Dark_ds Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Βιντεοκλήση κάνεις με το fring το fring ομως αν δεν κανω λαθος λειτουργει σαν ξεχωριστη υπηρεσια δεν εχει ενσωματωση του skype νομιζω δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ναι είναι ξεχωριστό app. Νόμιζα ότι μιλούσες γενικά για βιντεοκλήση στο symbian. Το skype όντως δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Δεν ξέρω, το skype στα κινητα δε μου γεμίζει το μάτι. Πολύ βαρύ και με κολλήματα, ακόμα και σε windows phones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Εφόσον δεν κάνει βιντεοκληση το Skype στα symbian, τότε τι το έχουν στα apps stores; Υποτίθεται γι αυτό το λόγο το κατεβάζεις άλλωστε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Εφόσον δεν κάνει βιντεοκληση το Skype στα symbian, τότε τι το έχουν στα apps stores; Υποτίθεται γι αυτό το λόγο το κατεβάζεις άλλωστε! Κάνει κλήσεις κανονικές, στέλνει μηνύματα, αρχεία και είναι το skype. Βιντεοκλήσεις εμείς του symbian κάνουμε από το 2000κάτι μέσω δικτίου. Και εδώ και κάποια χρόνια είναι και τζάμπα αν έχεις σύνδεση. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GcLoupo Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλησπερα σας θα ηθελα μερικες πληροφοριες περι αυτου του προγραμματος οποιος το χρησιμοποιει.Θα ηθελα να μου πειτε τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω σε χαμηλο φωτισμο και σε υψηλο. Τι present εσεις θα διαλεγατε να βαλω σε τετοιους φωτισμους και θα ηθελα να μου πειτε γιατι δεν μπορω να επιλεξω φωτογραφιες με μεγαλυτερη αναλυση απο 1600 και μου πεταει μήνυμα για low memory.Το κινητο μου ειναι το Nokia 808 Παράθεση NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω) ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE NOKIA EOS 64gb Germany 320 euro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 καλησπέρα παιδιά. γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή πού βρίσκουμε εφημερευοντα φαρμακεία και νοσοκομεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Για Ελλάδα δεν υπάρχει.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 καλησπερα παιδια.γνωριζει κανεις γιατι με το ν8 μου δεν μπορω να στειλω μαιλ πανω απο 2.5 μβ ενω με το 808 που ειχα εστελνα ανετα πανω απο 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 καλησπερα παιδια.γνωριζει κανεις γιατι με το ν8 μου δεν μπορω να στειλω μαιλ πανω απο 2.5 μβ ενω με το 808 που ειχα εστελνα ανετα πανω απο 10? Έχει βγει αναβάθμιση OTA για το mail. Την έχεις βάλει; Νομίζω το λύνει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Στην ενημέρωση λογισμικού δεν μου βγάζει τίποτε αναβάθμιση. δείχνει ότι είναι πλήρως ενημερομενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 υπάρχει κάποια εφαρμογή facebook που να σου έρχονται ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις; σαν τα iphone και τα android δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 υπάρχει κάποια εφαρμογή facebook που να σου έρχονται ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις; σαν τα iphone και τα android δηλαδή Και το fmobi και το facinate νομίζω το κάνουν αυτό. Το ενεργοποιείς από τις επιλογές τους. Έχουν και widget. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Και το fmobi και το facinate νομίζω το κάνουν αυτό. Το ενεργοποιείς από τις επιλογές τους. Έχουν και widget. το fmobi έχει μόνο δόνηση και σύντομο ήχο για ειδοποιήσεις....εγώ θέλω κάτι που να μου έρχεται σαν κλασικό sms! υπάρχει τέτοια επιλογή στο facinate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 το fmobi έχει μόνο δόνηση και σύντομο ήχο για ειδοποιήσεις....εγώ θέλω κάτι που να μου έρχεται σαν κλασικό sms! υπάρχει τέτοια επιλογή στο facinate? Έχει επιλογή "Αρχική οθόνη, Ενημερώσεις?" το fmobi εκτός της ειδοποιήσεις δόνησης και ήχου, το έχεις δοκιμάσει τι κάνει? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Έχει επιλογή "Αρχική οθόνη, Ενημερώσεις?" το fmobi εκτός της ειδοποιήσεις δόνησης και ήχου, το έχεις δοκιμάσει τι κάνει? αυτό είναι για να σου εμφανίζει κατευθείαν τα news feed μόλις ξεκινήσεις την εφαρμογή!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Το facinate έχει επιλογή push notifications που του ορίζεις για τι θες να σε ειδοποιεί (γενέθλια, ειδοποιήσεις, μηνύματα), ποιες ώρες της ημέρας να σε ειδοποιεί, κάθε πότε να κοιτάει για νέες ενημερώσεις, αν θες να παίζει ήχο ή/και να αναβοσβήνει το led. Χρησιμοποιώ facinate χωρίς push notifications, τα έχω κλειστά, αλλά η επιλογή υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Γεια σας ρε παιδια.Μια μικρη βοηθεια.Ψαχνω να βρω για το αγαπημενο μου Ν8 2 εφαρμογες.Μια για ανεπιθυμητες κλησεις (callblocker) και μια για εγγραφη κλησης (call recorder).Αν μπορουσατε να μου προτεινεται καμια που να μη χρειαζεται συνδεση στο internet θα με βοηθουσατε πολυ. Ευχαριστω προκαταβοληκα για καθα γνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Αυτα τα δύο τα ψάχνω κι εγώ! Το πρώτο μόνο με ίντερνετ ήταν και το δεύτερο δεν το βρήκα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Για ανεπιθύμητες κλήσεις δείτε το Advanced Call Manager, για ηχογράφηση κλήσεων το Boldbeast Recorder. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Γεια σας ρε παιδια.Μια μικρη βοηθεια.Ψαχνω να βρω για το αγαπημενο μου Ν8 2 εφαρμογες.Μια για ανεπιθυμητες κλησεις (callblocker) και μια για εγγραφη κλησης (call recorder).Αν μπορουσατε να μου προτεινεται καμια που να μη χρειαζεται συνδεση στο internet θα με βοηθουσατε πολυ. Ευχαριστω προκαταβοληκα για καθα γνωμη. safe manager για τις ανεπιθυμητες κλησεις και TotalRecall για εγγραφη κλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 safe manager για τις ανεπιθυμητες κλησεις και TotalRecall για εγγραφη κλησης. Δυστυχως το safe manager απο οπου το βρηκα δε μου δουλεψε:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Δυστυχως το safe manager απο οπου το βρηκα δε μου δουλεψε:( το καλύτερο http://advanced-blocker.en.softonic.com/symbian Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Το shazam σας έχει βγάλει το όριο που είχε 5 αναγνωρίσεις το μήνα τελευταία? Εδώ και 2 μήνες έχει σταματήσει σε εμένα. Έχω κάνει άπειρες αναγνωρίσεις αλλά δε με έχει κόψει. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Το shazam σας έχει βγάλει το όριο που είχε 5 αναγνωρίσεις το μήνα τελευταία? Εδώ και 2 μήνες έχει σταματήσει σε εμένα. Έχω κάνει άπειρες αναγνωρίσεις αλλά δε με έχει κόψει. Ηταν μεχρι 5 αλλα το αλλαξαν σε απεριοριστες αναγνωρισεις http://www.shazam.com/music/web/nokia.html [b]Tagging is unlimited[/b], so use Shazam as much as you want. Υπαρχει καποια εφαρμογη παρομοια με το Nokia panorama για ληψη πανοραμικων φωτογραφιων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts