hydro Δημοσιεύτηκε May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 7, 2005 Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία διοργανώνει Διεθνή Αεροπορική Επίδειξη με την επωνυμία «Αρχάγγελος» 2005 στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας (114 Πτέρυγα Μάχης). Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, η οποία θα είναι και η ημέρα των κύριων εκδηλώσεων. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του «Αρχάγγελος» θα παρουσιασθούν στους επισκέπτες αεροσκάφη, ελικόπτερα και άλλα οπλικά συστήματα της Πολεμικής Αεροπορίας. Στον «Αρχάγγελο» θα προβληθεί, για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, και το επιχειρησιακό έργο της Αεροπορίας μας, μέσω της εκτέλεσης πτήσεων προσομοίωσης των επιχειρησιακών αποστολών της, καθώς επίσης και η προσφορά της στην Ελληνική κοινωνία. Παράλληλα, μελετάται, από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, και η πραγματοποίηση παρουσίασης αεροπορικής επίδειξης με την εκτέλεση ακροβατικών ελιγμών από μεμονωμένο αεροσκάφος Τ-6, Μ-2000 και F -16. Στο πλαίσιο του «Αρχάγγελος»2005 έχει προσκληθεί και ένας μεγάλος αριθμός συμμαχικών ή φίλιων χωρών και εταιρειών, οι οποίες έχουν εκφράσει την επιθυμία να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις μας με αεροσκάφη τους σε πτητική επίδειξη ή στατική έκθεση. Η συμμετοχή αυτή δίνει Διεθνή χαρακτήρα στις εκδηλώσεις και την ευκαιρία στο κοινό να συναντήσει από κοντά μερικά από τα ποιο σύγχρονα αεροσκάφη και να παρακολουθήσει την εκτέλεση εντυπωσιακών ακροβατικών ελιγμών από αεροσκάφη και ακροβατικά σμήνη. Κατά την ίδια περίοδο και τα υπόλοιπα αεροδρόμια της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι ανοικτά στο κοινό, προσφέροντας την ευκαιρία στις τοπικές κοινωνίες να γνωρίσουν από κοντά το προσωπικό και τα μέσα της Αεροπορίας μας. Στις επόμενες σελίδες, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν χρήσιμες πληροφορίες και να ενημερώνονται για τις εκάστοτε αλλαγές που αφορούν τις εορταστικές εκδηλώσεις του «Αρχάγγελος». ΠΗΓΗ:http://WWW.HAF.GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΕΣ 1 Albanian Air Force 2 Arab Republic of Egypt 3 Armee De l’ Air 4 Austrian Air Force 5 Belgian Armed Forces 6 Bulgarian Air Force 7 Canadian Air Force 8 Croatian Air Force 9 Czech Republic Air Force 10 Finish Air Force 11 French Navy 12 FYROM Air Force 13 German Air Force 14 Hungarian Air Force 15 Irish Air Corps HQ 16 Israeli Defence Forces/Air Force 17 Italian Air Force 18 NATO EARLY WARNING FORCE COMMANDER 19 Polish Air Force 20 Portuguese Air Force 21 Royal Air Force 22 Royal Danish Air Force 23 Royal Jordanian Air Force 24 Royal Moroccan Air Force 25 Royal Netherlands Air Force 26 Royal Norwegian Air Force 27 Rumanian Air Force 28 Russian Air Force 29 Serbian Montenegro Air Force 30 Slovak Air Force 31 Slovenia Air Force 32 Spanish Air Force 33 Swedish Air Force 34 Swiss Air Force 35 Syrian Air Force 36 Tunisian Air Force and Air Defence 37 Turkish Air Force 38 Ukrainian Air Force 39 USA AIR FORCE 40 U.S. AIR FORCES IN EUROPE 41 U.S. NAVAL FORCES IN EUROPE 42 ΓΕΕΦ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ 1 AERMACCHI 2 AERO DOVOCHODI 3 AGUSTA WESTLAND 4 ALENIA AERONAUTICA S.P.A 5 BAE SYSTEMS 6 BOEING COMPANY 7 BOMBARDIER 8 DASSAULT AVIATION 9 EADS 10 EMBRAER 11 ERICSSON MICROWAVE SYSTEMS 12 EUROCOPTER SAS 13 GRIPEN INTERNATIONAL (SAAB) 14 KOREA AEROSPACE INDUSTRIES 15 LOCKHEED MARTIN 16 RAC 17 ROSOBORONEXPORT 18 ΕΑΒ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 2 ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Α/Α ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 1 "ΌΛΑ ΤΑ ΠΤΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ (ΑΦΗ - Ε/Π)" ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ 1 Austrian Air Force 1 SAAB 105 2 Belgian Armed Forces 2 F-16 3 Royal Moroccan Air Force 1 C-130 4 Romanian Air Force 4 2 MIG21, 2 Ε/Π JAR330 SOCAT 5 Spanish Air Force 1 CN-235 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 1 ERICSSON MICROWAVE SYSTEMS 1 EMB-145H AEW/C ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ 1 ΕΛΛ. ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Πολύ καλό ακούγεται! :up: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΕΣ 1 Albanian Air Force ???? Έχουμε χάσει επεισόδια :lol: Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Φυσικα και εχασες επεισοδια... πληροφοριες μου λενε πως θα κανουν στατικη επιδειξη 15 ολοκαινουργιων MIG 21 της Hasegawa σε κλιμακα 1/48 και 2 τηλεκατευθυνομενων Cessna με 40αρι κινητηρα της thunder tiger.... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Καλό νέο.. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 πλακα στην πλακα εχουν σχετικα νεο εξοπλισμο οι αλβανοι c130 super puma 1 νομιζω mig 29 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Η Ελληνικη πολεμικη αεροπορια δεν θα ειναι μεσα στο ολο πραγμα ή εγω διαβαζω τα μισα; Αν ειναι μεσα τι σαιτες θα δουμε απο πλευρας μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Η Ελληνικη πολεμικη αεροπορια δεν θα ειναι μεσα στο ολο πραγμα ή εγω διαβαζω τα μισα; Αν ειναι μεσα τι σαιτες θα δουμε απο πλευρας μας; Τα Eurofighter σε μακέτα. Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Τα Eurofighter σε μακέτα. Δεν πειραζει. Αλλοστε δεν θα παω να τα δω οποτε καλυτερα να μην ξοδευει πολλα ο στρατος ;) Να εχουμε αργοτερα οταν παρουμε καλυτερες σαιτες ;) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2000 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 kai oi neoi stin tanagra tha piiizouun na katharizoun na kanoun xortokopsi einai kai i epoxi tis tora lol kai alla tetia sxetika oi dikes tha trexoun tous moirarxous kai oi moirarxoi ta fantaria gia na einai ola stis enteleia!! :D Παράθεση http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Η Ελληνικη πολεμικη αεροπορια δεν θα ειναι μεσα στο ολο πραγμα ή εγω διαβαζω τα μισα; Αν ειναι μεσα τι σαιτες θα δουμε απο πλευρας μας; λες να το κανει η αεροπορια μας και να μην συμμετασχει?????????? :p λογικα με την επανυδρηση της ακροteam θα κανει παλι τα μαγικα της(ξερετε προσγειωση με 8 f-4 ταυτοχρονα σε σχηματισμο, loopιες, εsακια, με ελικοπτερα πιστευω) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Ελπίζω να το οργανώσουν σωστά και να έχουν αρκετά έσοδα γιατί τέτοιες εποχές δεν είμαστε για τέτοιες πολυτέλειες. Τα έξοδα από τις πτήσεις είναι ήδη τεράστια με τις αναχαιτήσεις. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Ελπίζω να το οργανώσουν σωστά και να έχουν αρκετά έσοδα γιατί τέτοιες εποχές δεν είμαστε για τέτοιες πολυτέλειες. Τα έξοδα από τις πτήσεις είναι ήδη τεράστια με τις αναχαιτήσεις. οπως και η εμπειρια που αποκομιζουν απο αυτες και ξαναλεω και οι δικοι μας κανουν παραβιασεις μην τους νομιζεται καλα παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 οπως και η εμπειρια που αποκομιζουν απο αυτες και ξαναλεω και οι δικοι μας κανουν παραβιασεις μην τους νομιζεται καλα παιδια... Δεν είπα το αντίθετο, μάλιστα συμφωνώ απόλυτα αλλά νομίζω είμαστε off topic :) Εκτός αν νομίζεις ότι εννοούσα πως οι αναχαιτίσεις είναι ασύμφορες. Αυτές είναι αναγκαίο κακό, εγώ μόνο για το show μίλησα, κι αυτό με ένα μεγάλο ΑΝ δεν φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν οικονομικά. Εδώ μερικές διελεύσεις στις παρελάσεις και κοστίζουν ο κούκος αηδόνι... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Δεν είπα το αντίθετο, μάλιστα συμφωνώ απόλυτα αλλά νομίζω είμαστε off topic :) Εκτός αν νομίζεις ότι εννοούσα πως οι αναχαιτίσεις είναι ασύμφορες. Αυτές είναι αναγκαίο κακό, εγώ μόνο για το show μίλησα, κι αυτό με ένα μεγάλο ΑΝ δεν φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν οικονομικά. Εδώ μερικές διελεύσεις στις παρελάσεις και κοστίζουν ο κούκος αηδόνι... οχι το πιστευω και εγω φιλε μου αλλα αν μην τι αλλο αυτο θα ειναι πολος ελξης για πολλους ελληνες και μη... αχχχ να μην υπηρχε και για πολιτικα αεροπλανα :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Μια και πλησιάζει ο καιρός του airshow, είπα να ξεθάψω αυτό το thread για την Αεροπορική Επίδειξη Αρχάγγελος 2005 (link). Θα πάτε παιδιά; Εγώ με βλέπω να πηγαίνω με τα χίλια! Θα προτιμούσα βέβαια να υπήρχε και περισσότερη συμμετοχή πολιτικών αεροσκαφών, αλλά δεν με χαλάνε καθόλου τα μαχητικά. Ιδίως αν σήκωνε ο διάδρομος της Τανάγρας το A380 πολύ θα ήθελα να το δω από κοντα (και μετά να ξύπναγα :p). ΥΓ: Κανά φαντάρι από Τανάγρα αυτό το καιρό να μας πει τι τραβάνε οι κακόμοιροι; Φαντάζομαι θα έχουν πήξει μέχρι αηδίας... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 ε?????????????? θα πεταξει και η demo team του βελγιου????????????????? γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι επιτελους θα την δουμε και στην ελλαδα και η red arrows στο π. φαληρο??????????? δηλαδη που??????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 ε?????????????? θα πεταξει και η demo team του βελγιου????????????????? γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι επιτελους θα την δουμε και στην ελλαδα και η red arrows στο π. φαληρο??????????? δηλαδη που???????????????Κάπου πήρε το μάτι μου για όρμο Ν.Φαλήρου... Δεν είμαι σίγουρος όμως. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Κάπου πήρε το μάτι μου για όρμο Ν.Φαλήρου... Δεν είμαι σίγουρος όμως. ναι το ειδα πριν λιγο στον φλοισβο μαζι με δικα μας f16 εχει να γινει πανικος :D :D :D :D :D :D :D :D :D ποιος θα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 http://www.damir.co.uk/images/aviation/riat-2000/reds-corkscrew.jpg http://www.damir.co.uk/images/aviation/riat-2000/reds-head-on.jpg http://www.damir.co.uk/images/aviation/riat-2000/reds-head-on1.jpg http://www.airventure.de/riat2002/Royal%20Jordanian%20Falcons%2001.jpg οι τελευταιοι ειναι οι rjf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Το σχολείο μου μέσα, δεν μπορώ να πάω........ :( Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Θα το πω για δευτερη φορα σε αυτο το topic.... Αχχ... γιατι να μενω Ροδο.... Θα ηθελα πολυ να παω αλλα δυστιχος... Αλλα ρε παιδια, δεν μου λετε κατι σχετικα ασχετο, η μερα που γιορταζει η αεροπορια ποτε ειναι;Παλια το λεγανε στην τηλεωραση, το μαθενα και πηγενα στο αεροδρομιο των Μαριτσων και δειχνανε διαφορα, τωρα εχει 3 χρονια που δεν το λενε πια και δεν εχω παει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 εγω σιγουρα θα παω στο φλοισβο (Μακαρι να βλεπαμε και τους blue angels)....Στις 6 ή 8 του μηνα θα γινει? για ταναγρα αν βρω κανα αμαξακι να παω. παρτε μια γευση http://www.patricksaviation.com/videos.php εχει πολλα βιντεο με αεροπλανα (15gb). εχει και αρκετες ακροβατικες ομαδες με πληροφοριες και βιντεο Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts