teo_l20 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Kαι μενα μου απαντησαν αυτο! Αλλα μου απαντησαν και οτι θα ναι διαθεσιμα στις 18-20 Ιουλίου! Μου φαίνεται οτι δεν ξέρουν τι λενε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Koιτάξτε τι μου έστειλαν από την hau. ECPE MAY 2008 καλημέρα, τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου. ευχαριστώ Maria Lionoudaki Examination Support Center Μήπως πρέπει να περιμένουμε ως την άλλη βδομάδα? Kαι μενα μου απαντησαν αυτο! Αλλα μου απαντησαν και οτι θα ναι διαθεσιμα στις 18-20 Ιουλίου! Μου φαίνεται οτι δεν ξέρουν τι λενε! Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι!Αν δεν ξέρεις μην δίνεις 2 διαφορετικές απαντήσεις και μπερδεύεις τον κόσμο!Έχουμε που έχουμε την αγωνία μας έχουμε και αυτούς να λένε άλλα στον ένα και άλλα στον άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι!Αν δεν ξέρεις μην δίνεις 2 διαφορετικές απαντήσεις και μπερδεύεις τον κόσμο!Έχουμε που έχουμε την αγωνία μας έχουμε και αυτούς να λένε άλλα στον ένα και άλλα στον άλλο! Παντως είναι για ξύλο!Δεν λένε μια συγκεκριμένη ημερομηνια να ηρεμησουμε και εμεις αλλα αερολογούν!:p Aς αργησουν,αλλα τουλαχιστον να περάσουμε!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N73_kavala Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Πάντως τα αποτελεσματα για το ecpe november 2007 βγήκαν ακριβώς σε δύο μήνες. 11 Νοεμβρίου έδωσαν και 11 Ιανουαρίου βγήκαν. Τα δικά μας δέκα χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANIKOS Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 ας μην βγουν ποτέ μπορούν; αλλά τώρα που το ξανά σκέφτομαι ας βγουν να τελειώνουμε. μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει. μ αρέσει που είμαι σταθερός στις απόψεις μου!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Πάντως τα αποτελεσματα για το ecpe november 2007 βγήκαν ακριβώς σε δύο μήνες. 11 Νοεμβρίου έδωσαν και 11 Ιανουαρίου βγήκαν. Τα δικά μας δέκα χρόνια! Τώρα λογικά έχουν δώσει περισσότεροι οπότε είναι αναμενόμενο να κάνουν κάτι περισσότερο από 2 μήνες να βγάλουν τα αποτελέσματα.Αν αυτό που είπαν στον teo ισχύει τότε τα αποτελέσματα θα βγουν αύριο καθώς μου φαίνεται κάπως δύσκολο να τα ανεβάσουν κυριακάτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Παιδια δεν αντεχω αλλο! Νέα απάντηση!!!! καλησπέρα, τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. ευχαριστώ Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Παιδια δεν αντεχω αλλο! Νέα απάντηση!!!! καλησπέρα, τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. ευχαριστώ Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Α δεν πάμε καλα!Μέσα σε 3 μέρες 3 διαφορετικές απαντήσεις:mad:.Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι όντως θα ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και όχι αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Mαλλον για τα μεσα της βδομαδας το βλεπω παιδιά! Ειναι επιβεβαιωμένο! Τεσπα!Καλη μας επιτυχία και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Mαλλον για τα μεσα της βδομαδας το βλεπω παιδιά! Ειναι επιβεβαιωμένο! Τεσπα!Καλη μας επιτυχία και πάλι! Ε καλά και οι προηγούμενες ημερομηνίες επιβεβαιωμένες ήταν αλλά μας τις αλλάξανε:lol:.Άντε μακάρι να βγούν στην ώρα τους τώρα γιατί άλλη καθυστέρηση δεν θα την αντέξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Την άλλη εβδομάδα ε; Ωχ τι έχουμε να πάθουμε.... Θα μας φάει η αγωνία.. Συνήθως δεν τα δίνουν πρώτα στο site που είναι για τα φροντιστήρια και μετά για τον καθένα ξεχωριστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Την άλλη εβδομάδα ε; Ωχ τι έχουμε να πάθουμε.... Θα μας φάει η αγωνία.. Συνήθως δεν τα δίνουν πρώτα στο site που είναι για τα φροντιστήρια και μετά για τον καθένα ξεχωριστά; Nαι!Πρωτα βγαινουν για τα φροντηστηρια και μετα απο 1-2 μερες για τους υποψηφιους!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 ade na doume tha vgoun thn allh evdomada h tha vgazei pali ''student not found''........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N73_kavala Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Μπήκε η πολυπόθητη εβδομάδα. Άντε να δούμε πότε θα βγούνε τα ριμάδια τα αποτελέσματα. Κάντε και καμιά πρόβλεψη για το πότε νομίζετε ότι θα βγούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Μπήκε η πολυπόθητη εβδομάδα. Άντε να δούμε πότε θα βγούνε τα ριμάδια τα αποτελέσματα. Κάντε και καμιά πρόβλεψη για το πότε νομίζετε ότι θα βγούν! Προβλέψεις;Σιγά μην το παίξουμε και στο στοίχημα:lol:.Πέρα από την πλάκα για Τετάρτη-Πέμπτη το κόβω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Kαι ομως αυριο θα τα χουν οι φροντηστηριουχοι απο το ΝΕΤ και την Πεμπτη οι υποψηφιοι στο ΝΕΤ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Kαι ομως αυριο θα τα χουν οι φροντηστηριουχοι απο το ΝΕΤ και την Πεμπτη οι υποψηφιοι στο ΝΕΤ! Είναι σίγουρο;Μην ξεσηκώνω την καθηγήτρια μου άδικα.Πάντως τις τελευταίες μέρες τα πετυχαίνω όλα(την μέρα που θα βγουν για τους υποψήφιους,τα αποτελέσματα στους αγώνες κλπ).Μήπως να έπαιζα κανένα τζόκερ;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Είναι σίγουρο;Μην ξεσηκώνω την καθηγήτρια μου άδικα.Πάντως τις τελευταίες μέρες τα πετυχαίνω όλα(την μέρα που θα βγουν για τους υποψήφιους,τα αποτελέσματα στους αγώνες κλπ).Μήπως να έπαιζα κανένα τζόκερ;:lol: Ναι παιδιά αύριο θα βγουν για τα φροντηστηρια! Καλά αποτελέσματα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 sto internet pote mporoume na ta doume? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 λογικα σε 2-3 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 λογικα σε 2-3 μερες. wraia, ade kalh mas epityxia:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Αύριο; Ωχ..όσο φτάνει η ώρα τόσο νομίζω ότι δε θα έχω περάσει.. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Αύριο; Ωχ..όσο φτάνει η ώρα τόσο νομίζω ότι δε θα έχω περάσει.. Καλά αποτελέσματα σε όλους! Έτσι γίνεται συνήθως.Προς το τέλος αρχίζεις και έχεις αμφιβολίες από το άγχος.Ευτυχώς εγώ το έχω σίγουρο και δεν μου παρουσιάζεται τέτοιο πρόβλημα:p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Εγώ που πήρα τώρα την ΗΑU μου παν οτι αυριο βγαινουν τα ECPE results,και τα ECCE τέλη Ιουλίου! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N73_kavala Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Για πες one tree hill που μίλησες με hau σου είπαν οτι θα βγούν μόνο για φροντηστήρια ή και για τους υποψηφίους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts