alexclone Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Rage Against the Machine - Killing in the name of Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 MARK ANGELO FEAT SHAYA- FAR FROM EVERYTHING Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 πλεον τιποτα....συνεχεια στο αθορυβο με δονηση.... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitismob Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 benny bennassi ft kelis - spaceship Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J3FF Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 SKA-P - MESTIZAJE:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 πλεον τιποτα....συνεχεια στο αθορυβο με δονηση.... :) δονηση,δονηση,δονηση. Ατιμη θητεια, που θα πας θα τελειωσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 δονηση,δονηση,δονηση. Ατιμη θητεια, που θα πας θα τελειωσεις εσυ λογο στρατου δικαιολογησε :) εγω στο στρατο ειχα το ''απολυομαι'' :p 294 Α λελε :p:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Kings of leon - Sex on fire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Tony Ray&Diana Birzu feat. MC Robinho--Beautiful Night Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Εδώ και αρκετά χρόνια και δε το αλλάζω με τίποτα, το tubular bells (Mike Oldfield) σαν ήχο κλήσης και σαν ήχο μηνύματος το . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Ελα να δεις - Μαζω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 ^ Γεια σου Αποστολη!!! εγω εχω το Dream Theater--Another Day Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Fairytale Gone Bad - Surnise Avenue...αλλα λεω να τον αλλαξω και να βαλω καμια νεα επιτυχια..εχω 115 τραγουδια μεσα στο κινητο...και δεν ξερω ποιον να βαλω...:p:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mozz Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Τώρα έχω τον κλασσικό αφού το κινητό μου είναι μπαγκό και δεν παίρνει κάρτα μνήμης( :dash: ).Αλλά όταν πάρω καινούριο κατα 90% θα βάλω αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=ffCmFDzaYyQ&feature=related :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Εγω εχω το αγαπησα την που καρκιας του ιωαννιδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Εχω το Who is it απο Michael Jackson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Fairytale Gone Bad - Surnise Avenue...αλλα λεω να τον αλλαξω και να βαλω καμια νεα επιτυχια..εχω 115 τραγουδια μεσα στο κινητο...και δεν ξερω ποιον να βαλω...:p:p Εγώ το έχω για ήχο μηνύματος! Για ήχο κλίσης έχω Sleepless των Until June.. Και για ήχο αφύπνισης εναλλάσω τα LotR-Blind Guardian και Wake me Up-GreenDay. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Εγώ στο κινητό μου έχω το "the way I see" των "Che Dubois" το οποίο ήταν φορτωμένο στο κινητό μου απ'τη στιγμή που το αγόρασα ^^ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Εγώ έχω το new divide linkin park, ενώ είχα το this is how you remind me nickelback για 2 χρόνια. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordimpaler Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Στο πρώτο παίζει το pictures of you των cure,και στο δεύτερο το mexican moon από concrete blonde.:this: Παράθεση Only a nation that dare not speak its name Nor can ever shed its pain Just give me one thing to live or die for.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L2E2 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Το You've got the love, Florence + the Machine για ήχο κλήσης και το Say it των Blue October για μυνήματα :p Παράθεση "That the best... is bought only at the cost of great pain." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Τώρα έχω ένα απλό ringtone, αλλά σήμερα-αύριο θα βάλω το Bed Intruder Song - Antoine Donson :p Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Playmen - Everybody in Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 ειχα το can't get no satisfaction των rolling stones αλλα τωρα εχω το club can't handle me-flo rida........ Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Εχω το shine-Cyanna Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts