t300 Δημοσιεύτηκε October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2003 Θέλω να δοικιμάσω αν γίνεται δεκτή μια electron που έχω για αγορές στο internet. Αν λοιπόν επιλέξω να αγοράσω κάποιο προιόν/υπηρεσία, η αφαίρεση των χρημάτων και επομένως και η ολοκλήρωση της αγοράς γίνεται αυτόματα εκείνη τη στιγμή ή πρέπει να περιμένω μέχρι να το επεξεργαστούν από το eshop; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Νομίζω ότι η χρέωση γίνεται μόλις ετοιμάσουν το προϊόν για να στο στείλουν, όχι μόλις κάνεις την παραγγελία. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Όταν όμως πχ αγοράσω domain; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Μολις εγκριθει η παραγγελια σου πιστευω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 αν δεν κανω λαθος δεν μπορεις να αγορασεις απο το internet με electron Αγορα με electron μπορεις να κανεις μονο αν αυτη ''περασει'' απο τα μηχανηματα που εχουν τα καταστηματα για την πραγματοποιηση αγορων με πιστωτικη :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kakofonixx αν δεν κανω λαθος δεν μπορεις να αγορασεις απο το internet με electron Αγορα με electron μπορεις να κανεις μονο αν αυτη ''περασει'' απο τα μηχανηματα που εχουν τα καταστηματα για την πραγματοποιηση αγορων με πιστωτικη :cool: Εξαρτάται από το eshop. Ξέρω ότι μερικά το κάνουν αυτόματα, και άλλα χρειάζονται ανθρώπινη επέμβαση (κοινώς κλάφτα Χαράλαμπε) :wacko: Δείτε και τις παρακάτω συζητήσεις, σχετικές με τραπεζικά θέματα και με κάρτες ιδιαίτερα : ;) Έκδοση πιστωτικής κάρτας Άνοιγμα λογαριασμού σε τράπεζα Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kakofonixx αν δεν κανω λαθος δεν μπορεις να αγορασεις απο το internet με electron Αγορα με electron μπορεις να κανεις μονο αν αυτη ''περασει'' απο τα μηχανηματα που εχουν τα καταστηματα για την πραγματοποιηση αγορων με πιστωτικη :cool: kaneis la8os i electron ginete dekti sto internet alla oxi se ola ta sites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts