mpierettis Δημοσιεύτηκε May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 4, 2005 Γειά. Έχω στήσει ένα τοπικό δίκτιο στο σπίτι ως εξής: Έχω ένα DSL Wireless Router στο οποίο έχω συνδέσει με Ethernet το Desktop και με το Notebook μπαίνω ασύρματα στο net αλλά και στο Desktop για file sharing. Επίσης και στα δύο έχω βάλει το Panda Titanium Antivirus 2005 και έχω ενεργοποιημένα και στα δύο το firewall. Οπότε όταν θέλω να κάνω sharing τον έναν υπολογιστή με τον άλλο, απλά απενεργοποιώ τα firewalls και έτσι "βλέπει" ο ένας τον άλλο. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πώς θα μπορούσα να κάνω έναν φάκελο shared στο ένα pc και ενώ να έχω ενεργοποιημένα τα firewalls να μπορώ να τον δω από το άλλο? Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο Firewall. Έψαξα στο Panda, αλλά δε βρήκα κάπου να με αφήνει να προσθέσω κάτι στα permissions. Ευχαριστώ α πριόρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. May 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Papashark καμιά ιδέα? Χρησιμοποιεί κανείς το Panda Antivirus? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Απο ό,τι ειδα στο Panda: Ρυθμισεις>Προστασια firewall>Ρυθμισεις δικαιωματων συνδεσης>Αυτοματη αναθεση (ενεργοποιηση)>Αναδημιουργια λιστας>Εμφανιση προγραμματων λειτουργικου συστηματος (ενεργοποιηση). Ενεργοποιωντας το τελευταιο εχει καποια προγραματα του λειτουργικου που σχετιζονται με δικτυο και αλλα τετοια. Τα κοιτας, βλεπεις και επιτρεπομενες συνδεσεις και το ελεγχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Δεν έχω ιδέα από Panta antivirus.... :(, ευτυχώς όμως για σένα είχε πολλές ο chris69 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Δεν έχω ιδέα από Panta antivirus.... :(, ευτυχώς όμως για σένα είχε πολλές ο chris69 ;) ειμαι 10 χρονια πιο μικρος :-)) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts