tasgr86 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Ευχαριστώ!Βλέπω όμως εδώ πως για το cambridge έχει αρκετά λίγα εξεταστικά κέντρα.Στην πόλη μου δεν υπάρχει κάποιο αν και πριν καμία 15αριά χρόνια υπήρχε μιας και είχα δώσει για cabridge.Μόνο αυτά είναι σίγουρα;Θα ρωτήσω βέβαια από μεθαύριο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Κι εμένα περίεργο μου φαίνεται να είναι τόσα λίγα. Καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο. Ούτως ή άλλως, δεν μπορείς να δώσεις τώρα, οπότε έχεις χρόνο μέχρι τις νέες αιτήσεις από φθινόπωρο για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plum Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλημέρα! Έδινε κανείς σήμερα για proficiency Michigan; Τι θέμα έπεσε στην έκθεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo1010 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Θα ήθελα κι εγω να μάθω τα θέματα που έπεσαν στην εκθεση στη σημερινή εξέταση του Proficiency του Mitcigan (ενδιαφέρομαι για το "πρωινό τμήμα των 9 - 12"). Αν θυμάται μάλιστα κάποιος τους τίτλους με σχετική ακρίβεια θα βοηθήσει πολύ. Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Υπάρχει κανα link με past papers του CPE; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καλημέρα! Έδινε κανείς σήμερα για proficiency Michigan; Τι θέμα έπεσε στην έκθεση; -χρηση του ιντερνετ / κινητων απο τους νεους και αν αυτος ο γραπτος λογος επηρεαζει την κοινωνικοποιηση τους - δημοσια υγεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts