vastegial_74 Δημοσιεύτηκε February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 4, 2018 (edited) Καλημέρα, αυτή τη φορά θα χρειαστώ τη βοήθειά σας στην επιλογή συσκευής για τη σύζυγο όπως λέει και ο τίτλος. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Μέχρι 250€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Από 5,2'' και πάνω. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Από Ελλάδα με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα). Με 800αρα. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Αν ειναι να έχει κάτι από αυτά είναι το ραδιόφωνο. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν ασχολούμαι με φλασαρισμα, πόσο μάλλον η σύζυγος. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Μια αξιοπρεπής αρκετά φωτεινή οθόνη είναι αρκετή. Αν είναι amoled ακόμα καλύτερα γιατί τέτοια έχει τώρα. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Αυτονομία, κάμερα, gaming, ταχύτητα. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. J5 2016. Δεν θέλει κάτι κινέζικο και δεν θα μπω στην διαδικασία να την πείσω για το αντίθετο. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. ΥΓ. Κάτι που δεν υπάρχει στη λίστα σαν ερώτηση και για κάποιους είναι σημαντικό είναι το sar. Δεν με νοιάζει για μένα και δεν δίνω ποτέ σημασία αλλά για τη σύζυγό και για συγκεκριμένους λόγους θα το ήθελα όσο χαμηλότερο γίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited February 4, 2018 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Δες Α5 2017 και J7 2017 που είναι Samsung να τελειώνεις... Καλές επιλογές μου φαίνονται... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 (edited) Δες Α5 2017 και J7 2017 που είναι Samsung να τελειώνεις... Καλές επιλογές μου φαίνονται... ;) Κάτι τέτοιο σκέφτομαι ή κανένα Sony αλλά εκεί πάλι η οθόνη στα λεφτά που θέλω τη βλέπω στις 5''. Edited February 4, 2018 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Το xperia x ειναι 5 ιντσες ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Το xperia x ειναι 5 ιντσες ομως. Ναι, δυστυχώς.... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Κινεζικά τα θεωρει ακόμα και από μεγάλα καταστήματα; Πχ αν ειναι από κωτσόβολο με εγγύηση θα φας γκρίνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Κινεζικά τα θεωρει ακόμα και από μεγάλα καταστήματα; Πχ αν ειναι από κωτσόβολο με εγγύηση θα φας γκρίνια; Δεν είναι τόσο η εγγύηση αλλά η άγνοια και η δυσπιστία για κάτι που δεν ξέρει. Στο τέλος βέβαια όταν καταλαβαίνει πως είχε άδικο, δεν το παραδέχεται βέβαια και όλα καλά, όμως δεν έχω διάθεση να περάσω αυτό το στάδιο της μουρμούρας. Έχω μάθει και προτιμώ να της δώσω κάτι υποδεέστερο πάρα να μου τα κάνει τσουρέκια :). Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ευτυχώς η δική μου στο θέμα αξιοπιστίας με εμπιστεύετε. Στο τι θέλει η ίδια όμως με τρελαίνει (πχ γρινιαζει για αυτονομία, της λέω πάμε σε αυτό αλλά θα χάσεις σε κάμερα... Μου κάνει σιγά δεν με πειράζει... 1 εβδομάδα μετά με βλέπεις να το βάζω αγγελία επειδή γκρινιάζε για καμερα :lol: ) Τη huawei την θεωρεί κινεζική; Κάνα honor 6x θα μας έκανε ή πάμε σε κατι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Δύσκολα... Οπότε πιάνει το δικό μου το honor 8 όλο κάτι βρίσκει που δεν της αρέσει και προτιμάει το δικό της. Έχει βολευτεί με τα Samsung και δεν είναι των αλλαγών. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Εχει j5 2016 και την χαλάει το honor 8??? Άστο, κακος άνοιξες και θέμα :lol: Πάρε κάνα a5 ή j7 του 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Εχει j5 2016 και την χαλάει το honor 8??? Άστο, κακος άνοιξες και θέμα :lol: Πάρε κάνα a5 ή j7 του 2017 Πεστα χρυσοστομε.... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Εγώ καταλαβαίνω ότι απλά έχει συνηθίσει το στήσιμο του δικού της κινητού. Ενδεχομένως μια νέα έκδοση ui από a5 2017 να την χαλάσει εξισου. Συνήθεια είναι... Απο την άλλη αν φτάνει να την χαλάει το honor 8, δεδομένου του πόσο κατώτερη συσκευή έχει δεν θα βγάλεις άκρη. Θέλει οπωσδήποτε την εταιρεία που έχει "μάθει". Τέλος :) Πιστεύω πως αν του βάζεις κάποιο skin και έγραφε samsung να την ξεγελασεις και κάποιο launcher τύπου samsung (θα βρεις πολλούς στο playstore) μπορεί και να της άρεσε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Ναι, σίγουρα συνήθεια είναι. Το θέμα είναι πως μέχρι το συνηθίσει είπαμε τσουρέκια :). Θα δω. Στο τέλος τη βλέπω με το a5 2017.... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts