bomber21 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Άραγε να μπορούμε να τις βρούμε πουθενά στο internet?? Μπα δεν νομίζω...:( :( :( Κατι εχει παρει το ματι μου στο γνωστο το**ενταδικο.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Eironika to eipa..... Μα είπα και εγώ :cool: :cool: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Κατι εχει παρει το ματι μου στο γνωστο το**ενταδικο.. :) Αν είχε πάρει το μάτι σου και για κανένα rapidsh***, θα το εκτιμούσα ακόμα πιο πολύ...:p :cool: :cool: :D Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Στο Φεύγα έπαιζε... Αν και δεν το είχα δει ούτε μια φορά...:p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Δεν το έβλεπα οπότε δεν ξέρω ούτε καν ποιον χαρακτήρα έπαιζε! Πάντως ξέρω οτι έπαιζε στo Φεύγα (τη σειρά του mega που έπαιζε και η Ιωάννα Παπά) και αν δεν κάνω λάθος έχει πάρει κάποτε και το βραβείο Χόρν πριν λίγα χρόνια...:cool: :cool: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Nai re sy i papa twra thimithika exw kai to tragoudi tis seiras toy Papadimitrioy. Tosa xronia exei na kanei tv ayto to paidi???Mallon apo alloy ton thimame mipws epaikse sto kokkino dwmatio? Δεν νομίζω...Δεν θυμάμαι κιολας... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Pantws sto sygkekrimeno ep ola ta lefta itan i karampeti. Ayti exei ksanapeksei poythena stin tv? :w00t: Εεεε...στο 10η Εντολή έχει ξαναπαίξει άλλες 2-3 φορές σε πιο παλιά επεισόδια, είχε παίξει και στην προηγούμενη του Κοκκινόπουλου τον "Κόκκινο Κύκλο"... ε όλο και κάπου αλλού θα έχει παίξει... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Όλα τα λεφτά η Καραμπέτη. Μια χαρά κρατιέται ακόμα :p Σχετικά με την ανακύκλωση τον ηθοποιών το έχω παρατηρήσει κι εγώ, αλλά οκ, προσωπικά μου αρέσουν οι περισσότεροι και δεν έχω πρόβλημα :p 5-6 επεισόδια υπάρχουν στο bluewhite. Σε rapidshare κι έτσι μάλλον απίθανο να τα βρεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 emena mantos mou aresi para poly exi poli kales erminies kai skinothesia kai i xtesuni istoria me tin N.Tsaliki itan kali! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Πολύ ωραίο επεισόδιο το χθεσινό.Εμένα μου άρεσε παρά πολύ ένα επεισόδιο που ήταν μια κοπελιά που έμενε με τους γονείς του γκόμενου της και ήταν έγκυος.Αυτοί είχαν μια ταβέρνα και την βασάνιζαν μέχρι που απέβαλε.Τη βίασε ο πατέρας του γκόμενου της και την αφήνει έγκυο ξανά.Η μάνα του το καταλαβαίνει και της καίει το πρόσωπο.Κι αυτή στο τέλος τους δηλητηριάζει και του τα εξηγεί όλα και τη συγχωρεί. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Πολύ ωραίο επεισόδιο το χθεσινό.Εμένα μου άρεσε παρά πολύ ένα επεισόδιο που ήταν μια κοπελιά που έμενε με τους γονείς του γκόμενου της και ήταν έγκυος.Αυτοί είχαν μια ταβέρνα και την βασάνιζαν μέχρι που απέβαλε.Τη βίασε ο πατέρας του γκόμενου της και την αφήνει έγκυο ξανά.Η μάνα του το καταλαβαίνει και της καίει το πρόσωπο.Κι αυτή στο τέλος τους δηλητηριάζει και του τα εξηγεί όλα και τη συγχωρεί. +1 και από μένα!! Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο επεισόδιο! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ αυτή η ιστορία.Δεν έκλαψα, αλλά όλο το βράδυ τη σκεφτόμουνα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 To σημερινο επεισοδιο ηταν απο τα κορυφαια!Σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα.Εδειχνε μια πλουσια οικογενεια της οποιας ο γιος επαιζε πιανο,αλλα ηταν ψυχικα αρρωστος,λογω του αυταρχικου πατερα και της αλκοολικης μητερας του.. Τον τρελο εκανε ο Χαραλαμποπουλος ... για αλλη μια φορα ηταν φοβερος ο τυπος! :up: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ο Χαραλαμπόπουλος είναι must για ψυχάκιας. Όπως και στο άλλο επεισόδιο που είχε κόλημμα με μια γκόμενα και στο τέλος σκότωσε τον αδερφό της, τη μάνα της και αυτή :lol: Το καλύτερο επεισόδιο για μένα ήταν αυτό με την οικογένεια που είχε μπλέξει ο γιός στα ναρκωτικά. Δεν το έχει δείξει ακόμα στις επαναλήψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ο Χαραλαμπόπουλος είναι must για ψυχάκιας. Όπως και στο άλλο επεισόδιο που είχε κόλημμα με μια γκόμενα και στο τέλος σκότωσε τον αδερφό της, τη μάνα της και αυτή :lol: Το καλύτερο επεισόδιο για μένα ήταν αυτό με την οικογένεια που είχε μπλέξει ο γιός στα ναρκωτικά. Δεν το έχει δείξει ακόμα στις επαναλήψεις. ναι όντως ωραίο το άλλο με τον Χαραλαμπόπουλο που λες...Είναι ένα που ο Χαραλαμπόπουλος δουλεύει σε μια κάβα έτσι; Το μόνο που με χάλαγε ήταν η τύπισσα...μου θύμιζε μια πρώην... Να στο πω και αλλιώς, δεν με χάλασε και πολύ το φινάλε... :devil: :devil: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ναι αυτό ήταν. Ωραία επιλογή η πρώην απ' ότι φαίνεται :p Μπράβο :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Πολύ ωραίο επεισόδιο το χθεσινό.Εμένα μου άρεσε παρά πολύ ένα επεισόδιο που ήταν μια κοπελιά που έμενε με τους γονείς του γκόμενου της και ήταν έγκυος.Αυτοί είχαν μια ταβέρνα και την βασάνιζαν μέχρι που απέβαλε.Τη βίασε ο πατέρας του γκόμενου της και την αφήνει έγκυο ξανά.Η μάνα του το καταλαβαίνει και της καίει το πρόσωπο.Κι αυτή στο τέλος τους δηλητηριάζει και του τα εξηγεί όλα και τη συγχωρεί. tote pou ths ebale to proswpo sto mati ths kouzinas anatrixiasa pragmatika! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 poli kalo to xthesino!:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 tote pou ths ebale to proswpo sto mati ths kouzinas anatrixiasa pragmatika! Εγώ δεν ανατρίχιασα, αλλά τη λυπήθηκα:( :cry: . Την κακομοίρα, τι της κάνανε. Αλλά στο τέλος λυτρώθηκε. Πάντως άψογη η σκηνοθεσία. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 ΚΟΡΥΦΑΙΟ επεισόδιο το αποψινό. Γενικότερα τα 3-4 τελευταία είναι αρκετά καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renia_ Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 βασικα ειναι πολυ καλη σειρα,μου αρεσει,καποια επισοδια ειναι απο αλιθηνες ιστοριες!! καλο που θα παει κ του χρονου!! ΚΟΡΥΦΑΙΟ επεισόδιο το αποψινό. Γενικότερα τα 3-4 τελευταία είναι αρκετά καλά. νομιζω αυτο προχτες με την Κατια Νικολαιδου ή το χτεσινο με την Παπουτσακι ειναι καλυτερα! Εγώ δεν ανατρίχιασα, αλλά τη λυπήθηκα:( :cry: . Την κακομοίρα, τι της κάνανε. Αλλά στο τέλος λυτρώθηκε. Πάντως άψογη η σκηνοθεσία. Πραγματικα τελειο επισοδιο,πολυ τρομακτηκη εξελιξη:wacko: αλλα με καλο τελος! καλα να παθει ο μαμακας!!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 νομιζω αυτο προχτες με την Κατια Νικολαιδου ή το χτεσινο με την Παπουτσακι ειναι καλυτερα! Ναι, ωραία ήταν, αλλά οι ιστορίες ήταν πάνω-κάτω "συνηθισμένες". Το σημερινό όμως είναι αρκετά πιο πρωτότυπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Η 10η εντολή ονομάζεται τελικά κόκκινος κύκλος? Ή αυτό που δείχνει τώρα στον άλφα απλά είναι άλλη σειρά?? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Μια ερώτηση και απο μένα: Ολες αυτες οι υποθέσεις που είναι απο αληθινές ιστορίες και αληθινά εγκλήματα, οι υπεύθυνοι της σειράς τα βρίσκουνε απο αρχεία των εφημερίδων? Είναι προσβάσιμα αυτά και σε εμάς άραγε? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Η 10η εντολή ονομάζεται τελικά κόκκινος κύκλος? Ή αυτό που δείχνει τώρα στον άλφα απλά είναι άλλη σειρά?? Αυτο που δειχνει τωρα ειναι ο Κοκκινος Κυκλος. Ειναι το ιδιο κονσεπτ με την 10 η Εντολη και παλιοτερα με την Ανατομια ενος Εγκληματος στον Αντ1, δηλ. αυτοτελεις ιστοριες βασισμενες σε εγκληματα. Ουσιαστικα ειναι οι ιδια σειρα με τους ιδιους συντελεστες, μονο το ονομα αλλαζει.Ο Κοκκινος Κυκλος παιζοταν πριν 3-4 χρονια ενω η 10η Εντολη αρχισε περυσι. Στις 11 παντως βαζει και επεισοδιο 10ης εντολης αν δεν κανω λαθος. ;) Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts