FREAK_OF_NATURE Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 pote na to paro bre koukla?ayrio 8a pao me ton adelfo na ths paroume kana salatiko-louloudi... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 εγω ακομη να καταλυξω στο τι να της παρω.της ειπα μολις τωρα χρονια πολλα και εβαλε τα κλαματα!τοσο καιρο δεν τα παμε καλα και θα με κανει κ εμενα να κλαιω...τεσπα σιγουρα θα της παρω λουλουδια,και σκευτομαι να της δωσω λεφτα για ενα φορεμα που ειδε και θα παει να το παρει αυτη την εβδομαδα...δεν μου πολυαρεσει η ιδεα αλλα τι να κανω δεν μου ειπε τιποτα αλλο!καμοια ιδεα της τελευτεας στιγμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 X R O N I A P O L L A MAMA... :-) :-) Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 εγω ακομη να καταλυξω στο τι να της παρω.της ειπα μολις τωρα χρονια πολλα και εβαλε τα κλαματα!τοσο καιρο δεν τα παμε καλα και θα με κανει κ εμενα να κλαιω...τεσπα σιγουρα θα της παρω λουλουδια,και σκευτομαι να της δωσω λεφτα για ενα φορεμα που ειδε και θα παει να το παρει αυτη την εβδομαδα...δεν μου πολυαρεσει η ιδεα αλλα τι να κανω δεν μου ειπε τιποτα αλλο!καμοια ιδεα της τελευτεας στιγμης?[/QU louloudia kai pali louloudia..... :) (eukolo doro...) ;) Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 ξερετε κανενα καλο κομματι που να εχει σχεση με την γιορτη της μητερας η γενικα για μια μαμα για να το βαλω στη μητερα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 ξερετε κανενα καλο κομματι που να εχει σχεση με την γιορτη της μητερας η γενικα για μια μαμα για να το βαλω στη μητερα μου? Ozzy Osbourne - Mama I'm coming home :D :cool: Χρόνια πολλά σε όλες τις Μητέρες του κόσμου!!! :D Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Χρονια πολλα σε ολες της μαναδες! Να της χαιρομαστε! Ενα τραγουιδι για την μαμα του δεν εχει και ο εμινεμ; Επισης αμα κανεις ενα search στον Kazaa α σου βγαλει ενα σωρο ;) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Κι' εγώ σήμερα είπα χρόνια πολλά στη μανούλα μου... Την έκανα και μάκια... :baby: Ουφ,...22 χρονών γαϊδούρι και συγκινήθηκα :O ...anyway! Δεν πιστεύω να το ξέχασε κανείς - καμία !!! :mad: Χρόνια πολλά στις μητέρες του Myphone! Παράθεση H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Τελικα καταληξαμε στο ποτε ειναι αυτη η γιορτη η ξερουμε μονο για σημερα αλλα οχι γενικα??? :tease: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 XPONIΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜY-PHONE:D Kαι οχι μονο φυσικα!Χρονια πολλα και σε ολες τος μαναδες των παιδιων-χρηστων του my-phone. ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 ARMAGEDDON και Mario_fit ως μαμά του myphone και των δυό μου κοριτσιών, σας ευχαριστώ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ. :happy: Να χαίρεστε τις μαμάδες σας και να σας χαίρονται κι αυτές. :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 ARMAGEDDON και Mario_fit ως μαμά του myphone και των δυό μου κοριτσιών, σας ευχαριστώ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ. :happy: Να χαίρεστε τις μαμάδες σας και να σας χαίρονται κι αυτές. :) :) Να 'σαι καλα GARFIELD!!! :D Να σου ζησουν και οι κορες και φυσικα να εισαι κι εσυ καλα γιατι οπως και να το κανουμε η μαμα ειναι παντα..... Μ Α Μ Α ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 εγω ακομη να καταλυξω στο τι να της παρω.της ειπα μολις τωρα χρονια πολλα και εβαλε τα κλαματα!τοσο καιρο δεν τα παμε καλα και θα με κανει κ εμενα να κλαιω...τεσπα σιγουρα θα της παρω λουλουδια,και σκευτομαι να της δωσω λεφτα για ενα φορεμα που ειδε και θα παει να το παρει αυτη την εβδομαδα...δεν μου πολυαρεσει η ιδεα αλλα τι να κανω δεν μου ειπε τιποτα αλλο!καμοια ιδεα της τελευτεας στιγμης? ελα βρε την καιμενη την λυπηθηκα τωρα :( ειπες οτι δεν τα πατε καλα και οταν της ειπες το χρονια πολλα συγκινηθηκε :( αυτο δειχνει ποσο πολυ σε αγαπαει, οτι και να εχει γινει η να εχει συμβει αναμεσα σας γιατι πιστεψε με σε καταλαβαινω ουτε εγω ειχα ποτε τις καλυτερες σχεσεις με τους γονεις μου πιστευω πως αξιζει να της δωσουμε μια δευτερη και τριτη και τεταρτη ευκαιρια..γιατι μανα ειναι μονο μια :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 γιατι μανα ειναι μονο μια :O Ενω πατερας ειναι και ο πατερας και ο γειτονας και ο κουμπαρος και ο θειος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 για μενα μανα ειναι μονο μια, ο πατερας ειναι προβλημα του, τι ειναι. ο καθενας οπως εχει ζησει και οτι πιστευει λεει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 για μενα μανα ειναι μονο μια, ο πατερας ειναι προβλημα του, τι ειναι. ο καθενας οπως εχει ζησει και οτι πιστευει λεει. :) Μανα ειναι μονο μια και πατερας ειναι μονο ενας. Οπως και να το κανουμε και βιολογικα και στην συμπεριφορα/φροντιδα/αγαπη μονο ενας ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 αχμ.. στο βιολογικα θα συμφωνησω... στην συμπεριφορα/φροντιδα/αγαπη θα διαφωνησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 αχμ.. στο βιολογικα θα συμφωνησω... στην συμπεριφορα/φροντιδα/αγαπη θα διαφωνησω. Πρωσοπικα πιστευω πως ενα ατομο θα σου σταθει πιο πολυ σαν γονιος και οχι 2-3. Μαλιστα ζω χωρις την μητερα μου και εχω 2 θειες και 1 γιαγια που παιζουν αυτον τον ρολο και μπορω να πω πως με αγαπανε και οι 3 το ιδιο και εγω της αγαπαω επισης το ιδιο αλλα η μια ειναι πιο κοντα μου και πιο "μαμα" μου. Δλδ αμα δεν ειχα καν μητερα παλι ενα ατομο θα ητανε που θα την αντικατιστουσε. Σιγουρα μπορει να νιαζονται πολλα ατομα και εσυ να τα αγαπας ολα και να εισαι δεμονος/μενη με ολα αλλα ενα θα ξεχοριζει. Παντα πρωσοπικη μου αποψη και συμφονα με αυτα που εχω ακουσει/δει απο διαφορες περιστασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 απλα δεν ζω με τον πατερα μου απο την ηλικια σου γιατι ποτε δε τα πηγαιναμε καλα μεχρι και σημερα.οποτε για μενα υσχιει καθαρα το η μανα ειναι μονο μια και κανεις αλλος δεν θα νοιαστει για σενα οσο νοιαζεται ο ανθρωπος που σε γεννησε.παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Μανα ειναι μια και πατερας ειναι ενας ΟΚ! Γι καποιους οι οποιοι δεν εχουν καλες σχεσεις με τον πατερα ή με την μανα δεν ισχυει κατι απο τα δυο αυτα.Λογικο ειναι. ;) Οπως ειπε η POWERZ εξαρταται απο τα βιωματα του καθενα. Τωρα απο εκει και περα υπαρχουν οι "βιολογικοι" γονεις και οι αλλοι. Εαν π.χ. εγω ανακαλυψω τωρα στα 24σχεδον χρονια μου οτι οι βιολογικοι μου γονεις (Αυτοι των οποιων ειμαι "καρπος") ειναι αλλοι απο αυτους που ξερω, ναι μεν δεν θα εχω προβλημα να τους γνωρισω, αλλα απο την αλλη μονο "μανα" και "πατερα" δεν θα μπορεσω να τους αποκαλεσω. Γι τον απλουστατο λογο οτι αλλοι με μεγαλωσαν, αλλοι με διδαξαν τι ειναι "ζωη", αλλοι "ματωσαν" τοσα χρονια για μενα, αλλοι ηταν εκει στο γελιο και το κλαμα μου, αλλοι με εκαναν να αισθανομαι ασφαλεια ζεστασια κτλ κτλ... Αλλοι με εκαναν με την αγαπη που μου εδωσαν, να τους αγαπησω κι εγω. Το να φερεις καποιον στον κοσμο δεν ειναι πολυ δυσκολο."Καλη διαθεση" θελει, και 9 μηνες υπομονη απο την γυναικα.Μετα ομως αρχιζει η πραγματικη "δοκιμασια". (Βασικα ψιλοασχετο με το θεμα, αλλα δεν πειραζει. :O ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σημασία έχει το πως μεγαλώνεις ένα παιδί, όχι το να το κάνεις! Τα ξενύχτια, οι αγωνίες, η ευτυχία, οι μικρές και μεγάλες χαρές είναι που κάνουν μιά γυναίκα μητέρα, όχι ο σωματικός πόνος του τοκετού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 na ksefygo ligo apo to 8ema sas legontas pos telika sth mama mou phra shmera mia megalh glastra me skoularikia...polu omorfo fyto.. kai fysika h mama en8ousiasthke...ante na doume pou 8a thn balei kai ayth.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 γλαστρα με σκουλαρικια? τα σκουλαρικια ειναι πανω στο φυτο? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 skoularikia' legete to fyto kalh mou :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 αληθεια? :worry: σορι πρωτη φορα το ακουω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts