pjs788 Δημοσιεύτηκε May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 7, 2005 εχει κανεις καποια να μου προτεινει?εγω σκεφτηκα μια της sony me 7.1 mp αλλα μονο σε sony κοιταξα καμμια ιδεα?θελω μια καλη με καλη αναλυση,φλας και αρκετο zoom.ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Αν θελεις να επενδυσεις πραγματικα για μια ψηφιακη μηχανη,τοτε προτινω σφοδρα να αγορασεις μια Nikon,δες το βαλαντιο σου και αγορασε αναλογα με τις αναγκες σου,τα megapixel ειναι απλα ενας αριθμος,ολα τα αλλα εχουν σημασια. Εχω δει 4mp Nikon που διαλυει τον ανταγωνισμο σε ποιοτητα εικονας ακομα και πολυ "καλυτερες" 7-8 mp digital cameras Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pjs788 Δημ. May 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 κανενας αλλος? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 και μην ξεχναμε οτι η nikon-7900 collpix οπου κι εχω απεσπασε φετος το βραβειο της καλυτερης compact μηχανης στα 7mp Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pjs788 Δημ. May 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 και μην ξεχναμε οτι η nikon-7900 collpix οπου κι εχω απεσπασε φετος το βραβειο της καλυτερης compact μηχανης στα 7mp exei arketo zoom taksidioti? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 φιλε μου το zoom της ειναι παρα πολυ καλο και μαλιστα σε φωτογραφιες ημερας στο μαξιμουμ η φωτο ειναι ολοκαθαρη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Δεν είναι και άσχημη η 7900, ΑΛΛΑ (σύμφωνα με το dpreview.com) -Δυσκολεύεται πολύ να εστιάσει όταν το φωε δεν είναι αρκετό -Οι φωτογραφίες είναι soft -Θόρυβος στη φωτογραφία Το ζουμ της είναι 3Χ, το λιγότερο που υπάρχει στις comact της κατηγορίας. Θα πρέπει να μας πεις τι θέλεις από τη μηχανή σου: πόσο να κάνει, θέλεις να είναι μικρή; Θέλεις μεγάλο ζουμ; Θέλεις σταθεροποίηση εικόνας; Manual ρυθμίσεις; Video; Και φυσικά μην ακολουθείς τις γενικεύσεις "οι Χ είναι καλύτερες από τις Υ". Καμίας εταιρίας όλες οι μηχανές δεν είναι καλύτερες από κάποιας άλλης και όλα τα μοντέλα ικανοποιούν κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 εχει ακριβως το ιδιο zoom φιλε μου με την sony p-200 και δεν εχει το λιγοτερο,αληθεια γιατι εγω δεν τα πιστευω τα preview?απλα,γιατι σχεδον παντα ειναι αναληθεστατα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 εχει ακριβως το ιδιο zoom φιλε μου με την sony p-200 και δεν εχει το λιγοτερο,αληθεια γιατι εγω δεν τα πιστευω τα preview?απλα,γιατι σχεδον παντα ειναι αναληθεστατα Δεν είπε κανένας ότι η Sony έχει παραπάνω ζουμ. Απλά είπα ότι στην κατηγορία δεν βρίσκεις μικρότερο. Ορισμένα sites, όπως το Dpreview, έχουν αποδειχθεί πολύ αξιόπιστα. Άλλωστε για τη συγκεκριμένη μηχανή όλα τα sites συμφωνούν: Μια αξιοπρεπής compact, στα μέτρα της κατηγορίας, με απόδοση στον μέσο όρο και με όλα τα μειονεκτήματα των υπολοίπων. Μια καθώς πρέπει point'n'shoot μηχανή. Όποιος θέλει μια τέτοια, θα μείνει πιστεύω ικανοποιημένος, όπως και με τις περισσότερες του ανταγωνισμού. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Για την Canon Ixus 700 ποια είναι η γνώμη σας? Έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με P 200 και 7900 αλλά απο τα review που στο dpreview φαίνεται να έχει διακριτή διαφορά στην ποιότητα (αυτό είναι υποκειμενική άποψη). Την αναφέρω γιατί την θεωρώ ισορροπημένη επιλογή (μέγεθος-ποιότητα) και για να ακούσω και τις απόψεις σας. Βέβαια είναι περίπου 50€ πιο ακριβή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 χμ και η canon φιλε μου ειναι πολυ καλη παντως ειτε την nikon παρεις ειτε την canon το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος κοιταξε στο gallery-members gallery εχω τραβηξει και φωτογραφιες απο την nikon Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pjs788 Δημ. May 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Δεν είναι και άσχημη η 7900, ΑΛΛΑ (σύμφωνα με το dpreview.com) -Δυσκολεύεται πολύ να εστιάσει όταν το φωε δεν είναι αρκετό -Οι φωτογραφίες είναι soft -Θόρυβος στη φωτογραφία Το ζουμ της είναι 3Χ, το λιγότερο που υπάρχει στις comact της κατηγορίας. Θα πρέπει να μας πεις τι θέλεις από τη μηχανή σου: πόσο να κάνει, θέλεις να είναι μικρή; Θέλεις μεγάλο ζουμ; Θέλεις σταθεροποίηση εικόνας; Manual ρυθμίσεις; Video; Και φυσικά μην ακολουθείς τις γενικεύσεις "οι Χ είναι καλύτερες από τις Υ". Καμίας εταιρίας όλες οι μηχανές δεν είναι καλύτερες από κάποιας άλλης και όλα τα μοντέλα ικανοποιούν κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις. thelo na min eine poli megali na exi arketo zoom na travaei video na exi polla mp na exi flash kai sxetika arketes dinatotites :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 φιλε μου η την nikon-7900 η την canon ixus-700 οι 2 κορυφαιες compact σε μικρο μεγεθος Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 thelo na min eine poli megali na exi arketo zoom na travaei video na exi polla mp na exi flash kai sxetika arketes dinatotites :O Δεν ξέρω κατά πόσο καλή είναι αυτή η μηχανούλα αλλά έχει κάτι που δεν έχουν η προαναφερόμενες , 5Χ οπτικό ζουμ και mpeg4 video,μικρό μέγεθος αλλά όλα αυτά κοστίζουν γύρω στα 450 ευρώ. :O Η μηχανή είναι η casio exilim EX-P505 δές τα χαρακτηριστικά της στο dpreview.com και κάνε και ένα συγκριτικό με οτι άλλο έχεις υπ'οψιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 τεραστια ειναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 τεραστια ειναι Δεν ξέρω πως αξιολογής το τεράστιο αλλά μάλλον τα έχεις μπερδέψει θα σου συνιστούσα να πάς να την δείς την μηχανή μην κρίνεις απο φωτό. :) Σίγουρα έχει όγκο απο μπροστά αλλά 5Χ ζούμ είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Δεν ξέρω πως αξιολογής το τεράστιο αλλά μάλλον τα έχεις μπερδέψει θα σου συνιστούσα να πάς να την δείς την μηχανή μην κρίνεις απο φωτό. :) Σίγουρα έχει όγκο απο μπροστά αλλά 5Χ ζούμ είναι αυτό. τουλαχιστον δεν ειναι συμφωνα με τα δικα μου γουστα,αν ημουν paparazzi η τιποτα φωτογραφος τοτε θα ηξερα ποια να διαλεξω σε τετοιο μεγεθος :D Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 mporeite na me boithisete thelo na paro mia psifiaki pou na einai mikri se megethos kai na bgazei poli kales fotografies + video giro sta 350. psaxnontas eida tin sony dsp-p200 kai mou kentrise to endiaferon kathos kai i casio z55 poli lepti me megali othoni kai 5mp. ti lete gia tis epiloges mou thelo kai ti diki sas gnomi thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 mporeite na me boithisete thelo na paro mia psifiaki pou na einai mikri se megethos kai na bgazei poli kales fotografies + video giro sta 350. psaxnontas eida tin sony dsp-p200 kai mou kentrise to endiaferon kathos kai i casio z55 poli lepti me megali othoni kai 5mp. ti lete gia tis epiloges mou thelo kai ti diki sas gnomi thanks! αν θες την γνωμη μου μακρια απο sony ειμαι πολυ ψειρας σε τετοια θεματα και τελικα εχω καταληξει στην canon και στη nikon. δες την canon ixus-50,πολυ καλη ψηφιακη και με κορυφαιο μεγεθος ;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 h casio de leei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 h casio de leei? κοιταξε αν θαηθελα μια ψηφιακη θα επαιρνα μονο απο ΟΝΟΜΑΤΑ που ειναι στο χωρο παρα πολλα χρονια,με λιγα λογια η nikon η canon ;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 η Ρ200 που εμφανιζεις οτι πουλας ειναι κορυφη :!: σταθερη αξια,ευκολο μενου,made in japan και φακο τεσαρ!!!!!! Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 η Ρ200 που εμφανιζεις οτι πουλας ειναι κορυφη :!: σταθερη αξια,ευκολο μενου,made in japan και φακο τεσαρ!!!!!! ωραια αφου ειναι σταθερη αξια οπως λες παρε την,αστο ρε φιλε λες να μην ξερω καλυτερα απο τη στιγμη που διαθετω μια nikon-7900 την sony και την canon ixus-700?απογοητευση ειναι η sony Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Και οι 3 μηχανές που έχεις,είναι αξιοπρεπέστατες για ερασιτέχνη σύμφωνα με τα περισσότερα review στο Ιnternet .Τα υπόλοιπα θέμα γούστου-Πάντα θα υπάρχουν "καλύτερες" και "χειρότερες" μηχανές σε πρακτικότητα-ποιότητα και σε σύγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 esy gary poia protineis apo tis 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts