Moralas Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 υπάρχει κάποια εφαρμογή facebook που να σου έρχονται ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις; σαν τα iphone και τα android δηλαδή Και το fmobi και το facinate νομίζω το κάνουν αυτό. Το ενεργοποιείς από τις επιλογές τους. Έχουν και widget. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Και το fmobi και το facinate νομίζω το κάνουν αυτό. Το ενεργοποιείς από τις επιλογές τους. Έχουν και widget. το fmobi έχει μόνο δόνηση και σύντομο ήχο για ειδοποιήσεις....εγώ θέλω κάτι που να μου έρχεται σαν κλασικό sms! υπάρχει τέτοια επιλογή στο facinate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 το fmobi έχει μόνο δόνηση και σύντομο ήχο για ειδοποιήσεις....εγώ θέλω κάτι που να μου έρχεται σαν κλασικό sms! υπάρχει τέτοια επιλογή στο facinate? Έχει επιλογή "Αρχική οθόνη, Ενημερώσεις?" το fmobi εκτός της ειδοποιήσεις δόνησης και ήχου, το έχεις δοκιμάσει τι κάνει? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Έχει επιλογή "Αρχική οθόνη, Ενημερώσεις?" το fmobi εκτός της ειδοποιήσεις δόνησης και ήχου, το έχεις δοκιμάσει τι κάνει? αυτό είναι για να σου εμφανίζει κατευθείαν τα news feed μόλις ξεκινήσεις την εφαρμογή!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Το facinate έχει επιλογή push notifications που του ορίζεις για τι θες να σε ειδοποιεί (γενέθλια, ειδοποιήσεις, μηνύματα), ποιες ώρες της ημέρας να σε ειδοποιεί, κάθε πότε να κοιτάει για νέες ενημερώσεις, αν θες να παίζει ήχο ή/και να αναβοσβήνει το led. Χρησιμοποιώ facinate χωρίς push notifications, τα έχω κλειστά, αλλά η επιλογή υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Γεια σας ρε παιδια.Μια μικρη βοηθεια.Ψαχνω να βρω για το αγαπημενο μου Ν8 2 εφαρμογες.Μια για ανεπιθυμητες κλησεις (callblocker) και μια για εγγραφη κλησης (call recorder).Αν μπορουσατε να μου προτεινεται καμια που να μη χρειαζεται συνδεση στο internet θα με βοηθουσατε πολυ. Ευχαριστω προκαταβοληκα για καθα γνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Αυτα τα δύο τα ψάχνω κι εγώ! Το πρώτο μόνο με ίντερνετ ήταν και το δεύτερο δεν το βρήκα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Για ανεπιθύμητες κλήσεις δείτε το Advanced Call Manager, για ηχογράφηση κλήσεων το Boldbeast Recorder. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Γεια σας ρε παιδια.Μια μικρη βοηθεια.Ψαχνω να βρω για το αγαπημενο μου Ν8 2 εφαρμογες.Μια για ανεπιθυμητες κλησεις (callblocker) και μια για εγγραφη κλησης (call recorder).Αν μπορουσατε να μου προτεινεται καμια που να μη χρειαζεται συνδεση στο internet θα με βοηθουσατε πολυ. Ευχαριστω προκαταβοληκα για καθα γνωμη. safe manager για τις ανεπιθυμητες κλησεις και TotalRecall για εγγραφη κλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 safe manager για τις ανεπιθυμητες κλησεις και TotalRecall για εγγραφη κλησης. Δυστυχως το safe manager απο οπου το βρηκα δε μου δουλεψε:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Δυστυχως το safe manager απο οπου το βρηκα δε μου δουλεψε:( το καλύτερο http://advanced-blocker.en.softonic.com/symbian Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Το shazam σας έχει βγάλει το όριο που είχε 5 αναγνωρίσεις το μήνα τελευταία? Εδώ και 2 μήνες έχει σταματήσει σε εμένα. Έχω κάνει άπειρες αναγνωρίσεις αλλά δε με έχει κόψει. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Το shazam σας έχει βγάλει το όριο που είχε 5 αναγνωρίσεις το μήνα τελευταία? Εδώ και 2 μήνες έχει σταματήσει σε εμένα. Έχω κάνει άπειρες αναγνωρίσεις αλλά δε με έχει κόψει. Ηταν μεχρι 5 αλλα το αλλαξαν σε απεριοριστες αναγνωρισεις http://www.shazam.com/music/web/nokia.html [b]Tagging is unlimited[/b], so use Shazam as much as you want. Υπαρχει καποια εφαρμογη παρομοια με το Nokia panorama για ληψη πανοραμικων φωτογραφιων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Το shazam σας έχει βγάλει το όριο που είχε 5 αναγνωρίσεις το μήνα τελευταία? Εδώ και 2 μήνες έχει σταματήσει σε εμένα. Έχω κάνει άπειρες αναγνωρίσεις αλλά δε με έχει κόψει. Ηταν μεχρι 5 αλλα το αλλαξαν σε απεριοριστες αναγνωρισεις http://www.shazam.com/music/web/nokia.html [b]Tagging is unlimited[/b], so use Shazam as much as you want. Υπαρχει καποια εφαρμογη παρομοια με το Nokia panorama για ληψη πανοραμικων φωτογραφιων? Α, καλή μαγκιά. Μπράβο, τουλάχιστον έχουμε ένα κάποιο αντικαταστάτη του Sound Hound. Κι απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, δεν έχει και τρομερές διαφορές, και αρκετά ακριβές είναι. Ό,τι του έχω δώσει, το βρήκε εύκολα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Ε οκ, υπήρχε και αυτό που είναι σύγχρονο και έχει γραφτεί με qt, αλλά πανάκριβο. Ψάξτο λίγο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Το shazam σας έχει βγάλει το όριο που είχε 5 αναγνωρίσεις το μήνα τελευταία? Εδώ και 2 μήνες έχει σταματήσει σε εμένα. Έχω κάνει άπειρες αναγνωρίσεις αλλά δε με έχει κόψει. Κι εμενα με εκοψε τοτε και το εβγαλα! Οταν εκανα την τελευταια αναβαθμιση (Nokia Belle Refresh) ξαναμπηκε μονο του, αλλα δεν το ξαναχρησιμοποιησα καθολου απο τοτε!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Γνωρίζει κανείς αν έχει αλλάξει κάτι στον mail client των symbian Belle Refresh? Φλάσαρα Ν8 φίλου με official Balkans ROM και μόλις πήγα να του ρυθμίσω τα mail, αφού πάτησα "new mailbox" δεν μου έβγαλε την λίστα που χω στο 808, δηλαδή hotmail/yahoo/nokia maile/gmail/mail for exchange. Μου έβγαλε με μιας να βάλω στα στοιχεία και να ρυθμίσω μόνος τους servers. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Γνωρίζει κανείς αν έχει αλλάξει κάτι στον mail client των symbian Belle Refresh? Φλάσαρα Ν8 φίλου με official Balkans ROM και μόλις πήγα να του ρυθμίσω τα mail, αφού πάτησα "new mailbox" δεν μου έβγαλε την λίστα που χω στο 808, δηλαδή hotmail/yahoo/nokia maile/gmail/mail for exchange. Μου έβγαλε με μιας να βάλω στα στοιχεία και να ρυθμίσω μόνος τους servers. Πριν λίγο καιρό πήρε μια αναβάθμιση η εφαρμογή mail αλλά τώρα ου δοκίμασα βγάζει κανονικά τις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Δεν καταλαβαίνω πως το mail for exchange δουλεύει με το gmail άψογα στο 808 και στο Ν8 δεν συγχρονίζει καμία επαφή! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Η google σταμάτησε να υποστηρίζει mail for exchange. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, συγχρονίζω κανονικά ακόμα, αλλά απ' ότι διαβάζω στο ιντερνετ κάποιοι έχουν πρόβλημα. Δεν ξέρω αν υποστηρίζει ακόμα τους παλιούς χρήστες και απλά δεν αφήνει νέες συνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Η google σταμάτησε να υποστηρίζει mail for exchange. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, συγχρονίζω κανονικά ακόμα, αλλά απ' ότι διαβάζω στο ιντερνετ κάποιοι έχουν πρόβλημα. Δεν ξέρω αν υποστηρίζει ακόμα τους παλιούς χρήστες και απλά δεν αφήνει νέες συνδέσεις. Μα και το 808 και το Ν8 τα φλάσαρα αυτές τις μέρες. Στο 808 όλα οκ, στο Ν8 όχι :confused: . Μήπως στο belle fp2 έχουν προσθέσει κάτι επιπλέον? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 τον ίδιο χρήστη χρησιμοποιείς και στις δύο περιπτώσεις; Δε ξέρω, τι να σου πω. Εδώ δουλεύει όπως και το ημερολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 τον ίδιο χρήστη χρησιμοποιείς και στις δύο περιπτώσεις; Δε ξέρω, τι να σου πω. Εδώ δουλεύει όπως και το ημερολόγιο. ναι δοκίμασα με τον ίδιο και με διαφορετικό χρήστη. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GcLoupo Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ερωτηση κρισεως: Υπαρχει κανενας που χρησιμοποιεί κανενα internet download manager και να δουλεύει τέλεια σε κινητο Nokia 808 pureview?Δοκίμασα το UcBrowser αλλα οι σελίδες alldebrid easybytez και uploaded.net δεν με αφηνουνε να κανω login μεσω κινητού.Αυτή την στιγμη βρίσκομαι εξοχικό και κατεβαζω μεσω κινητού.Όποιος ξερει ας βοηθήσει Ευχαριστώ. Παράθεση NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω) ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE NOKIA EOS 64gb Germany 320 euro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Υπάρχει πρόβλημα με την πρόβλεψη καιρού? Εδώ και 2-3 μέρες δε μπορεί να συνδεθεί με τίποτα με την υπηρεσία της Νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts