Lanegan Δημοσιεύτηκε January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλα τα μέλη. Είμαι ανάμεσα στις 2 αυτές συσκευές. Ποιο προτείνετε?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Το htc 10 συγκρίνετε με το s7, από τα 2 htc 10 από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Συμφωνώ. Γιατί όμως τέτοια σύγκριση; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 χωρις να είμαι ειδικος,πιστευω htc. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Htc 10 ξεκάθαρα, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς το s6, ανταγωνιστής του οποίου ήταν το Μ9. Η απάντηση σαφώς και είναι 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lanegan Δημ. January 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Για το s6 edge κοίταζα, αλλά βλέπω ότι όλοι προτείνετε το HTC 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Για το s6 edge κοίταζα, αλλά βλέπω ότι όλοι προτείνετε το HTC 10. ειχα το htc για αρκετο καιρο,λιγο η οθονη θα σου ξινισει αλλα συνηθιζεται.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lanegan Δημ. January 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Όταν λες θα με ξενισει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Όταν λες θα με ξενισει; Αναλογα τι κινητο ειχες....δεν ειναι σαν τις amoled,βεβαια ειναι θετικο οτι δεν παθαινει ζημιες οπως οι amoled.... Παντως μην σε φοβιζει αυτο το ματι το συνηθιζει αμεσως.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 htc 10 είναι ιδιας γενιας με s7. Kαι τα δυο πολύ καλές συσκευές. Προσωπικά θα πήγαινα στο s7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Σε μεταχειρισμένο ψάχνεις; Πως και προέκυψε αυτό το δίλημμα; Πάντως αν έχουν ίδια τιμή, εννοείται πας για htc 10. Τώρα αν θες παραπάνω βοήθεια ή και εναλλακτικές προτάσεις, συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Σε μεταχειρισμένο ψάχνεις; Πως και προέκυψε αυτό το δίλημμα; Πάντως αν έχουν ίδια τιμή, εννοείται πας για htc 10. Τώρα αν θες παραπάνω βοήθεια ή και εναλλακτικές προτάσεις, συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ. Πως προέκυψε αυτο το δίλημμα; τα βρήκες κάπου μεταχειρισμένα; τα βρήκες καινούργια στις ίδιες τιμές; Στα πρότεινε κάποιος; Σαν δίλημμα δεν υπάρχει. Το HTC 10 είναι ανώτερο σαφώς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος να το αντιπαρελθει αυτό Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts