεπε να την βλέπει σαν default ΝΙC ας πούμε και μετα τα περάσω drivers? Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Τhanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Δοκίμασες την κάρτα σε άλλο PCI Slot? Επίσης αν δεν σου είναι δύσκολο πες μου τι γράφει το "μεγάλο" chip της κάρτας. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. May 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Δοκίμασες την κάρτα σε άλλο PCI Slot? Επίσης αν δεν σου είναι δύσκολο πες μου τι γράφει το "μεγάλο" chip της κάρτας. Tην δοκίμασα σε 2-3 slots αλλα τίποτα..Τα ίδια.. Το μεγάλο chip γράφει: "RTL8139D 48087S1 437E Taiwan" Θα τη γυρίσω πίσω μάλλον..Δυστηχώς δεν έχω άλλο pc τώρα να τη δοκιμάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. May 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Επαιξε!! Μόνο του!!:yahoo: Αφού άλλαξα όλες τις pci, δούλεψε στην αρχική που το είχα βάλει! Δεν ξέρω τί και πώς αλλα όπως λέει και ο κανόνας: Αφου παίζει μην το πειράζεις!!:what: Thanks billpeppas για το ενδιαφέρον... Μods μπορεί να κλειδωθεί :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts