bobo1704 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Παιδια καμμια καλη εφαρμογη του youtube ωστε να κατεβαζω κ βιντεο κτλ; Το CuteTube είναι κορυφαίο... 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 μπόλικες.ρίξε μια ματιά και στο μάρκετ,κι αλλού. youtube downloader,fasttube,YTdownload pro, YouTUBE HD κλπ Eβαλα το fasttube αλλα δοκιμασα κ αλλο αλλα μου βγαζει οτι η συνδεση με τον διακομιστη ειναι αδυνατη!Το wi fi βεβαια ειναι ανοιχτο. Θελει κατι αλλο;:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Eβαλα το fasttube αλλα δοκιμασα κ αλλο αλλα μου βγαζει οτι η συνδεση με τον διακομιστη ειναι αδυνατη!Το wi fi βεβαια ειναι ανοιχτο. Θελει κατι αλλο;:( ναι έχει ένα θεμα αυτό. βασικά δεν είναι και τόσο καλή η εφαρμογή,εγώ σου προτείνω αυτό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ναι θέλει. Δυστυχώς αυτά τα προγράμματα χρησιμοποιούν τον video player του συστήματος ο οποίος δεν έχει επιλογή "προεπιλεγμένη σύνδεση", οπότε πρέπει κάθε φορά να επιλέγεις ποιά σύνδεση έχεις από τις ρυθμίσεις ή να αφήσεις την σύνδεση δεδομένων σου... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ναι θέλει. Δυστυχώς αυτά τα προγράμματα χρησιμοποιούν τον video player του συστήματος ο οποίος δεν έχει επιλογή "προεπιλεγμένη σύνδεση", οπότε πρέπει κάθε φορά να επιλέγεις ποιά σύνδεση έχεις από τις ρυθμίσεις ή να αφήσεις την σύνδεση δεδομένων σου... όχι βέβαια,αυτό συμβαίνει μονο με το fasttube (απ τα παραπάνω προγραμματα). το youtube downloader δουλεύει κανονικά,όπως κι απ τον browser Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Το CuteTube είναι κορυφαίο... αυτό κι από μένα. Πιστεύω το καλύτερο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 όχι βέβαια,αυτό συμβαίνει μονο με το fasttube (απ τα παραπάνω προγραμματα). το youtube downloader δουλεύει κανονικά,όπως κι απ τον browser Tελικα παιδια εβαλα το youtube downloader κ ολα ενταξει.Σας ευχαριστω.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Το CuteTube είναι κορυφαίο... τελικά εγκατέλειψα το youtube downloader για το cutetube:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 όχι βέβαια,αυτό συμβαίνει μονο με το fasttube (απ τα παραπάνω προγραμματα). το youtube downloader δουλεύει κανονικά,όπως κι απ τον browser Οκ.. Μόλις το άνοιξα και πάω να δω ένα βιντεάκι. Ξεκινάει ο video player και μου λέει ότι η σύνδεση με το διακομιστή είναι αδύνατη.. Μόλις πάω και του βάλω τη σύνδεση που είμαι αυτή τη στιγμή παίζει... Άρα? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Οκ.. Μόλις το άνοιξα και πάω να δω ένα βιντεάκι. Ξεκινάει ο video player και μου λέει ότι η σύνδεση με το διακομιστή είναι αδύνατη.. Μόλις πάω και του βάλω τη σύνδεση που είμαι αυτή τη στιγμή παίζει... Άρα? εσύ είσαι που χες πάντα πρόβλημα με το βίντεο πλέιερ?:p ένα βίντεο με το πώς θα πρεπε να δουλεύει και σε σένα (τώρα ανεβαίνει το βίντεο,δεν είναι ακομη διαθέσιμο) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Δε μπορώ να επιλέξω "κανένα" .... :wacko::mad::( Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Δε μπορώ να επιλέξω "κανένα" .... :wacko::mad::( σου χω ξαναπει πώς θα το κάνεις! απλά σβήσε απ τα σημείο πρόσβασης στις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας το σημείο πρόσβασης που ναι επιλεγμένο στις ρυθμίσεις του «βίντεο»! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 σου χω ξαναπει πώς θα το κάνεις! απλά σβήσε απ τα σημείο πρόσβασης στις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας το σημείο πρόσβασης που ναι επιλεγμένο στις ρυθμίσεις του «βίντεο»! Επιτέλους! Κερνάω ωραίο θεματάκι! clearblack_2_belle ! :lol::D Νόμιζα έπρεπε να σβήσω όλα τα σημεία πρόσβασης και άντε να τα βρω πάλι της βόνταφον.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Επιτέλους! Κερνάω ωραίο θεματάκι! clearblack_2_belle ! :lol::D Νόμιζα έπρεπε να σβήσω όλα τα σημεία πρόσβασης και άντε να τα βρω πάλι της βόνταφον.. ανάσταση:p της vodafon ρε συ ειναι το πιο απλό να τα βρεις, μ ένα μήνυμα στα στελνουν:wacko::p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 παιδες μουχει κατσει ενα περιεργο προβλημα με το whatsapp. εκανα ενα ρεσετ λοιπον στο κινητο,περασα ξανα επαφες και οταν εβαλα την εφαρμογη,εδειξε μερικες επαφες οτι ειναι απο τη ΣΙΜ. Εγω ομως εχω βαλει ο καταλογος να φαινεται μονο του κινητου,και τις επαφες αυτες τις εχω και στη σιμ,και στο κινητο,αλλα ποτε δεν μπερδευοταν.τοχει παθει κανεις αλλος?τι κουλο ειναι αυτο? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Απο ποια εφαρμογη/mod ειναι το παρακατω εικονιδιο και τι ακριβως κανει ? :confused: Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 τελικά εγκατέλειψα το youtube downloader για το cutetube:p Έκανες την καλύτερη επιλογή... Έχω δοκιμάσει όλα τα παρόμοια προγράμματα. Το συγκεκριμένο έχει ό,τι χρειάζεσαι! 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 εσύ είσαι που χες πάντα πρόβλημα με το βίντεο πλέιερ?:p ένα βίντεο με το πώς θα πρεπε να δουλεύει και σε σένα (τώρα ανεβαίνει το βίντεο,δεν είναι ακομη διαθέσιμο) τις πέντε επιλογές που έχεις στην αρχική οθόνη (εγώ εχω τις τρείς βασικές το Ξ, την κλήση και την εισαγωγή στις εφαρμογές) είναι κάποιο mod η κάποια εφαρμογή? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 τις πέντε επιλογές που έχεις στην αρχική οθόνη (εγώ εχω τις τρείς βασικές το Ξ, την κλήση και την εισαγωγή στις εφαρμογές) είναι κάποιο mod η κάποια εφαρμογή? Εφαρμογή είναι. Lanternsoft Extra Buttons 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Απο ποια εφαρμογη/mod ειναι το παρακατω εικονιδιο και τι ακριβως κανει ? :confused: κάτι μου κάθεται περίεργα στην εικόνα,και η ενδειξη του wifi είναι διαφορετική,κι αυτό αριστερά τι είναι?? Edited April 6, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 κάτι μου κάθεται περίεργα στην εικόνα,και η ενδειξη του wifi είναι διαφορετική,κι αυτό αριστερά τι είναι?? Στα αριστερα απο το WiFi δειχνει το εικονιδιο οτι υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις, αυτο που εχω κυκλωσει δεν ξερω τι ειναι Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Στα αριστερα απο το WiFi δειχνει το εικονιδιο οτι υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις, αυτο που εχω κυκλωσει δεν ξερω τι ειναι εγώ όταν είχα ενημερώσεις,δεν είχα τέτοιο εικονιδιο πανω. και το wifi δεν μου το βγάζει έτσι,το βγάζει μαζι με την ενδειξη του σήματος. στην εικόνα που βαλες είναι τελειως διαφορετικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Απο ποια εφαρμογη/mod ειναι το παρακατω εικονιδιο και τι ακριβως κανει ? :confused: Wind έχεις;; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Wind έχεις;; Cosmote , αλλα τι σχεση εχει αυτο ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Cosmote , αλλα τι σχεση εχει αυτο ? Το σύμβολο μου θυμίζει εκπομπή κυψέλης!Είσαι σε περιοχή που στέλνει μήνυμα κάποια κυψέλη!Αυτό μόνο η wind το έχει στην Ελλάδα και μόνο για το Gsm είναι!Από το κινητό σου όταν είχες την cosmote το τράβηξες το screencap;; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts