tasarasx6 Δημοσιεύτηκε January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 6, 2018 (edited) Γεια σε όλα τα παιδιά. Σκέφτομαι να αλλάξω την συσκευή μου (Lenovo k3 note) μιας και πλέον με έχει κουράσει. 1) Χρηματικό ποσό. 350€ 2) Μέγεθος οθόνης :Έως 5.5 ίντσες 3) Από Ελλάδα ή και Ευρώπη καθώς ζω εξωτερικό και σε μια εβδομάδα φεύγω από Ελλάδα. 4) Χρειάζομαι την 800αρα. 5) Θέλω να είναι dual. 6) Το Ελληνικό μενού δεν είναι θέμα. Τα φλασαρισματα θα ήθελα να τα αποφύγω. 7) Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από οθόνη ήχο. Να είναι απλά μια μέση κατάσταση. 8) Βασικότερα για την χρήση που το θέλω είναι η ταχύτητα και η αυτονομία. Μετά η κάμερα και τέλος το gaming. 9) Lenovo K3 Note Έτεινα προς το xiaomi a1 mi αλλά το υψηλό sar με απέτρεψε. Γενικά με ενδιαφέρει το χαμηλό sar. Μια συσκευή που μου αρέσει αρκετά είναι το huawei p10 αλλά θα ήθελα να βρω αν γίνεται κάτι πιο φθηνό. Ωστόσο αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά ίσως το σκεφτώ. Edited January 6, 2018 by tasarasx6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Huawei P9 η Huawei honor 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. January 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Huawei P9 η Huawei honor 8 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μεταξύ αυτών των δύο δυσκολεύομαι να αποφασίσω. Τα 4gb ram του Honor είναι σημαντικά κατά την γνώμη αλλά το άλλο μαρεσει πιο πολύ εμφανισιακά (προτιμώ αλουμίνιο από γυαλί), έχει πιο καλή κάμερα και έχω ακούσει ότι έχει πιο καλή οθόνη. Αν το p9 είχε 4gb ram θα το επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 u ultra 320e το θεωρώ απίστευτα vfm. Eίναι 5,7 βέβαια αλλά θεωρώ ότι αξίζει η υπέρβαση σε σχέση με το τι προσφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. January 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 u ultra 320e το θεωρώ απίστευτα vfm. Eίναι 5,7 βέβαια αλλά θεωρώ ότι αξίζει η υπέρβαση σε σχέση με το τι προσφέρει. Εκτός από το θέμα των ιντσών είναι και η τιμή. Το dual κοστιζει 380 όποτε είναι πολύ κοντά στο p10 που μου αρέσει. Επίσης αν είναι να ανέβω στις ίντσες νομίζω πως μια καλή επιλογή είναι και το xiaomi mi5s plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Εκτός από το θέμα των ιντσών είναι και η τιμή. Το dual κοστιζει 380 όποτε είναι πολύ κοντά στο p10 που μου αρέσει. Επίσης αν είναι να ανέβω στις ίντσες νομίζω πως μια καλή επιλογή είναι και το xiaomi mi5s plus. Δεν έχει 800αρα που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. January 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Δεν έχει 800αρα που θες. Έχεις δίκιο. Το είδα μετά. Η μόνη μου επιλογή μάλλον είναι το P9 αλλά δεν γνωρίζω αν θα είμαι ικανοποιημένος από τα 3gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Εκτός από το θέμα των ιντσών είναι και η τιμή. Το dual κοστιζει 380 όποτε είναι πολύ κοντά στο p10 που μου αρέσει. Επίσης αν είναι να ανέβω στις ίντσες νομίζω πως μια καλή επιλογή είναι και το xiaomi mi5s plus. Έχεις δίκιο για το 2καρτο! Λάθος μου! *το p10 είναι εκπληκτικό πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Το honor 8 θα σε καλυψει πληρως γιαυτα που ζητας. Αν κανεις την υπερβαση και βρεις p10 ~390 ειναι αψογο τηλεφωνο σε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Τώρα που ξεκινούν οι εκπτώσεις ίσως βγει καμία προσφορά για κανά honor 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. January 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Μαλλον θα περιμένω να δω πως θα εξελιχτούν οι τιμές. Αλλιώς ίσως καταλήξω στο honor 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Xiaomi Redmi Note 4 με snapdragon, δίκαρτο από ευρωπαική αποθήκη στη μισή τιμή του μπάτζετ σου? https://www.geekbuying.com/item/Offical-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-4G-64GB-Smartphone---Black-380342.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Μικρή υπέρβαση είναι το p10 και πιστεύω αξίζει. Και honor 8 και p9 είναι πολύ καλές επιλογές. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. January 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τελικά έκανα την υπέρβαση και πήγα για το p10. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts