Jump to content

Βραχιολάκι Lance Armstrong

RAVER
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:whistl

exeis apolyto dikio ean k den nomizo na yphrxe tetoia dia8esh....

pantos ontos to 8ema auto alios xekinisei k alios exei katalixei...to exun xeftilisei telios me to braxiolaki...moda...allla peran tutou 8a prepei na paradextume oti en merei ton arxiko tu skopo to braxiolaki ton petyxe:...pulise arketa se shmeio na ginei must k apton po asxeto k fantazomai oti arketo poso 8a exei sygentro8ei gia thn noso ktl ktl

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

• Απαντήσεις 324
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@ aimilios

οταν καποιος με προσβαλλει και με κατατασσει στην κατηγορια των προβατων και των κοπαδιων επειδη το φοραω και δεν γνωριζει τους λογους,αλλα ο ιδιος θελει να με καταταξει στους fashion victims τοτε με αφορα.

Ειναι αυτο που λεμε,μαζι με τα ξερα ας καψουμε και τα χλωρα.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα ειμαστε με τα καλα μας εδω μεσα η οχι?

εκρινα εγω κανεναν που εχει aids η καρκινο?!

μιας φιλης μου ο πατερας πεθανε περυσι απο aids και εζησα ολες τις στιγμες μεχρι που ελειωσε εντελως ο ανθρωπος επομενος μην μου λετε εμενα ειδικα οτι δεν ξερω απο αυτα η τα κρινω κιολας! για να καταλαβαινομαστε κιολας γιατι δεν νομιζω οτι το καταφερνουμε εγω μιλουσα γι αυτους που το κανουν καθαρα για την μοδα γιατι συνεχιζω να το πιστευω πως τουλαχιστον το 98% που φοραει το κιτρινο βραχιολακι το κανει καθαρα και μονο για θεμα μοστρας και ΜΟΝΟ!!

αν το κανανε οι περισσοτεροι για φιλανθρωπικους σκοπους να πανε να δωσουν 50 - 60 ευρω τουλαχιστον να βοηθησουν με αλλο τροπο και οχι φορωντας βραχιολακια διατυμπανιζοντας το(επρεπε να βγουν τα βραχιολακια για να μας πιασει το φιλανθρωπικο μας τρομαρα μας)!οταν διατυμπανιζεις κατι το κανεις καθαρα για θεμα μοστρας.

αυτη ειναι η αποψη μου λαθος η σωστη.

αν το κανανε οι περισσοτεροι για φιλανθρωπικους σκοπους να πανε να δωσουν 50 - 60 ευρω τουλαχιστον να βοηθησουν με αλλο τροπο και οχι φορωντας βραχιολακια διατυμπανιζοντας το(επρεπε να βγουν τα βραχιολακια για να μας πιασει το φιλανθρωπικο μας τρομαρα μας)!οταν διατυμπανιζεις κατι το κανεις καθαρα για θεμα μοστρας.

αυτη ειναι η αποψη μου λαθος η σωστη.

Εσύ θα κρίνεις και θα πεις πως θέλει να βοηθήσει ο καθένας? Βλέπω πως αποφάσισες και για το ποσόν που πρέπει να δώσουμε κιόλας. :rolleyes:

Και που ξέρεις εν πρώτοις τι νιώθει ο καθένας απο μας που το φοράμε? Πιστεύω πως είσαι στην κατάλληλη ηλικία να μάθεις πως "όταν διατυμπανίζεις κάτι" δεν "το κάνεις καθαρά για θέμα μόστρας". Αν ήταν έτσι, δε θα υπηρχαν ένα σωρό καμπάνιες για ένα σωρό θέματα που πλήττουν τον κόσμο. ;)

Στο ξαναπα όμως κ στο προηγούμενο ποστ μου: αφού σε ξέρω, σε διαβάζω τόσο καιρό και ξέρω πως το κίνητρο σου δεν είναι κακό, πως σου βγαίνουνε όλα αυτά τα αρνητικά? :O

για να καταλαβαινομαστε κιολας γιατι δεν νομιζω οτι το καταφερνουμε εγω μιλουσα γι αυτους που το κανουν καθαρα για την μοδα γιατι συνεχιζω να το πιστευω πως τουλαχιστον το 98% που φοραει το κιτρινο βραχιολακι το κανει καθαρα και μονο για θεμα μοστρας και ΜΟΝΟ!!

Έχεις κάνει δημοψήφισμα και το ξέρεις εεε…;

αν το κανανε οι περισσοτεροι για φιλανθρωπικους σκοπους να πανε να δωσουν 50 - 60 ευρω τουλαχιστον να βοηθησουν με αλλο τροπο και οχι φορωντας βραχιολακια διατυμπανιζοντας το(επρεπε να βγουν τα βραχιολακια για να μας πιασει το φιλανθρωπικο μας τρομαρα μας)!οταν διατυμπανιζεις κατι το κανεις καθαρα για θεμα μοστρας. αυτη ειναι η αποψη μου λαθος η σωστη.

Και τους έχεις ρωτήσει ποιες δωρεές έχουν κάνει ο καθένας για την καταπολέμηση του καρκίνου εεε…;

Μου φενετε ότι είμαι τυχερός που ανήκω στο 2% (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου) και όχι στο κοπάδι που κρίνει το 98%… :mad:

the show must go on...

Καλά, το κάνατε διαγωνισμό ποιος έχει δει την περισσότερη δυστυχία και από πόσα λεφτά και πάνω είναι φιλανθρωπία.

Γεγονός είναι ότι με το βραχιολάκι, το ίδρυμα έχει μαζέψει κάμποσα εκατομμύρια δολάρια. Αν στην προσπάθειά του αυτή "εκμεταλλεύτηκε" και το μοδάτο του πράγματος, καλά έκανε.

Το κίνητρο του καθενός για να φορέσει το βραχιολάκι (ή το μπλουζάκι με το στόχο οι κοπέλες ή άλλα παρόμοια) δεν είναι σε θέση να το κρίνει κανείς. Δεν ξέρεις ποτέ τι έχει περάσει ο άλλος και τι σκέφτεται όταν το φοράει.

Προσωπικά προτιμώ την ψωνάρα που έδωσε ένα ευρώ και το αγόρασε παρά όσους δεν έχουν δώσει ποτέ το παραμικρό για φιλανθρωπίες.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Επειδή δεν τα κατέχω τα γαλλικά, είναι η είδηση ότι ο Armstrong βρέθηκε ντοπέ; Καλά, μπορεί να έχουν φρικάρει και οι γάλλοι τόσους Γύρους της Γαλλίας που τους έχει πάρει... :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Το κίνητρο του καθενός για να φορέσει το βραχιολάκι (ή το μπλουζάκι με το στόχο οι κοπέλες ή άλλα παρόμοια) δεν είναι σε θέση να το κρίνει κανείς. Δεν ξέρεις ποτέ τι έχει περάσει ο άλλος και τι σκέφτεται όταν το φοράει.
Είχα κάνει ένα μικρό δημοψήφισμα σε 9 γνωστούς που φόραγαν το βραχιολάκι και το αποτέλεσμα ήταν ότι ένας μου είπε ότι το φόραγε γιατί πιστεύει ότι πρόσφερε. Μάντεψε οι υπόλοιποι γιατί το φορούσαν. Και μάντεψε πόσοι από τους 9 δεν ήξεραν πως ξεκίνησε η μόδα και τι σημαίνουν τα χρώματα:

Πέντε!

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

@ aimilios

οταν καποιος με προσβαλλει και με κατατασσει στην κατηγορια των προβατων και των κοπαδιων επειδη το φοραω και δεν γνωριζει τους λογους,αλλα ο ιδιος θελει να με καταταξει στους fashion victims τοτε με αφορα.

Ειναι αυτο που λεμε,μαζι με τα ξερα ας καψουμε και τα χλωρα.

Έχεις δίκιο στο θέμα της γενίκευσης (όλοι τα ίδια είναι), λάθος στο οποίο υπέπεσε ίσως η PowerZ. Όμως δεν παύω να πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό το φοράει επειδή το φόρεσαν celebrities και για κανένα άλλο λόγο. Άλλωστε το είπες και μόνος σου:

να επισημανω επισης την ανοησια ορισμενων πιτσιρικαδων που φορουν τα βραχιολια αυτα απλως για χαβαλε ή επειδη το επιτασσει η μοδα...Η αποκορυφωση ειναι ενα παρομοιο που βγηκε σε μαυρο χρωμα απο καποιους επιτηδειους απλως για να πουλησουν με το ρητο Livewrong....
Απλά εγώ πιστεύω ότι αυτοί οι «ορισμένοι» κατά εσένα είναι οι περισσότεροι. Τι να κάνουμε;

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Επειδή δεν τα κατέχω τα γαλλικά, είναι η είδηση ότι ο Armstrong βρέθηκε ντοπέ; Καλά, μπορεί να έχουν φρικάρει και οι γάλλοι τόσους Γύρους της Γαλλίας που τους έχει πάρει... :D

Ναι, αλλά δεν είναι απλώς είδηση, είναι η πρώτη φορά που υπαρχουν αποδείξεις ότι ο Armstrong έκανε χρήση αναβολικών - μέχρι τώρα υπήρχαν (ισχυρές) ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις.

Open your Windows to Freedom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.reactos.org

Ναι, αλλά δεν είναι απλώς είδηση, είναι η πρώτη φορά που υπαρχουν αποδείξεις ότι ο Armstrong έκανε χρήση αναβολικών - μέχρι τώρα υπήρχαν (ισχυρές) ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις.

Αμφέβαλε κανείς γι αυτό; όχι παντως εγώ.

Τώρα για το ντόπινγκ, αν έχει σχέση με τις προθέσεις τουArmstrong σε ότι αφορά το θέμα μας, δεν ξέρω.

• 2 months later...
Συνεχίζετε να φοράτε το βραχιολάκι? ή πάει πέρασε η μόδα του καλοκαιριού μαζί με το μαύρισμα?

;)

Tα 'χουμε πει τόσες φορές.. Για μας δεν είναι θέμα μόδας. ;)

Ναι συνεχίζω να το φοράω, αν και πριν ένα μήνα που έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο, σκέφτηκα να το βγάλω.

Τώρα αποφάσισα ότι μόνο αν κοπεί ή καταστραφεί θα το βγάλω.

Δεν είναι μόδα πια.

κ εγω συνεχιζω τωρα που ξαναβρηκα... το ειχα δωσει σε μια φιλη!τωρα ξανα σταθερα!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Εγω φοραω ενα ροζ βεβαια ειναι απο αλλη εκστρατεια της pink ribbon παγκοσμιως για τον καρκινο του μαστου εχει πανω με extra δερματακι τη κορδελιτσα που ειναι το συμβολο για να μην γινουν παλι αντιγραφες και βγαλουν διαφοροι πλανοδιοι χρημα εις βαρος του σκοπου που διατειθετε!!!!!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

gia ton karkino tou mastou kukloforoun ektos apo vraxiolakia stylo,arkoudaki,kai nomizo koutalakia...ola au8entika opou ta xrhmata pane se mia organosh(mou diafeygei to onoma ths)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 4 years later...

καλησπερα σας!

η αναζητηση μου στο google με οδηγησε στο φορουμ σας.

ψαχνω χρονια για βραχιολι αυθεντικο κ δηστυχως μονο μια φορα καταφερα να βρω αλλα φορωντας το 4 χρονια μου εσπασε...

εδω κ ενα χρονο ψαχνω σε ολα τα μαγαζια αλλα δεν υπαρχει πουθενα..

ξερετε κανενα μαγαζι στην θεσσαλονικη? αμα ειχα πιστωτικη τα πραγματα θα ηταν ευκολα...

ευχριστω εκ των προτερων

υ.γ. συγγνωμη που επαναφερω το τοπικ μετα απο τοσα χρονια

υποθέτω οτι αυτό σου κάνει:

http://cgi.ebay.com/LIVE-STRONG-LIVESTRONG-WRISTBAND-ADULT-SIZE_W0QQitemZ160397026240QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item25586863c0

μπορείς να το αγοράσεις και με προπληρωμένη αν δε θες πιστωτική

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)