Zoronaldo Δημοσιεύτηκε January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 15, 2018 καλημερα σε ολους. ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο με max budget τα 300 ευρω και την καλυτερη δυνατη καμερα με ρυθμισεις κατα κανόνα auto και πολυ γρηγορη λήψη φωτογραφιας (να προλαβαινω το παιδι που ειναι αεικίνητο) . Απο οτι καταλαβα διαβαζοντας τα μηνυματα μια πολυ καλη επιλογη ειναι το mi5s αλλα πρεπει να του περασω το hdr+. θα ηθελα τη γνωμη σας για το αν υπαρχει καλυτερη/αλλη επιλογη και αν δεν υπαρχει, οδηγιες για το πως θα περασω το hdr+ στο mi5s. Παράθεση Zoronaldo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Και έτσι για το καλό, γράφω και γω την απάντηση μου και εδώ Το mi5s δεν χρειάζεται οδηγίες για hdr+. Έχει ήδη ενεργό api2. Απλή εγκατάσταση apk είναι. :) Αν σε νοιάζει αποκλειστικά η κάμερα, θα αντιπρότεινα το lg g5 se που από ότι βλέπω έχει 302 ευρω. Edited January 15, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Και έτσι για το καλό, γράφω και γω την απάντηση μου και εδώ Το mi5s δεν χρειάζεται οδηγίες για hdr+. Έχει ήδη ενεργό api2. Απλή εγκατάσταση apk είναι. :) Αν σε νοιάζει αποκλειστικά η κάμερα, θα αντιπρότεινα το lg g5 se που από ότι βλέπω έχει 302 ευρω. Για περισσότερα άνοιξε καλύτερα θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 γιατί βγαίνουμε κάπως offtopic ;) Καλο το g5 se αλλα ακριβο το εχουν οταν πριν λιγο καιρο επαιζε στα 260 η τιμη του,επισης μια καλη επιλογη θα ηταν το nexus 5x αλλα και αυτο ειναι παλιο μοντελο...Κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα λιγο δυσκολο να βρει θεωρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Το nexus 5x το θεωρώ ακόμα πιο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του (Ram, ποιότητα οθόνης, ηχείου κλπ) και η κάμερα είναι ενα κλικ κάτω από το g5 se. Είναι αρκετά ξεπερασμένο πλέον και δεν τα αξίζει πια τα 260-280 ευρώ... σκέψου ότι τόσο είχε και πριν 1,5-2 χρόνια (χωρίς βέβαια να λέει και πολλά). Edited January 15, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Το nexus 5x το θεωρώ ακόμα πιο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του (Ram, ποιότητα οθόνης, ηχείου κλπ) και η κάμερα είναι ενα κλικ κάτω από το g5 se. Είναι αρκετά ξεπερασμένο πλέον και δεν τα αξίζει πια τα 260-280 ευρώ... σκέψου ότι τόσο είχε και πριν 1,5-2 χρόνια (χωρίς βέβαια να λέει και πολλά). Ναι συμφωνω σε αυτα που λες,τι αλλο εχεις να προτεινεις? το moto x style που ειχες παλια αξιζει λες για τον φιλο απο πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Αν μιλάμε για κάμερα, όχι δεν αξίζει. Το mi5s εχει καλύτερη ακόμα και σε στοκ. Ουσιαστικα μονο αυτά τα 2 έχει να παίξει, δηλαδή g5 se και mi5s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoronaldo Δημ. January 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 θεωεωντας δεδομενο το hdr+ στο mi5s ποιο ειναι καλυτερο σε - ταχυτητα λήψης ? - απόδοση με ολα auto ? - low light και βραδυνές ? επίσης στο αλλο θεμα εχω δει ενα καρο φωτοζ απο το mi5s αλλα λιγες απο LG G5 SE και με κανει να κλεινω προς τον κινεζο Παράθεση Zoronaldo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Την ημέρα προτιμώ τη στοκ κάμερα του mi5s. Τη νύχτα όμως το lg g5 se δεν έχει αντίπαλο. Μπορεί με hdr+ να πλησιάζει αρκετά το mi5s τις νυχτερινές του g5 σε λεπτομέρια, αλλά δεν το φτάνει (είναι ένα κλικ κάτω). Από την άλλη το mi5s με hdr+ καιει λιγότερο τα φώτα. Όσον αφορά την ταχύτητα, με hdr+ ειναι πιο αργό από lg g5 se. Βέβαια η στοκ κάμερα του mi5s είναι πολύ σβέλτη και με πολύ καλό auto (δύσκολα χάνεις φωτογραφία), αλλά σε νυχτερινές θα χάνει και θα παίζει σε επίπεδο p10. Από την άλλη το g5 se έχει και το δεύτερο ευρυγώνιο φακό που δίνει δυνατότητα για ωραία τοπία. Όπως είπα και παραπάνω, αποκλειστικά για κάμερα πας lg g5 se. Δεν θα βρείς πουθενά αλλού τη κάμερά του σε χρήματα κάτω των 400 ευρώ. Από την άλλη υστερεί σε μπαταρία, επεξεργαστή (όχι οτι ειναι αργό) και μπέζελς (έχει μεγάλα πλαϊνά και το κάνει λίγο πιο μεγάλο από ότι θα πρεπε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoronaldo Δημ. January 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 ποσο χαλια ειναι η μπαταρια του δηλαδη? ουτε μερα δε βγαζει? επισης σε auto ποιο απο τα 2 παει καλυτερα? ας πουμε ειχα στα χερια μου ενα s8 και μου εβγαζε κατι πανεμορφες φωτο με κοντρα ηλιο σουρουπο ολα auto. Παράθεση Zoronaldo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 ποσο χαλια ειναι η μπαταρια του δηλαδη? ουτε μερα δε βγαζει? επισης σε auto ποιο απο τα 2 παει καλυτερα? ας πουμε ειχα στα χερια μου ενα s8 και μου εβγαζε κατι πανεμορφες φωτο με κοντρα ηλιο σουρουπο ολα auto. έχει αρκετά λαίμαργη οθόνη (η ανάλυση της εννοώ) αν δεν παίζεις παιχνίδια θα σου βγάλει μια μέρα με κανονική χρήση Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 ποσο χαλια ειναι η μπαταρια του δηλαδη? ουτε μερα δε βγαζει? επισης σε auto ποιο απο τα 2 παει καλυτερα? ας πουμε ειχα στα χερια μου ενα s8 και μου εβγαζε κατι πανεμορφες φωτο με κοντρα ηλιο σουρουπο ολα auto. https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html Δες κ αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoronaldo Δημ. February 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 ειδα τωρα οτι το mi note 3 βγαινει 360 και εχει καλυτερα χαρακτηριστικα σαν τηλεφωνο γενικοτερα και λεω μηπως τα αξιζει τα +80 ευρω εφοσον και η καμερα του ειναι δυνατη. για πειτε γνωμη. Παράθεση Zoronaldo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 (edited) Σου απάντησα και στο pm. Το mi5s, όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, έχει ελαφρώς καλύτερη κάμερα και συνεργάζεται καλύτερα και με την gcam (πλέον ειμαι κάτοχος Mi note 3) Αλλά ως κινητό το mi note 3 ειναι όντως καλύτερο, χωρίς throttling, με γρήγορο δαχτυλικό, μεγάλη αυτονομία και μεγάλη οθόνη. Μπόνους η καλή σελφοκάμερα. Edited February 19, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 ειδα τωρα οτι το mi note 3 βγαινει 360 και εχει καλυτερα χαρακτηριστικα σαν τηλεφωνο γενικοτερα και λεω μηπως τα αξιζει τα +80 ευρω εφοσον και η καμερα του ειναι δυνατη. για πειτε γνωμη. Να κοιτας καθε μερα τις τιμες εφοσον θες να το αγορασεις απο Ελλαδα επειδη το ριχνουν 320 ευρω κανα 2 μερες καθε εβδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts