plati Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Εγώ που πήρα τώρα την ΗΑU μου παν οτι αυριο βγαινουν τα ECPE results,και τα ECCE τέλη Ιουλίου! Καλά έτσι και αλλίως μετά τις 20κάτι τέλη του κάθε μηνός θερούνται οι επόμενες μέρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Για πες one tree hill που μίλησες με hau σου είπαν οτι θα βγούν μόνο για φροντηστήρια ή και για τους υποψηφίους; Μου παν απλά οτι θα βγουν...Για το Michigan ECCE ξέρει κάποιος κάτι? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Μου παν απλά οτι θα βγουν...Για το Michigan ECCE ξέρει κάποιος κάτι? Aς ελπίσουμε να βγει και το ΕCCE αυριο!:cry::cry: Δεν αντεχω αλλο!Την Τετάρτη φεύγω διακοπές!:cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Εγώ ήμουν κατασκήνωση και έμπαινα καθε μέρα στο hau.gr μέσω opera mini από το κινητό να ελέγχω:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N73_kavala Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Προς το παρόν τίποτα. Αντε να δουμε αν μας λεν αλήθεια οτι θα βγουν σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep4e Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ante na doume mas aganaktisan........... An dn ta vgaloun k simera tha ts kano minisi gia psixiki odyni!!! Dn adexo allo Pantws sovara tora emena apo to frodistirio xthhes m eipan oti ts eipan oti dn ta vgazoun ola mazi alla analoga me tin seira sto eksetastiko kentro opote gia allous mporei naa vgoun stis 9 k gia allous stis 19 dn kses Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep4e Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Παντως αν δεν τα βγαλουν σήμερα θα είναι πολυ ηλιθιοι!!!!!!!!!!!!!!!! Παίζουν ουσιαστικα με τον πόνο μας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N73_kavala Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Βγήκανε για τα φροντηστήρια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep4e Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Eisai sigouros??? Se piran tilefwno?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 To leei sto site tou orfea pou einai gia tous frontistiriouxous!!! Pragmatika vgikan!!! Vevaia mono gia to ECPE leei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Άντε βρε παιδιά.Βγήκαν τελικά τα αποτελέσματα;Έμαθε κανείς τα δικά του για να είμαστε σίγουροι;Θα με φάει η αγωνία.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep4e Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ΩΧ κ εγω το ειδα!!!! Δεν γινεται αλλιώς πρέπει να περιμένουμε... Παντως πλεον ειναι σίγουρο ΒΓΗΚΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ασε δεν ξερω τι να κανω φοβαμαι μήπως κοιμαται η καθηγητρια μου από το φροντιστήριο και δεν θελω να την παρω τηλέφωνο να την ανησυχησω..... Αλλα δεν αντεχω αλλο............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep4e Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Kanonika eprepe na ta vgazoun prota gia ts ypopsifious!!!! Autoi exoun pio polu agwnia!!!! Alliws as mas dwsoun ta frodistiria ts kwdikous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep4e Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Lete an paroume tilefwno stin hau na mas ta poun???????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Lete an paroume tilefwno stin hau na mas ta poun???????????????????? Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση.Α υπάρχει και το κουμπί τροποποίηση εαν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μηνυμά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep4e Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ok sorry!!!! alla dn ksero kala apo t forum!!! xthes graftika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 TO PIRA!!!!!!!! Molis me pire til h ka8igitria mou!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep4e Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Bravo sixaritiria!!!!! Ade na mas paroun k emas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Bravo sixaritiria!!!!! Ade na mas paroun k emas Σωστά! Γιατί μας έχει φαει η αγωνία!!!!:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep4e Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 RE SAS LEO EIMAI ETOIMOS NA LIPOTHIMISO!!! PERASA APO EKSETASEIS K EKSETASEIS ALLA TETOIO PRAGMA PROTI FORA PATHAINO!!!!!!!!! PROTINO NA KANOUME MIA OMADIKI PROSEUXI.....(TI ALLO THA PO MIN ME PAREKSIGEITAI EINAI APO T AGXOS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 RE SAS LEO EIMAI ETOIMOS NA LIPOTHIMISO!!! PERASA APO EKSETASEIS K EKSETASEIS ALLA TETOIO PRAGMA PROTI FORA PATHAINO!!!!!!!!! PROTINO NA KANOUME MIA OMADIKI PROSEUXI.....(TI ALLO THA PO MIN ME PAREKSIGEITAI EINAI APO T AGXOS) Kαι Γω ετσι ειμαι! Τρεμω αυτην την στιγμη....!!!:cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Για το ECCE δε βγήκαν ακόμα,ΕΛΕΟΣ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Bravo sixaritiria!!!!! Ade na mas paroun k emas Efxaristw!!! :):):) Makari na to exete parei kai eseis!!!! Niwthw teleia!!! Mou efige ena agxos!!!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Efxaristw!!! :):) Makari na to exete parei kai eseis!!!! Niwthw teleia!!! Mou efige ena agxos!!!:D:D Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!Α συγχαρητήρια και από εμένα:clap::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Το ECCE,ξέρετε πότε βγαίνει? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts