Jump to content

Samsung SGH-Z500

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 212
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω το Ε 720 και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το Ζ 500....

Παρακαλώ όποιον φίλο διαθέτει το Ζ 500 να τεσταρει και να μου πει, αν όταν το τηλέφωνο δέχεται αναπάντητη κλήση, υπάρχει γι αυτήν ένδειξη στην εξωτερική οθόνη που ενημερώνει για την χαμένη κλήση, όταν αυτή σβήσει (δηλ. κάποιο ίχνος κλήσης στις μόνιμα φωτισμένες ενδείξης της εξωτερικής οθόνης), κάτι πολύ σημαντικό που δυστυχώς δεν υπάρχει στο Ε 720.....:O

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Έχω το Ε 720 και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το Ζ 500....

Παρακαλώ όποιον φίλο διαθέτει το Ζ 500 να τεσταρει και να μου πει, αν όταν το τηλέφωνο δέχεται αναπάντητη κλήση, υπάρχει γι αυτήν ένδειξη στην εξωτερική οθόνη που ενημερώνει για την χαμένη κλήση, όταν αυτή σβήσει (δηλ. κάποιο ίχνος κλήσης στις μόνιμα φωτισμένες ενδείξης της εξωτερικής οθόνης), κάτι πολύ σημαντικό που δυστυχώς δεν υπάρχει στο Ε 720.....:O

φυσικα υπαρχει ενδειξη οτι εχεις αναπαντητη κληση στην εξωτερικη οθονη

κατι αλλο...η εξωτερικη οθονη γραφει την ωρα, αν θες την κανεις να μην γραφει τιποτα για εξοικονομηση μπαταριας;)

!Viva La RaZZa!

www.wwe.com

• 2 weeks later...
egw tous to piga paketo prin kana mina gia ti provlima tou hxou kai tis mpatarias. Twra einai kapos kalitera ta pragmata alla mi fantastite kai polla ekei pou to fortiaza kathe mera tora kathe 2 meres:) oso gia ton hxo kliseis me mp3 akougetai ligo pio dunata
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 (μήκος) x 150 (ύψος) pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

πως να παιξει ρε παιδια δυνατα ο ηχος κλησης? αφου το buzzer δεν ειναι εξωτερικο.ο μονος τροπος να παιξει δυνατα ειναι να το εχεις ΄΄΄ξεδιπλωμενο΄΄

το κινητο ωστε να ακουγεται καλυτερα ΤΟ buzzer που βρισκετα στο πανω μερος

στην εσωτερικη μερια.

!Viva La RaZZa!

www.wwe.com

• 2 months later...

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Μέχρι στιγμής ήμουν χρήστης ΝΟΚΙΑ.Με symbian κ δε συμμαζεύεται.. Τις τελευταίες μέρες συμβιώνω με ένα SAMSUNG SGH-E700.Ήρθε λοιπόν η ώρα μου να πάρω κινητό και έχω μπερδευτεί.Είμαι ανάμεσα σε αγορά ενός ακόμα nokia με symbian κ στο SGH-Z500.Από το κινητό μου δε ζητάω πολλά.Πιο συγκεκριμένα....

Θέλω να κατεβάζω κ να περνάω εύκολα στο κινητό μου themes κ wallpapers.Επίσης θέλω να χτυπάει κ λίγο όμορφα.Δηλαδή να βάζω κ κανένα MP3άκι.Όχι όμως να το χρησιμοποιώ κ σαν MP3player.Οπότε δε με ενδιαφέρει ο ήχος των ακουστικών του.Επίσης κοιτάω κ αρκετά το design.Ένα πράγμα που με χαλάει είναι η τόσο στενή σχεση του SAMSUNG με το VODAFONE LIVE κ οτι προβλήματα αυτό δημιουργεί.Σε αυτό τον τομέα μπορεί να γίνει κάτι??(Πχ υπάρχει περίπτωση να το προμηθευτώ χωρίς VODAFONE LIVE?Σημειωτέων είμαι συνδρομητής vodafone κ θα πάρω κινητό με ανανέωση.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Να κατευθυνθώ στο SGH-Z500 ή να προτιμήσω τη σίγουρη λύση ενός NOKIA???Τό SAMSUNG με τραβάει πιο πολύ να πώ την αλήθεια...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.. :) :)

When money talks the world listens..

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Μέχρι στιγμής ήμουν χρήστης ΝΟΚΙΑ.Με symbian κ δε συμμαζεύεται.. Τις τελευταίες μέρες συμβιώνω με ένα SAMSUNG SGH-E700.Ήρθε λοιπόν η ώρα μου να πάρω κινητό και έχω μπερδευτεί.Είμαι ανάμεσα σε αγορά ενός ακόμα nokia με symbian κ στο SGH-Z500.Από το κινητό μου δε ζητάω πολλά.Πιο συγκεκριμένα....

Θέλω να κατεβάζω κ να περνάω εύκολα στο κινητό μου themes κ wallpapers.Επίσης θέλω να χτυπάει κ λίγο όμορφα.Δηλαδή να βάζω κ κανένα MP3άκι.Όχι όμως να το χρησιμοποιώ κ σαν MP3player.Οπότε δε με ενδιαφέρει ο ήχος των ακουστικών του.Επίσης κοιτάω κ αρκετά το design.Ένα πράγμα που με χαλάει είναι η τόσο στενή σχεση του SAMSUNG με το VODAFONE LIVE κ οτι προβλήματα αυτό δημιουργεί.Σε αυτό τον τομέα μπορεί να γίνει κάτι??(Πχ υπάρχει περίπτωση να το προμηθευτώ χωρίς VODAFONE LIVE?Σημειωτέων είμαι συνδρομητής vodafone κ θα πάρω κινητό με ανανέωση.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Να κατευθυνθώ στο SGH-Z500 ή να προτιμήσω τη σίγουρη λύση ενός NOKIA???Τό SAMSUNG με τραβάει πιο πολύ να πώ την αλήθεια...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.. :) :)

To Ζ500 κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό και χωρίς vofafone live!

Tα μειονεκτήματα των samsung σε σχέση με τα νοκια συνοψίζονται στις επαφές (σιμ και τηλεφώνου μαζί), στην ιδιοτυπία της δόνησης στις μελωδίες χωρίς ενσωματωμένη δόνηση (πρώτα η δόνηση μετά ο ήχος) και σε θέματα πληροφοριών οθόνης (κλησεις, μηνύματα) μετά την ενεργοποίηση του screen saver (δεν φαίνονται οι αναπάντητες κλήσεις και σε μερικά μοντέλα και τα μηνυματα, μέχρι να πατήσεις κάποιο πλήκτρο) και φυσικά η έλλειψη ραδιοφώνου.

Το Ζ500 θεωρείται η πληρέστερη μέχρι στιγμης 3G επιλογή, σε σχέση με τις δυνατότητες και τις διαστάσεις του. Ο ανταγωνισμός προχωράει και ήδη αναμένονται καλύτερα και πληρέστερα μοντέλα...

Ζύγισε αυτά που ανέφερα και αποφάσισε μόνος σου!:)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

ion83 σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Δηλαδή όλα αυτά που ζητάω γίνονται σχετικά εύκολα αν κατάλαβα χώρις να χρειαστεί να κατεβάσω ψαγμένα προγράμματα κ κώδικους.Όχι τίποτα άλλο αλλά δέν είμαι κ πολύ σχετικός με δαύτα..

As it seems το κινητάκι αυτό θα γίνει δικό μου.... :D

When money talks the world listens..

• 9 months later...

παιδια ξερετε εαν υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο μπορεις να κανεις αναβαθμιση στο Ζ500 μεσω του υπολογιστη σου στο σπιτι?

οπως δηλαδη γινετε με τα ΝΟΚΙΑ...

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

• 2 weeks later...

Δε μου λέτε ρε παιδιά εσεις που ξέρετε .. είναι δυνατόν στο Z500 με τον downloader να κανεις flashαρισμα μόνο το αρχείο SHP_FileSys του filware (και όχι όλα τα άλλα τα υπόλοιπα) χωρίς να χαθούν οι επαφές και τα μηνήματα του κινητού ??????????

Θέλω να φορτώσω games στο Z500, και αυτός είναι ο μόνος τρόπος .. δεν θέλω όμως να χάσω τις επαφές μου και τα μυνήματά μου .. τα άλλα αρχεία πο έχω μέσα τα έχω κανει backup ... \

Thankssssssss

• 1 month later...
to kinito afto kalo einai to exo kai monos mou alla i bataria merikes fores mou ta xalei.to gemizo to proi kai os to wradi mou exi tixi na mou swisi logo batarias.alla mou exei kratisi kai i bataria 3meres kai to epeza omos opos akouga musiki anixto bluetooth kai alla.