Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας!Έχω μια ερώτηση.

Μπορώ να πραγματοποιήσω βιντεοκλήση με το κινητό NOKIA C7 μέσω ενός προγράμματος(π.χ. skype),για να μιλάω με φίλους μου στο εξωτερικό? :confused:

Γειά σας!Έχω μια ερώτηση.

Μπορώ να πραγματοποιήσω βιντεοκλήση με το κινητό NOKIA C7 μέσω ενός προγράμματος(π.χ. skype),για να μιλάω με φίλους μου στο εξωτερικό? :confused:

βιντεο-κληση οχι. μονο κληση!

Καλημέρα παιδιά. με το Ν8 μου δεν μπορώ με τίποτε να στείλω mail πάνω από δυόμισι μέγα . αναβάθμιση δεν μου βγάζει. ξέρει κανείς κάποιο άλλο τρόπο?μήπως κάνω κάτι λάθος ?:confused:

Καλημέρα παιδιά. με το Ν8 μου δεν μπορώ με τίποτε να στείλω mail πάνω από δυόμισι μέγα . αναβάθμιση δεν μου βγάζει. ξέρει κανείς κάποιο άλλο τρόπο?μήπως κάνω κάτι λάθος ?:confused:

Αν ρυθμίσεις τον mail client σου μόνος σου (δηλαδή όχι να πάρεις απο τους έτοιμους που σου δίνει) τότε τα μεηλ σου θα περνουν απο τους σερβερ του καθε client και όχι απο αυτους της Nokia που έχει μικρά όρια στα attachments.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

μπορείς μήπως να μου πεις πως θα το κάνω αυτό γιατί στο 808 που είχα για λίγο δεν χρειάστηκε . έστελνα δέκα μέγα χωρίς θέμα . ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σε ζάλισα :O

μπορείς μήπως να μου πεις πως θα το κάνω αυτό γιατί στο 808 που είχα για λίγο δεν χρειάστηκε . έστελνα δέκα μέγα χωρίς θέμα . ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σε ζάλισα :O

δεν με ζαλισες, αλλωστε εδω ο ενας βοηθαει τον αλλον. Απλα δεν θυμαμαι τις ρυθμισεις απ εξω και δεν εχω το 808 μπροστα μου για να στις πω (μονο του Hotmail έχω). Απλά όταν κανεις new mailbox πατά νομίζω το "other" και για την συνεχεια googlare τις ρυθμίσεις. :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

To fring υποστηρίζει και βιντεοκλήση.

Ναι αλλά θα πρέπει και ο άλλος να έχει fring τότε!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

το skype γονατίζει τα κινητα. Δε ξέρω πολλούς να το τρέχουν

τα καλα ανδροιδ των 200 ευρω και ανω (πχ xperia P) δεν εχουν κανενα προβλημα..εγω που μιλαω με την αδερφη μου εξωτερικο και δεν εχει viber (στα εμιρατα ειναι κλειδωμενο) με το xperia T μια χαρα δουλευει, πολυ ανετα..

γιαυτο μελλοντικα πιστευω θα το βαζουν ολο και περισσοτεροι..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σε εμένα το skype τρέχει απροβλημάτιστα από την πρώτη ημέρα και με διαφορετικά θέματα στο κινητό.

Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει

Racing because all other sports require one ball only!

Καλησπέρα!

Έχω ένα Νόκια 603 με την τελευταία έκδοση (FP2).

Έχω παρατηρήσει ότι όταν δέχομαι μήνυμα, κάποιες φορές μου εμφανίζει στο κάτω μέρος της οθόνης το όνομα του αποστολέα για λίγα δευτερόλεπτα (5'' νομίζω), ενώ κάποιες άλλες δεν το κάνει (απλά με ενημερώνει στην οθόνη ότι έχω μήνυμα αδιάβαστο με την χαρακτηριστική ένδειξη). Γιατί συμβαίνει αυτό; Βασικά, δεν θέλω να φαίνεται καθόλου το όνομα του αποστολέα.

Για να σας βοηθήσω, χρησιμοποιώ το Nokia Sleeping Screen σαν screen saver.

Το sleeping screen δεν έχει σχέση.

Κάποια άλλη εφαρμογή που έχεις βάλει σου το δημιουργεί.

Τι έχεις βάλει τώρα τελευταία;

Διάφορες έχω βάλει, αλλά όχι τώρα τελευταία. Για να μην τις απαριθμώ μία προς μία και γίνομαι κουραστικός, αν υποψιάζεσαι κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή, πες μου να σου πω αν την έχω εγκαταστήσει.

Για να καταλάβω, το φυσιολογικό είναι να σου δείχνει το όνομα του αποστολέα ή όχι; Σε εμένα, όπως ανέφερα και προηγουμένως, μου το εμφανίζει (κάποιες φορές, όχι πάντα) για 5 δευτερόλεπτα και μετά χάνεται, υπάρχει απλά η ένδειξη στην οθόνη ότι υπάρχει αδιάβαστο μήνυμα.

Επίσης, ένα παρόμοιο πρόβλημα είναι και το εξής:

όταν είναι ενεργοποιημένο το screen saver, όταν δηλαδή το κινητό είναι σε κατάσταση αναμονής, αν δεχτώ κλήση και απαντήσω, στο τέλος της κλήσης δεν εμφανίζεται ξανά η οθόνη αναμονής αλλά μαυρίζει και πρέπει να πατήσω 2 φορές το μεσαίο κουμπί του μενού για να εμφανιστεί ξανά η εικόνα που έχω επιλέξει για το sleeping screen.

Πιθανόν τα δύο αυτά να σχετίζονται...

Edited by melampous

Δεν μπορώ να υποψιαστώ καμία εφαρμογή φίλε μου απλά κάποια από όλες σου δημιουργεί το πρόβλημα σου.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο, πιθανών να είναι κάποια εφαρμογή η οποία επηρεάζει τους αισθητήρες

Υποψιάζομαι μήπως φταίει το Belle Extra Buttonς...

Θα δοκιμάσω να το απενεργοποιήσω για να δω αν υπάρχει κάποια διαφορά...

Σ'ευχαριστώ φίλε μου!

Υποψιάζομαι μήπως φταίει το Belle Extra Buttonς...

Θα δοκιμάσω να το απενεργοποιήσω για να δω αν υπάρχει κάποια διαφορά...

Σ'ευχαριστώ φίλε μου!

δεν παίζει κανένα ρόλο η εφαρμογή

H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip:

Έχεις δίκιο, δεν φταίει τελικά αυτό.

Δοκίμασα να απενεργοποιήσω και κανά δυο άλλα προγραμματάκια αλλά και πάλι τίποτα...

Δοκίμασα να απενεργοποιήσω και το theme που του έχω βάλει, μήπως μπλοκάρει κάτι, αλλά ούτε κι εκεί είναι το πρόβλημα.

Που θα πάει, κάποια στιγμή θα το βρω...(ελπίζω!)

Σε εμένα το skype τρέχει απροβλημάτιστα από την πρώτη ημέρα και με διαφορετικά θέματα στο κινητό.

Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει

Χωρις βιντεοκληση ομως...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Επανέρχομαι ξανά στο πρόβλημά μου...

Έχω δοκιμάσει διάφορα τις τελευταίες μέρες για να βρω τι μπορεί να φταίει τελικά αλλά άκρη δεν έβγαλα...

Χτες, σε μια ακόμη προσπάθεια, έβαλα το σαν screen saver το QooSaver (v1.2), και με έκπληξη διαπίστωσα ότι όλα δουλεύουν μια χαρά! Αποκαταστάθηκε δηλαδή το πρόβλημα. Ακόμα είναι νωρίς βέβαια (μόλις χτες το απόγευμα το έβαλα το πρόγραμμα), αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές.

Ξέρω ότι αυτό που γράφω μάλλον δεν βγάζει νόημα, ωστόσο το αναφέρω μήπως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα και βρει λύση...:)

Καλησπέρα και πάλι!

Μιας και είμαι πολύ νέος στα κινητά με λειτουργικό symbian (μόλις 4 μήνες χρήση), θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

όταν εγκαθιστάς και απεγκαθιστάς διάφορα προγράμματα στο κινητό, πώς είμαστε σίγουροι ότι καθαρίσει εντελώς η registry;

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή που να βοηθάει σε αυτό;

Σκέφτομαι ότι ένας τρόπος σίγουρος είναι να κάνεις φορμάτ, και μετά να εγκαταστήσεις αυτά που θες, αλλά αυτό είναι μπελαλίδικο και χρονοβόρο. Πέρα από αυτό υπάρχει άλλος τρόπος;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα και πάλι!

Μιας και είμαι πολύ νέος στα κινητά με λειτουργικό symbian (μόλις 4 μήνες χρήση), θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

όταν εγκαθιστάς και απεγκαθιστάς διάφορα προγράμματα στο κινητό, πώς είμαστε σίγουροι ότι καθαρίσει εντελώς η registry;

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή που να βοηθάει σε αυτό;

Σκέφτομαι ότι ένας τρόπος σίγουρος είναι να κάνεις φορμάτ, και μετά να εγκαταστήσεις αυτά που θες, αλλά αυτό είναι μπελαλίδικο και χρονοβόρο. Πέρα από αυτό υπάρχει άλλος τρόπος;

Ευχαριστώ!

Μην σε απασχολεί

Γιατί;;;

Δεν συμβαίνει το ίδιο που συμβαίνει και στα windows; Ότι δηλαδή, μετά από λίγο καιρό συνεχών install/uninstall το λειτουργικό βαραίνει και κολλάει;

Το symbian δε λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο;

Μπορώ να έχω δηλαδή το κεφάλι μου ήσυχο και να το...ξεχαρβαλώσω κατά το δοκούν; :)

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned