bruno1977 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Το μόνο που αξίζει είναι οι αναβαθμίσεις. Κάμερα δεν έχει τπτ το τρομερό που να δικαιολογει την τιμή. Αυτονομία χειρότερη κ δεν έχει κ fm radio. Κατασκευαστικά δεν έχει την ποιότητα που διαφημίζεται ..είναι μάλλον πιο όμορφο κ πιο κομψό κ γενικά εγώ το ξαναλέω δεν βρίσκω τον λόγο ύπαρξης αυτής της συσκευής. Κ σε ότι αφορά το βίντεο που ανέφερα πριν ο.ηχις είναι απαράδεκτος κ το focus το ίδιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Φίλε μου χωρις παρεξήγηση αλλά έχεις κολλήσει με τη κάμερα λες και ειναι το μόνο που ανέφερα (που στη τελική και πάλι κατώτερη είναι). Ειδικά στο τελευταίο μήνυμα δεν την ανέφερα καθόλου (περαν του τηλεφακού). Όλα όσα έγραψα ανεβάζουν την τιμή ανεξάρτητα από το τι είναι σημαντικό για τον καθένα (υποκειμενικό κομμάτι). Για παράδειγμα εγώ δεν το άντεχα το ηχείο του redmi ή το άγχος για γρατζουνιές στην οθόνη αλλά δεν με πείραζε αν αντί για 8 ώρες sot είχα 7 ενώ θετικά προσμέτρησε η ανώτερη οθόνη και δαχτυλικό. Για κάποιον άλλον βέβαια μπορεί ακόμα και αυτή η όχι και τόσο σπουδαία απώλεια στην αυτονομία να είναι σημαντική ενώ να μην καταλαβαίνει διαφορές σε ηχεία, οθόνη, δαχτυλικό, gorilla, stock android κλπ. Παρεμπιπτόντως έχει ραδιόφωνο αλλά δουλεύει μέσα από κρυφό μενού (δεν καταλάβα ποτέ γιατί δεν έχουν βάλει κάποιο φανερο app... μέγα λάθος). Αλλά ας σταματήσουμε εδώ και οι 2 το offtopic μιας και δεν είναι δικό μας thread. Για περισσότερα στείλε pm καλύτερα. ;) Edited December 31, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts