Kwnstantinoc Δημοσιεύτηκε January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2018 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, καλη χρονια ευχομαι!!! Ειμαι σε αναζητηση νεας συσκευης και αφου εχασα την προσφορα με το Mate 10 pro και το παζαρι απο Κοτσοβολο που εβγαινε κοντα στα 650ε με δωρο δευτερη συσκευη, παλι ψαχνομαι.... Η τωρινη μου συσκευη ειναι LG G5 (και πιο πριν HTC M9, Μ8) Με ενδιαφερει η μεγαλη οθονη 5,5' και πανω. Οχι απαραιτητα AMOLED, αλλα σιγουρα να ειναι απ τις πολυ ποιοτικες της αγορας! Με ενδιαφερει επεξεργαστης και ραμ. Φωτογραφικη να ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. Μπαταρια ανω του μετριου. Παιχνιδια δεν παιζω, η χρηση ειναι κυριως : multi tasking, gps, mail, video, μουσικη, social media, κλησεις, φωτογραφιες. Προτιμω να αγορασω απο Ελλαδα για να κοψω τιμολογιο και ουσιαστικα να κερδισω περιπου 100Ε, εχοντας ετσι ενα μεγαλυτερο περιθωριο να ανεβω σε επιπεδο τιμης. Η εγγυηση ειναι σημαντικος παραγοντας και θα κοιταγα και μεταχειρισμενο λιγων μηνων με εγγυηση.(Στα μεταχειρισμενα θα κοιταγα κοντα στα 400Ευρω και στα καινουργια κοντα στα 500Ευρω) Οι σκεψεις μου ειναι : Huawei mate 9, HTC u11, one plus 5T, HTC Mate 10 pro (αν βρω προσφορα) και οτι αλλο μου προτεινετε :D (Αν και εχει μικρη οθονη, μου αρεσει πολυ και το Xiaomi Mi6 :P) Θελω να πιστευω οτι θα βγουν προσφορες και απ τα καταστηματα τωρα που ξεκινουν εκπτωσεις (οπως πχ εγινε με MAte 10 pro kai htc u11) Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για το χρονο σας, Χρονια πολλα και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Aν είχα σκοπό να διαθέσω ~500 για αγορά κινητού, προσωπικά θα πήγαινα καρφί για OP5T, καινούργιο εννοείται! Πύραυλος, ποιοτικότατο, εγγύηση κανονικά, future proof με αναβαθμίσεις εγγυημένες, VFM για την τιμή του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. January 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Aν είχα σκοπό να διαθέσω ~500 για αγορά κινητού, προσωπικά θα πήγαινα καρφί για OP5T, καινούργιο εννοείται! Πύραυλος, ποιοτικότατο, εγγύηση κανονικά, future proof με αναβαθμίσεις εγγυημένες, VFM για την τιμή του... Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση! η αληθεια ειναι οτι αν δεν βγει καμια καλη προσφορα τωρα στις εκπτωσεις εδω, απ το εξωτερικο μου φαινεται ειναι μονοδρομος το oneplus 5t. Αν βγει προσφορα εδω και μπορεσω να κοψω τιμολογιο, θα με βολευε περισσοτερο.(px mate 10 pro) :happy: Ξεχασα να αναφερω οτι δεν θα rootaρω ή θα πειραξω οποιο κινητο παρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Έχεις και κινηταρα. Οπότε δύσκολη ερώτηση έθεσες. Τι να σου πω. Εγώ θεωρώ το mate 10 pro μονόδρομο φέτος. και για αυτό το αγόρασα. Κρίμα που δεν πρόλαβες την προσφορά. Ας δούμε και το honor 10 view με τι τιμή θα βγει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Έχεις και κινηταρα. Οπότε δύσκολη ερώτηση έθεσες. Τι να σου πω. Εγώ θεωρώ το mate 10 pro μονόδρομο φέτος. και για αυτό το αγόρασα. Κρίμα που δεν πρόλαβες την προσφορά. Ας δούμε και το honor 10 view με τι τιμή θα βγει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυμφωνώ μαζί σου είναι κινητάρα το mate 10 pro... Αν ήταν και λίγο πιο μεγάλο.... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. January 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Έχεις και κινηταρα. Οπότε δύσκολη ερώτηση έθεσες. Τι να σου πω. Εγώ θεωρώ το mate 10 pro μονόδρομο φέτος. και για αυτό το αγόρασα. Κρίμα που δεν πρόλαβες την προσφορά. Ας δούμε και το honor 10 view με τι τιμή θα βγει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ μαζί σου είναι κινητάρα το mate 10 pro... Αν ήταν και λίγο πιο μεγάλο.... Συμφωνώ παίδες μαζί σας, αλλά αν δεν βγει πάλι καμία καλύτερη προσφορά δεν βγαινει η τιμή τοσο χαμηλα! Καμία εναλλακτική? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 5t και από μένα..είναι θηρίο. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. January 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Παιδιά μετά από ψάξιμο είπα να προσθέσω και το XZ premium με τα ακουστικά της Sony πακέτο, μιας και βλέπω πολλές αγγελίες με αυτό το κινητο και ο ήχος είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Τι γνώμη έχετε συγκριτικά και με τα άλλα υποψήφια κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Παιδιά μετά από ψάξιμο είπα να προσθέσω και το XZ premium με τα ακουστικά της Sony πακέτο, μιας και βλέπω πολλές αγγελίες με αυτό το κινητο και ο ήχος είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Τι γνώμη έχετε συγκριτικά και με τα άλλα υποψήφια κινητά?Δεν έχω άποψη. Το είχα υπόψιν μου αλλά δεν βρήκα κανέναν να το έχει να το επεξεργαστώ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Παιδιά μετά από ψάξιμο είπα να προσθέσω και το XZ premium με τα ακουστικά της Sony πακέτο, μιας και βλέπω πολλές αγγελίες με αυτό το κινητο και ο ήχος είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Τι γνώμη έχετε συγκριτικά και με τα άλλα υποψήφια κινητά?Βασικά είναι απλό... ολα τα εν λόγω κινητά είναι τούμπανα και δεν θα κολωσουν πουθενά... απο κει και πέρα κοιτάς πιο σου άρεσει σε μέγεθος και ομορφιά, σε διάρκεια μπαταρίας, φωτογραφική κλπ Είναι θέμα γούστου... Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Παιδιά μετά από ψάξιμο είπα να προσθέσω και το XZ premium με τα ακουστικά της Sony πακέτο, μιας και βλέπω πολλές αγγελίες με αυτό το κινητο και ο ήχος είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Τι γνώμη έχετε συγκριτικά και με τα άλλα υποψήφια κινητά? πολυ δυνατό, πανέμορφο και απροβλημάτιστο.. επίσης τρέχει και προσφορά για το ΧΖ1 στα 399, αν μπορείς να συμβιβαστείς με 5,2 ιντσες.. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts