porcupine Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Επισημα απο το site κοστιζουν 21.50$ 16,95 € δηλαδη μαζι με τα εξοδα αποστολης.Αφορα 10 τεμαχια που ειναι και η ελαχιστη παραγγελια. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouvasi Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Και για ποιό λόγο κάποιος να το πάρει απο σένα με 2.5€ αντί για 1€ που έχει κανονικά; :worry: Τα δέκα που είναι η ελάχιστη παραγγελία έχουν σύνολο κάπου 17 ευρώ Δέν νομίζω να πιστεύεις ότι θα κονομήσω αν βγάλω 80 λεπτά στο ένα ???? :confused: Παράθεση irouvas.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Τα δέκα που είναι η ελάχιστη παραγγελία έχουν σύνολο κάπου 17 ευρώ Δέν νομίζω να πιστεύεις ότι θα κονομήσω αν βγάλω 80 λεπτά στο ένα ???? :confused: Δεν είπα κάτι τέτοιο εγώ..απλά αυτό που τόνισα είναι ότι απο την στιγμή που πωλείται στα μαγαζιά με 1€ γιατί να δώσει κάποιος 2.5€.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouvasi Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Δεν είπα κάτι τέτοιο εγώ..απλά αυτό που τόνισα είναι ότι απο την στιγμή που πωλείται στα μαγαζιά με 1€ γιατί να δώσει κάποιος 2.5€.. Ναι ΑΝ το βρείς.... :blink: Μέχρι τις 9:00 έψαχνα σήμερα :mad: , όλα τα καταστήματα Nike μου έλεγαν μετά τις 25 του μήνα. Παράθεση irouvas.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Στη Κύπρο τώρα άρχισαν να το ψάχνουν.. Αγόρασα σήμερα το κίτρινο και το γαλάζιο που λέει Live Healthy. Αρκετά όμορφα .. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 παιδια εχετε λυσσαξει ολοι να φορεσετε αυτο το βραχιολακι επειδη εγινε της μοδας, σιγα μην θελετε να το βαλετε για να συνησφερετε κατα του καρκινου..εχει καταντησει αηδια οπου γυρισω το κεφαλι μου δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην το φοραει πως γινεται ολο το myphone να το ψαχνει ακομα? εχει γινει σουπα πλεον. σε λιγο θα κοιταμε περιεργα αυτους που δεν το φορανε. πως γινεται ρε παιδια και οτι σας πλασαρουν να κανετε σαν τις μελισσες στο μελι να το παρετε? α, και που στε ε? ειδικα το κιτρινο να το παρετε οποσδηποτε! το φοραει και η φανη χαλκια αυτη η μεγαλη προσωπικοτητα της χωρας μας οπως ειπε ο tomtoub δεν διανοηστε φυσικα σαν καλοι τρεντιδες να μην το φορεσετε και σεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εμένα με χαλάει απίστευτα το βραχιολάκι όταν καταλαβαίνω ότι κάποιος το φοράει για να δείξει και καλά "πρόσωπο".Πω πω αηδιάζω τις τελευταίες μέρες όλο βλέπω κάτι γελοίους τύπους και τύπισσες που προσπαθούν να το επιδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία....Μπλιαχ :wacko: Όσο γι'αυτούς που θέλουν να το πάρουν για να συνεισφέρουν συγγνώμη,αλλά εμένα δεν με έχει πείσει ότι τα λεφτά όντως πάνε για καλό σκοπό... :confused:Όσο για να το φορέσω,αποκλείεται!Δεν μ'αρέσει καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Emas sto sxoleio eskase miti ena paidi apo tin triti lykeiou...me mia kouta apo auta ta vraxiolakia(ta eixe paragili apo to internet) eee..kai edose se 2-3 paidia... Pira kai egw ena :-)...alla den to foraw,i8ela na sinisferw me to 1euro... esto 1euro...(kati einai kai auto) Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Μπορει να εγινε τρεντυ , μπορει να εγινε σουπα , μπορει να εχει χαθει το πραγμαικο νοημα της προσπαθειας , σιγουρα δεν θα το φοραγα γιατι δεν ειναι ωραιο να πηγαινεις με τη μαζα. Ομως αυτη η μοδα σιγουρα ειχε πολυ καλα αποτελεσματα οσον αφορα τα ιδρυματα κτλ. ;) Ασχετα αν 5% αυτων που το φορανε το κανουν για αυτο το λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 παιδια εχετε λυσσαξει ολοι να φορεσετε αυτο το βραχιολακι επειδη εγινε της μοδας, σιγα μην θελετε να το βαλετε για να συνησφερετε κατα του καρκινου..εχει καταντησει αηδια οπου γυρισω το κεφαλι μου δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην το φοραει πως γινεται ολο το myphone να το ψαχνει ακομα? εχει γινει σουπα πλεον. σε λιγο θα κοιταμε περιεργα αυτους που δεν το φορανε. πως γινεται ρε παιδια και οτι σας πλασαρουν να κανετε σαν τις μελισσες στο μελι να το παρετε? α, και που στε ε? ειδικα το κιτρινο να το παρετε οποσδηποτε! το φοραει και η φανη χαλκια αυτη η μεγαλη προσωπικοτητα της χωρας μας οπως ειπε ο tomtoub δεν διανοηστε φυσικα σαν καλοι τρεντιδες να μην το φορεσετε και σεις! Άμα είσαι trendy είσαι,δε θα σε κάνει το βραχιόλι.Όποιος έχει προσωπικό στυλ ξέρει να το φορέσει και χωρίς να είναι trendy. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 simfono.... ;-) ;-) ;-) Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αν ένα χρόνο πριν βλέπαμε έναν άντρα να φοράει κίτρινο βραχιολάκι θα τον κράζαμε.Τώρα θεωρείται φυσιολογικό!Εγώ προσωπικά ακόμη κι αν το συνήθισα πλέον μου φαίνεται απαίσιο ειδικά σε άντρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Άμα είσαι trendy είσαι,δε θα σε κάνει το βραχιόλι.Όποιος έχει προσωπικό στυλ ξέρει να το φορέσει και χωρίς να είναι trendy. Πολύ σωστό. Δηλαδή όποιος φορά το βραχιολάκι είναι τρέντυ; Μη λέμε αστεία. Το 'χεις ή δεν το χεις. Δεν υπαρχει αλλιώς. Στις περιοχές που συχνάζω ένα άτομο είδα να το φοράει και χάρηκα ιδιεταιρα που δεν έγινε και εδώ σούπα. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αν ένα χρόνο πριν βλέπαμε έναν άντρα να φοράει κίτρινο βραχιολάκι θα τον κράζαμε.Τώρα θεωρείται φυσιολογικό!Εγώ προσωπικά ακόμη κι αν το συνήθισα πλέον μου φαίνεται απαίσιο ειδικά σε άντρα. E?Γιατί να κράξεις έναν άντρα που φοράει κίτρινο βραχιόλι? :confused: Πολύ σωστό. Δηλαδή όποιος φορά το βραχιολάκι είναι τρέντυ; Μη λέμε αστεία. Το 'χεις ή δεν το χεις. Δεν υπαρχει αλλιώς. Στις περιοχές που συχνάζω ένα άτομο είδα να το φοράει και χάρηκα ιδιεταιρα που δεν έγινε και εδώ σούπα. Κοίτα,το βραχιολάκι έχει γίνει trendy,όμως υπάρχουν και μερικοί που πιστεύουν στον σκοπό του.Εγώ έχω χάσει δικό μου άνθρωπο από καρκίνο και άνετα θα το έβαζα.Εξωτερικά κάθε άλλο παρά trendy είμαι και δεν έχω ανάγκη να φοβηθώ μη με πούνε trendy. :rolleyes: Εγώ πάλι δε το έχω δεί πουθενά αυτό το βραχιόλι εκτός από μερικούς στην tv. Σε παρέες,σε μέρη που συχνάζω..πουθενά. Εεε όποιος συχνάζει σε trendy cafe και clubs λογικό να τα βλέπει παντού :rolleyes: :O Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 E?Γιατί να κράξεις έναν άντρα που φοράει κίτρινο βραχιόλι? :confused: Εμένα τουλάχιστον αλλά και σε όλους τους γνωστούς μου φαίνεται πολύ πουστ.... Μιλάω για άντρα έτσι όχι για παιδί 18-19 χρονών.Σου πάει τώρα εσένα ένας άντρας ας πούμε 25-26 να φοράει τέτοιο βραχιόλι;Mου θυμίζει τα βραχιολάκια που φτιάχναμε μικροί για το Μάη!Δεν ξέρω μου κάθεται κάπως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εγω παλι που δεν ειμαι τρεντυ,το φοραω παρα πολυ καιρο.Δεν το φορω επειδη ειναι της μοδας,το φορω γιατι γνωριζω χρονια την περιπτωση του Lance Και παντα η ισχυς της ψυχης του με εκανε να τον εχω ινδαλμα Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εμένα τουλάχιστον αλλά και σε όλους τους γνωστούς μου φαίνεται πολύ πουστ.... Μιλάω για άντρα έτσι όχι για παιδί 18-19 χρονών.Σου πάει τώρα εσένα ένας άντρας ας πούμε 25-26 να φοράει τέτοιο βραχιόλι;Mου θυμίζει τα βραχιολάκια που φτιάχναμε μικροί για το Μάη!Δεν ξέρω μου κάθεται κάπως! lol δεκτό γιατί έχουμε εντελώς διαφορετικά γούστα απ'ότι καταλαβαίνω :D Πάντως η σοβαρότητα δεν κρίνεται απο την εξωτερική εμφάνιση ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 lol δεκτό γιατί έχουμε εντελώς διαφορετικά γούστα απ'ότι καταλαβαίνω :D Πάντως η σοβαρότητα δεν κρίνεται απο την εξωτερική εμφάνιση ;)Καλά εννοείται αυτό!Απλά εμένα όταν δω κάποιον άντρα να το φοράει,και βλέπω πολλούς,σίγουρα δεν μου αρέσει!Τώρα από εκεί και πέρα μπορεί να είναι φοβερό παιδί! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Δηλαδή όλοι οι ποδοσφαιριστές και άλλοι αθλητές (25-35 ετών) που φοράνε το βραχιολάκι δεν είναι άντρες βρε Valeria? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Δηλαδή όλοι οι ποδοσφαιριστές και άλλοι αθλητές (25-35 ετών) που φοράνε το βραχιολάκι δεν είναι άντρες βρε Valeria?Καταρχήν δεν είπα ότι δεν είναι άντρες.Κατά δεύτερον δεν σημαίνει ότι όποιος είναι αθλητής είναι απαραίτητα άντρας (το λέω γιατί μου ανέφερες αθλητές κι όχι ηθοποιούς πχ)Κατά τρίτον είπα απλά ότι αυτό το βραχιολάκι ειδικά το κίτρινο είναι κάπως πούστ. δεν σημαίνει ότι όποιος φοράει κάτι πουστ. είναι πούστ. γιατί πολλά πούστ. έχουν γίνει μόδα και τα φοράνε οι άντρες.Εκεί θέλω να καταλήξω.Αν πριν 1-2 χρόνια έβλεπες έναν άντρα να φοράει κοστούμι και γραβατούλα και φόραγε και το κίτρινο βραχιολάκι θα σου άρεσε;Εμένα πάντως όχι,αλλά δεν μου αρέσει ούτε τώρα που είναι μόδα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εγώ μόνο έναν είδα σήμερα στη σχολήνα φοράει το κίτρινο. wtf, δεν έχω δει πουθενά άλλους. Ντάξει μπορεί να γίνε μόδα κι όλα τα συναφή, αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι, δεν πειράζει... αν είναι να κάνει τη δουλειά του, ας την κάνει και μ' αυτό τον τρόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Άμα είσαι trendy είσαι,δε θα σε κάνει το βραχιόλι.Όποιος έχει προσωπικό στυλ ξέρει να το φορέσει και χωρίς να είναι trendy. Συμφωνω κι εγω απολυτα μαζι σου.και απαντω σε ολους.....ΟΤΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ! ο νοων, νοειτο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 εγω βλεπω οτι το ιδρυμα του Lance καταφερε να μαζεψει μονο απο τα βραχιολια,ηδη κοντα στα 50.000.000 $ ποσο που ουτε για πλακα δεν θα το μαζευε ως δωρεες. Ευγε λοιπον στα τρεντακια,μιμικ και wannabe ατομα... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 εχει παρεξηγηθει το ολο θεμα με τα trendy. ολοι αυτοι που το φορανε το κανουν επειδη τους αρεσει,τους κανει να νιωθουν ωραια,πως ειναι πιο ωραιοι με αυτο,αυτο ομως ειναι η ουσια να φορας κατι και να νιωθεις καλυτερα...οποτε ουτε γατα ουτε ζημια,ας μην το παιζουμε επαναστες και οτι απεχουμε εμεις απο αυτα,γιατι μπορει να απεχουμε απο το συγκεκριμενο αλλα οχι απο κατι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Υπαρχουν και αυτα: http://www.lifebracelets.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts