Jump to content

myphone.gr ask: Root or not to Root;

valadis.k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 106
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ίσως δεν έγινα σαφής ή παρεξηγήθηκαν αυτά που έλεγα...Γνωρίζω πολύ καλά τα μονοπάτια του συγκεκριμένου θέματος...Είχα ασχοληθεί με το "άθλημα" σε προηγούμενες μου συσκευές...Δείτε και στην υπογραφή μου την rom που είχα στο S2 δεν είμαι κανένας άσχετος...Γνωρίζω ορολογίες για #superuser κλπ...Όταν γράφω root=custom tom είναι ένας χαρακτηρισμός καθαρά που χρησιμοποιούσα εγώ στις δικές μου συσκευές...Μπορεί κάποιος να κάνει απλά root και να μην βάλει κάποια rom...Δεν είναι υποχρεωτικό...Απλά εγώ προσωπικά επέλεγα πάντα όταν έμπαινα σε τέτοια μονοπάτια κάνοντας root να δοκίμαζα διάφορες roms...Ποτέ δεν έμενα απλά με root συσκευή...Φυσικά τώρα που είμαι ευχαριστημένος με την stock rom μένω όπως είμαι...Αυτά και καλή χρονιά να έχουμε... ;)

2 φορές το είπες πως να παρεξηγηθούν ; :)

root άρα και custom rom πριν χρόνια και ειδικά για τις συσκευές που είχες :) (βλέπε samsung)

αλλά το ότι έχει βελτιωθεί η samsung σε αυτόν τον τομέα δεν αλλάζει το γεγονός του να κάνεις root για κάποια πράγματα που βολεύουν

(καμία ρομ δεν είναι πλήρης)

να τα ξαναπούμε , είναι πολλά

άλλο το να είσαι ευχαριστημένος με την ρομ αλλό το να ξες ότι μπορείς να την βελτιώσεις

αν μιλάμε για θέματα εγγύησης οκ , πάσο

Το οτι το ρουτ ειναι απαραιτητο για να ελθει το τηλεφωνο στην κατοχη σου ειναι λογικο, αλλα παλι δεν σημαινει οτι ο ελεγχος του ειναι πληρης. και εξηγω μιλωντας αποκλειστικα για την δικη μου εμπειρια σε παλιοτερς συσκευες (και μιλω μονο για samsung γιατι εμενα μου αρεσαν) εκανα ρουτ και στο b5512 αλλα και στο S2 μου που το λατρεψα.στο μεν πρωτο το εκανα για ανοιγμα περισσοτερου χωρου για να βαλω εγω οτι ηθελα στο δε S2 για να εξαφανισω εφαρμογες ου δεν χρησιμοποιουσα αλλα και για custom rom .απο την εποχη του knox βεβαια τον βηχα με το ρουτ τον εκοψα για λογους εγγυησεως αλλα και ασφαλειας, αλλωστε οι *καινουριες* μου συσκευες ηταν το alpha και τωρα το S7 G930F πιστευω οτι με την ληξη της εγγυησεως στο S7 θα κανω ρουτ αφου σιγουρευτω οτι δεν θα υπαρξει προβλημα με την ασφαλεια της συσκευης (οποια κι'αν ειναι αυτη) γιατι υπαρχουν εφαρμογες που δεν τις θελω .

• 7 months later...

γνωρίζει κάποιος οποιαδήποτε οικονομική συσκευή smartphone με 4G που να ρουτάρεται?

κατά προτίμηση να υπάρχει Ελλάδα αλλιώς με παραγγελία

έχω δει πχ το tp-link neffos y50

το έχει κανείς μήπως?

σας ευχαριστώ

γνωρίζει κάποιος οποιαδήποτε οικονομική συσκευή smartphone με 4G που να ρουτάρεται?

κατά προτίμηση να υπάρχει Ελλάδα αλλιώς με παραγγελία

έχω δει πχ το tp-link neffos y50

το έχει κανείς μήπως?

σας ευχαριστώ

Όλα ρουταρονται απλά χάνεις την εγγύηση για πάντα

Όσο για το κινιτο που λες για κλήσεις και SMS καλά είναι οτιδήποτε άλλο απλά πετάς λεφτά στον αέρα του τουλάχιστον 100 120 δώσε να κάνεις τα βασικά

Nokia 5, meizu m 5s, meizu m6, redmi 5

Edited by egodemis

Όλα ρουταρονται απλά χάνεις την εγγύηση για πάντα

Όσο για το κινιτο που λες για κλήσεις και SMS καλά είναι οτιδήποτε άλλο απλά πετάς λεφτά στον αέρα του τουλάχιστον 100 120 δώσε να κάνεις τα βασικά

Nokia 5, meizu m 5s, meizu m6, redmi 5

δεν θα είναι το βασικο πρωτεύον κινητό

ενδιαφέρει το 4G για surfαρισμα επειδή έχει και ολες τις μπαντες απ'οτι είδα και το ARCHOS 50 TITANIUM είναι οικονομικό

αν ξέρει κανεις από ρουτ ποιο παίρνει για οικονομικό 4G ας γράψει παρακαλώ ιδέες

όσα είναι απο ανδροιδ 6 και πανω δύσκολα από οσο διαβασα :(