Jump to content

10η Εντολή (Alpha)

iasonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

poia 3 episodia?? dn mporo n t vrw...

Αν είσαι γραμμένη στη greek-fun πηγαίνεις στις ελληνικές τηλεοπτικές σειρές και επιλέγεις τη 10η εντολή.Πάνω πάνω γράφει δεύτερος και τρίτος κύκλος.Λίγο πιο κάτω έχει να επιλέξεις ανάμεσα σε άλλα δύο.Το ένα λέει 10η εντολή O.s.t και το άλλο πρώτος κύκλος.Επιλέγεις το πρώτο κύκλο και έχει τα λινκς από τα 3 επεισόδια που είναι τα 14,15 και 20:)

• Απαντήσεις 320
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως εγώ που είμαι γραμμένη στο greek-fun, απογοήτευση. Θέλω τώρα να κατεβάσω το επεισόδιο "Λευκό Πουλί" και βγάζει error στα links. Kαι το κάνει γενικώς και αορίστως αυτό, ουκ ολίγες φορές. :rolleyes:

Αν ξέρει κάποιος κανένα άλλο site απ' όπου μπορούμε να κατεβάσουμε τα επεισόδια ας το πάρει το ποτάμι.

Πάντως εγώ που είμαι γραμμένη στο greek-fun, απογοήτευση. Θέλω τώρα να κατεβάσω το επεισόδιο "Λευκό Πουλί" και βγάζει error στα links. Kαι το κάνει γενικώς και αορίστως αυτό, ουκ ολίγες φορές. :rolleyes:

Αν ξέρει κάποιος κανένα άλλο site απ' όπου μπορούμε να κατεβάσουμε τα επεισόδια ας το πάρει το ποτάμι.

Τα 3 επεισόδια του πρώτου κύκλου πάντως μια χαρά κατεβαίνουν.Ίσως είχε κάποιο πρόβλημα.Ξαναδοκίμασε:)

Δες και στο thegreekz αν είσαι γραμμένη.Όχι για πρώτο κύκλο όμως.

Δωσε καμιά λεπτομέρεια παραπάνω για την υπόθεση Caveman21....;)

Μου είπαν ότι ήταν ένα παιδί και το βίαζε ο πατέρας του.

Και αργότερα το έμαθε και η μάνα του αλλά δεν το έλεγε σε κανένα και τελικά αυτός τους σκότωσε και τους δυο

:kill::kill:

Μου είπαν ότι ήταν ένα παιδί και το βίαζε ο πατέρας του.

Και αργότερα το έμαθε και η μάνα του αλλά δεν το έλεγε σε κανένα και τελικά αυτός τους σκότωσε και τους δυο

:kill::kill:

Νομίζω πως λες το Ψίθυροι.

Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t:

Ναι οντως οι "Ψιθυροι" λέγεται και μπορείς να τοβρεις εύκολα αφού δεν είναι στον 1ο κύκλο..:)

Μία ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα για τη σειρά και όχι μόνο.Σύντομα θα έχει πολλά περισσότερα http://www.frenzyfilms.gr/

χθες είχε βάλει το επείσοδιο "τα γεννέθλια" οποιος το έχει δει και θυμάται λίγο πριν τελειώσει το επεισόδιο είχαν βάλει ένα τραγούδι μήπως ξέρει πως λέγετε το τραγούδι ή ποιος το λέει......

χθες είχε βάλει το επείσοδιο "τα γεννέθλια" οποιος το έχει δει και θυμάται λίγο πριν τελειώσει το επεισόδιο είχαν βάλει ένα τραγούδι μήπως ξέρει πως λέγετε το τραγούδι ή ποιος το λέει......

http://www.frenzyfilms.gr/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=8

Είμαι φαν της σειράς και έχω στην κατοχή μου όλα τα επεισόδιά της. Αν θέλετε κάποια πληροφορία, ρωτήστε με και θα την έχετε.

Καλημερα kostas_v θελω να στειλω οσο ποιο πολλα επεισοδια της 10ης εντολης ή του Κοκκινου κυκλου σε προσφιλες μου προσωπο στο εξωτερικο (Γερμανια). Μηπως μπορεις εσυ ή οποιος αλλος να μου πειτε που μπορω να τα βρω?

Ευχαριστω

• 1 year later...
Καλημερα..μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει μια λιστα με τα περισσοτερα (αν οχι ολα) τα επεισοδια 10ης εντολης (κυριως 3ο κυκλο)...θελω να δω τι εχω δει κ τι εχω χασει..ε και για να μη τα ζηταω σαν επεισοδια...ξερω οτι υπαρχουν και σελιδες που ανεβαζουν τα επεισοδια αλλα στις περισσοτερες λειπουν καποια...και επισης αμα ειναι ευκολο να μου βρισκατε και του κοκκινου κυκλου....δε θα'λεγα οχι :p αυτααα, ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...

Εγώ έχω βρεί ν όλα τα επεισόδια εδώ πέρα http://www.livemovies.gr/series/10h-entoli

Και αυτά είναι του κόκκινου κύκλου http://www.livemovies.gr/series/kokkinos-kuklos

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

σορυ παιδια αλλα ειχα γραψει εδω κατω απ το ποστ του μελους "amikrop" οτι ενδιαφερομαι για μια μπαλαντα απο ενα συγκεκριμενο επεισοδιο..και το μελος amikrop επισης ζηταγε το ιδιο πραγμα... εγινε κατι και σβηστηκαν τα ποστ μας? ευχαριστω.

σορυ παιδια αλλα ειχα γραψει εδω κατω απ το ποστ του μελους "amikrop" οτι ενδιαφερομαι για μια μπαλαντα απο ενα συγκεκριμενο επεισοδιο..και το μελος amikrop επισης ζηταγε το ιδιο πραγμα... εγινε κατι και σβηστηκαν τα ποστ μας? ευχαριστω.

Τα μηνύματα σας έχουν μεταφερθεί στο αντίστοιχο topic "Soundtracks διαφημίσεων & τηλεοπτικών εκπομπών"

Εκ της διαχείρισης,

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 2 years later...

Μας λείπει πολύ η 10η εντολή... Κάθε βράδυ που την ξαναβλέπω σε επανάληψη για 1000στη φορά, ανακαλύπτω τη μαγεία της, το πόσο διαφορετική σειρά ήταν, πόσο μπροστά από την εποχή της. Η τελευταία ενδιαφέρουσα ελληνική σειρά που ευτυχώς γυρίστηκε τότε που γυρίστηκε γιατί με τα σημερινά (οικονομικά και ποιοτικά) δεδομένα της τηλεόρασης δεν θα γυριζόταν ποτέ.

Είναι βέβαιο ότι παρόμοια σειρά δεν θα ξαναδούμε. Τουλάχιστον όχι από τον Κοκκινόπουλο. Οπότε νομίζω ότι αξίζει να δούμε μια...συνέχεια που επιχειρεί να δώσει για πρώτη φορά θεατρικά! Με την παράσταση frozen.

Τρεις παγωμένες ψυχές:

Μια Μητέρα

που το δεκάχρονο κοριτσάκι της, ως μια άλλη, σύγχρονη Κοκκινοσκουφίτσα,

έφυγε από το σπίτι για να πάει στη γιαγιά του και δε γύρισε ποτέ.

Ένας Κακός Λύκος

γεμάτος τατουάζ που τα χάραξε στο κορμί του ο ίδιος,

όταν μεγάλωσε, αλλά και γεμάτος αόρατες πληγές που του χάραξαν στην ψυχή άλλοι, όταν ήταν ακόμα παιδάκι.

Και μια Ερευνήτρια Ψυχών

που δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξερευνήσει τη δική της παγωμένη ψυχή.

Θα γίνει, άραγε, αυτή, ο Κυνηγός που έδωσε τη Λύση και έφερε τη σωτηρία στο Παραμύθι;

Και θα αρκέσει, άραγε, ο δικός της ερχομός πάνω στο νήμα, για να επικρατήσει η όποια Δικαιοσύνη, για να λιώσουν οι πάγοι και για να δοθούν οι εξηγήσεις και οι λύσεις που και οι τρεις τους έχουν τόση ανάγκη;

Παίζουν:

Παναγιώτα Βλαντή: Νάνσυ

Μαρία Καλλιμάνη: Αγκνέτα

Αντώνης Καρυστινός: Ραλφ

Χρήστος Καπενής: Δεσμοφύλακας