topmar Δημοσιεύτηκε December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2017 Καλησπέρα, έχοντας ήδη εδώ και 3 μήνες το Redmi Note 4X 3/32, σκέφτηκα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου, μια αναβάθμιση συσκευής, σε λογικά πλαίσια. Όντας πολύ ευχαριστημένος από το υπάρχον κινητό, που βγάζω την μέρα άνετα, δίνω μεγάλη βαρύτητα στην διάρκεια της μπαταρίας πρωτίστως. Δεύτερο σημείο που θέλω είναι να είναι 64GB χωρητικότητα, γιατί χρησιμοποιώ 2 κάρτες SIM και δεν δέχεται έξτρα Micro SD το υπάρχον κινητό μου. Με όριο λοιπόν τα +-220€, έχω ξεχωρίσει 3 συσκευές και θα ήθελα να μου πουν οι γνώστες, τα υπέρ και τα κατά για τις 3 αυτές συσκευές, ή να αντιπροτείνουν και 4η για μελέτη: 1) Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64 2) Xiaomi Mi Max 2 4/64 2) Xiaomi M1A1 4/64 Η χρήση ημερησίως είναι καμιά ώρα τηλέφωνο και 5-6 ώρες τουλάχιστον σερφαρισμα. Επίσης, σημαντικό είναι να έχει την 800αρα μπάντα, γιατί και οι δύο κάρτες που έχω είναι WIND (επαρχία) και χρησιμοποιώ την μια για δεδομένα ίντερνετ (αν δεν έχει την 800αρα μπάντα, στην WIND στην πόλη μου δεν θα πιάνει 4G, σωστά;) Είμαι όλος αυτιά λοιπόν γνώστες.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ενημερωτικά το Mi max 2 δεν έχει 800αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 (edited) Ενημερωτικά το Mi max 2 δεν έχει 800αρα.Φτου... Σίγουρα όμως;; Οπότε δεν θα έχω 4G με WIND.... Και όλα αυτά που πουλάνε στην Ελλάδα τα καταστήματα, δεν έχουν κι αυτά ε; Κρίμα.... Οπότε να κοιτάζω ένα από τα άλλα 2 λοιπόν... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited December 26, 2017 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Φτου... Σίγουρα όμως;; Οπότε δεν θα έχω 4G με WIND.... Και όλα αυτά που πουλάνε στην Ελλάδα τα καταστήματα, δεν έχουν κι αυτά ε; Κρίμα.... Οπότε να κοιτάζω ένα από τα άλλα 2 λοιπόν... Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΣίγουρα. Επίσης πιστεύω πως το 5 Plus δεν είναι αναβάθμιση της συσκευής σου. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Ευχαριστώ για την απάντησή σου.... Κάποια άλλη πρόταση τότε, στο ίδιο budget με 5,5" οθόνη και πάνω, που να έχει την 800αρα μπάντα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Βασικά για ποιο λόγο θες να αλλάξεις συσκευή. Σε ποιο τομέα το θες καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Βασικά για ποιο λόγο θες να αλλάξεις συσκευή. Σε ποιο τομέα το θες καλύτερο;Ο καλυμμένος λόγος είναι για χωρητικότητα 64GB, καλύτερη οθόνη & κάμερα (με αυτήν ακριβώς την σειρά σπουδαιότητας), χωρίς όμως να χάσω την αυτονομία και 800αρα μπάντα του υπάρχοντος Redmi Note 4X. Πίσω από το παραπάνω όμως, κρύβεται ο πόθος να "επενδύσω" μερικά χρήματα έξτρα που έπεσαν στα χέρια μου τώρα τις γιορτές... :) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Ο καλυμμένος λόγος είναι για χωρητικότητα 64GB, καλύτερη οθόνη & κάμερα (με αυτήν ακριβώς την σειρά σπουδαιότητας), χωρίς όμως να χάσω την αυτονομία και 800αρα μπάντα του υπάρχοντος Redmi Note 4X. Πίσω από το παραπάνω όμως, κρύβεται ο πόθος να "επενδύσω" μερικά χρήματα έξτρα που έπεσαν στα χέρια μου τώρα τις γιορτές... :) To Mi A1 θα ήταν μια κάποια αναβάθμιση στο θέμα κάμερα με βάση αυτά που έχω ακούσει... Επίσης είναι 64άρι... Τώρα για την 800άρα δεν ξέρω σίγουρα... Επίσης απ' όσο βλέπω ξεκινάει στα 250 στο Skroutz... Στο θέμα αυτονομία λογικά θα χάσεις σε σχέση με το 4Χ, ωστόσο νομίζω μια χαρά είναι η αυτονομία και του Μi A1... Γενικά πάντως, σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να πας σε κάποια από τις συσκευές που αναφέρεις, δεδομένου ότι το έχεις μόνο 3 μήνες και απ' ότι μπορώ να καταλάβω είσαι ικανοποιημένος από τη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Σε αυτονομία δεν θα χάσεις πολύ γιατι το βοηθάει πολύ το λογισμικό. Υπολόγισε βέβαια ενα 15% κάτω. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τότε για mi a1 πας (έχει και 800αρα). Σαν ποιότητα κατασκευής ειναι η μέρα με τη νυχτα με το rn4x και είναι και πιο σβέλτο λόγω ελαφρύτερου λογισμικού. Απλά είναι ίσως λάθος η περίοδος που επέλεξες να αλλάξεις συσκευή μιας και δεν ειναι κάποια τρελή αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 To Mi A1 θα ήταν μια κάποια αναβάθμιση στο θέμα κάμερα με βάση αυτά που έχω ακούσει... Επίσης είναι 64άρι... Τώρα για την 800άρα δεν ξέρω σίγουρα... Επίσης απ' όσο βλέπω ξεκινάει στα 250 στο Skroutz... Στο θέμα αυτονομία λογικά θα χάσεις σε σχέση με το 4Χ, ωστόσο νομίζω μια χαρά είναι η αυτονομία και του Μi A1... Γενικά πάντως, σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να πας σε κάποια από τις συσκευές που αναφέρεις, δεδομένου ότι το έχεις μόνο 3 μήνες και απ' ότι μπορώ να καταλάβω είσαι ικανοποιημένος από τη συσκευή... Μάλιστα, κατατοπιστικοτατος, σε ευχαριστώ πολύ. Συνοψίζοντας λοιπόν, η όποια αναβάθμιση, περιορίζεται στο M1A1, με απώλειες στην κατανάλωση μπαταρίας. Σε αυτονομία δεν θα χάσεις πολύ γιατι το βοηθάει πολύ το λογισμικό. Υπολόγισε βέβαια ενα 15% κάτω. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τότε για mi a1 πας (έχει και 800αρα). Σαν ποιότητα κατασκευής ειναι η μέρα με τη νυχτα με το rn4x και είναι και πιο σβέλτο λόγω ελαφρύτερου λογισμικού. Απλά είναι ίσως λάθος η περίοδος που επέλεξες να αλλάξεις συσκευή μιας και δεν ειναι κάποια τρελή αναβάθμιση. Ευχαριστώ πολύ και για την δική σου άποψη επί του θέματος. Δηλαδή, για πραγματική αναβάθμιση, καλύτερα να περιμένω για κάποιο άλλο μοντέλο που αναμένεται λέτε; Ποιο; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Σε αυτονομία δεν θα χάσεις πολύ γιατι το βοηθάει πολύ το λογισμικό. Υπολόγισε βέβαια ενα 15% κάτω. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τότε για mi a1 πας (έχει και 800αρα). Σαν ποιότητα κατασκευής ειναι η μέρα με τη νυχτα με το rn4x και είναι και πιο σβέλτο λόγω ελαφρύτερου λογισμικού. Απλά είναι ίσως λάθος η περίοδος που επέλεξες να αλλάξεις συσκευή μιας και δεν ειναι κάποια τρελή αναβάθμιση.Συμφωνώ σε όλα. Το honor 7x θα ήταν καλύτερη αναβάθμιση πιστεύεις; είναι καλύτερο από το mi a1? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Συμφωνώ σε όλα. Το honor 7x θα ήταν καλύτερη αναβάθμιση πιστεύεις; είναι καλύτερο από το mi a1? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα χει 18:9 οθόνη και λιγο καλύτερη κάμερα στις νυχτερινές. Από την άλλη δεν έχει τηλεφακό, θα έχει χειρότερο bokeh και υστερεί λιγο στο gaming. Επιπλέον, από αυτα που βλέπω στο Kimovil, δεν έχει βγει ακόμα έκδοση με 800αρα. Σαν ποιότητα κατασκευής δεν το χω πιάσει για να κρίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Σε ότι αφορά το mi.a1 επειδή το ειχα για ένα μήνα κ το.πουλησα γτ δεν μου άρεσε το stock.android, δεν ισχύει ότι είναι πιο ποιοτικό κατασκευαστικά από το rn4 . Κάνει σημάδια πανευκολα κ το σασί του είναι λιγότερο στιβαρό από το rn4..Πραγματικά δεν έχει λόγο ύπαρξης για μένα αυτή η συσκευή. Μείνε εκεί που είσαι η πάρε redmi 5 plus 4/64 όταν με το.κσλο έρθει κ δω επίσημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Σε ότι αφορά το mi.a1 επειδή το ειχα για ένα μήνα κ το.πουλησα γτ δεν μου άρεσε το stock.android, δεν ισχύει ότι είναι πιο ποιοτικό κατασκευαστικά από το rn4 . Κάνει σημάδια πανευκολα κ το σασί του είναι λιγότερο στιβαρό από το rn4..Πραγματικά δεν έχει λόγο ύπαρξης για μένα αυτή η συσκευή. Μείνε εκεί που είσαι η πάρε redmi 5 plus 4/64 όταν με το.κσλο έρθει κ δω επίσημα Μια χαρά έχει λόγο ύπαρξης η συσκευή και αυτός είναι το Android One, το οποίο απ' ότι έχω καταλάβει από εδώ, δεν είναι για όλους... Ωστόσο, γρήγορες και εγγυημένες αναβαθμίσεις είναι σημαντική παράμετρος για κάποιους και αυτό το δίνει το A1... Τώρα για την ποιότητα κατασκευής, δεν το είχα ποτέ στην κατοχή μου οπότε δε μπορώ και να εκφέρω ασφαλή άποψη, λίγο που το είχα σε καταστήματα πάντως, μια χαρά μου φάνηκε (όπως και των άλλων Xiaomi βέβαια) και γενικά το κινητό πανέμορφο... Αν αφήνει σημάδια λόγω του υλικού είναι άλλο θέμα και λύνεται σχετικά εύκολα με μια θήκη π.χ. Στο δια ταύτα της υπόθεσης πάντως συμφωνώ μαζί σου και αυτό είπα και εγώ παραπάνω... Ότι δηλαδή αμφιβάλλω αν αξίζει συνολικά η μετάβαση από RN4 σε Mi A1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Σε ότι αφορά το mi.a1 επειδή το ειχα για ένα μήνα κ το.πουλησα γτ δεν μου άρεσε το stock.android, δεν ισχύει ότι είναι πιο ποιοτικό κατασκευαστικά από το rn4 . Κάνει σημάδια πανευκολα κ το σασί του είναι λιγότερο στιβαρό από το rn4..Πραγματικά δεν έχει λόγο ύπαρξης για μένα αυτή η συσκευή. Μείνε εκεί που είσαι η πάρε redmi 5 plus 4/64 όταν με το.κσλο έρθει κ δω επίσημα Ούτε για αστείο δεν ειναι ανώτερο το rn4 που μπορείς να ζουλήξεις τα μεταλλικα/πλαστικά μέρη και δεν έχει καν gorilla glass (το mi a1 έχει gorilla glass 3). Επιπλέον το Mi a1 έχει πολύ ανώτερα ηχεία, ανώτερη οθόνη, ανώτερη κάμερα, ανώτερο δαχτυλικό, μηνιαία updates (ξεκίνησε μάλιστα να βγαίνει oreo στο mi a1) και πολύ πιο σβέλτο λόγω ελαφρύτερου λογισμικού. Καλό το rn4 για τη τιμή του αλλά ως εκεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Μακάρι να ήταν έτσι αλλά δυστυχώς δεν είναι . Καμερες έχει της omnivision με οτι αυτό συνεπάγεται ενώ το rn4 της samsung Τα δοκίμασα δίπλα δίπλα για ένα μήνα κ ναι έχει όντως καλύτερη οθόνη κ τα updates που θα πάρει λόγω stock android . Σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολογεί την τιμή του για μένα. Εγώ το.πηρα για να το δω πως είναι iphone 6s έχω για βασικό τηλέφωνο . Αλλά με απογοήτευσε το συνολικό αποτέλεσμα . Επίσης το.βιντεο που τραβάει είναι επιεικως απαράδεκτο . Σε review διπλανού...φόρουμ το βίντεο δείχνει τι ακριβώς εννοώ ... Η μένει.εκει που είναι ο φίλος ή παίρνει mi max 2 που είναι σε άλλο.επιεδο κ.με καμερες sony η περιμένει 5 plus .. Επίσης τα σημάδια έγιναν με θηκη φορεμένη ..κ όσο για το gorilla glass δεν μου λέει απολύτως τίποτα Ειχα μέχρι πρόσφατα mi 4 το οποο δεν είχε ούτε temp.glass ούτε φυσικά gor.glass κ η οθόνη του άντεχε τα πάντα... Edited December 31, 2017 by bruno1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Μην με αναγκάσεις να βάλω συγκριτικό από τις 2 κάμερες. Κρίμα είναι. Το Mi a1 έχει πολυ καλύτερο dynamic range, καλύτερη απόδοση χρωμάτων, καλυτερη διαχείριση θορύβου, σωστότερο wb και στα σκοτάδια έβγαζε πιο φωτεινές (ορθότερες) εκθέσεις. Άλλωστε ξεχνάς το τηλεφακό του Mi6, την δυνατοτητα δηλαδή για οπτικό ζουμ καθώς και το bokeh. Για να μην μιλήσω για τον ήχο του βίντεο του redmi note 4x. Το ότι ειναι omnivision δεν λέει κάτι. Ίσα ίσα που αν έβαζες και google camera (άρα δεν ειναι θέμα λογισμικού) τα πήγαινε πολύ καλύτερα από ότι αντίστοιχα με google cam στο redmi. Βασικά στο redmi με gcam ότι κέρδιζες σε λεπτομέρια το έχανες από θόρυβο σε αντίθεση με το mi a1 που μόνο καλύτερο αποτέλεσμα είχες. Edited December 31, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Aδερφε το ειχα σου λέω τι να μου ανεβασεις κ.να σου ανεβάσω . Περίμενε να ανέβει η σελίδα πάλι κ δες το review του video . .Σ αυτό το price range είναι ότι χειρότερο τι να κάνουμε τώρα ; Να κάνουμε το.ασπρο μαύρο ; Μια αρπαχτη της xiaomi είναι , δεν είναι κακο να το πούμε . Όπως βγάζει κ vfm προϊόντα έβγαλε κ μια πατάτα ( κατά την γνώμη μου) κ σ αυτην τιμή απλά δεν παεί πουθενά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Νομίζω ότι μιλάγαμε σε σχέση με redmi note 4x και όχι γενικότερα. Σε σχέση με το redmi note 4x τα πάει καλύτερα. Ειδικά στο τομέα dynamic range και wb. Ενδεικτικά πάρε 2 δείγματα. Η πρώτη από mi a1 και η δευτερη redmi note 4x. Του redmi έχει κάψει περισσότερο το κτήριο στο βάθος δεξιά και το φανάρι, έχει κιτρινη απόχρωση, έχει χάσει χρώματα ενώ έχει και περισσότερο θόρυβο αν το τσεκάρεις στον υπολογιστή. Και οι 2 τραβήχτηκαν στο auto. Και πρόσεξε του redmi note 4x ειναι κοντυνότερη με ότι οφέλη συνεπάγεται για τη λεπτομέρια. Στις ημερήσιες μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η ψαλίδα. Ειδικά αν συνυπολογίσουμε το τηλεφακό και το bokeh δεν υπάρχει σύγκριση. Και για να μην παρεξηγηθώ πλέον έχω το mi note 2 ;). Δεν ειναι ότι υπερασπίζομαι την συσκευή μου. IMG_20171208_022509_HHT by Andreas L., on Flickr stock_4 by Andreas L., on Flickr Edited December 31, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες πάντως δεν αποδεικνύουν καμία τρελή διαφορα που να δικαιολογούν την υψηλή τιμή του . Κ δεν λέω για το κτίριο πάνω δεξιά που δεν φαίνεται καν ούτε τα γράμματα που βγήκαν blurred στα ελληνικά ταχυδρομεία.Σιγουρα βγαίνουν πιο κίτρινες στο rn4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας περί κινητών.... Το Redmi 5 Plus έχει την 800αρα μπάντα άραγε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Λογικά θα την έχει αλλά με την xiaomi θα πρεπει να έρθει κάποια φουρνιά πρώτα να δουμε τι παίζει. Φαίνεται πολύ όμορφο πάντως. Από όλα όσα βγάζει αυτή την περίοδο είναι πολύ πιο όμορφο στην mid range παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες πάντως δεν αποδεικνύουν καμία τρελή διαφορα που να δικαιολογούν την υψηλή τιμή του . Κ δεν λέω για το κτίριο πάνω δεξιά που δεν φαίνεται καν ούτε τα γράμματα που βγήκαν blurred στα ελληνικά ταχυδρομεία.Σιγουρα βγαίνουν πιο κίτρινες στο rn4 Του ταχυδρομείου ειναι blurred γιατί δουλεύει η φωτεινη επιγραφή και κάνει lens flare. Εγώ στο redmi note 4x βλέπω καμμένη τη βιτρίνα του μαγαζίου, περισσότερο καμμένο το φανάρι, κιτρινίλα και περισσότερο θόρυβο (αν δεν τα βλέπεις, τσέκαρε τα και στο pc). Το κάθε ένα δεν είναι αρκετό αλλά όλα μαζί όμως κάνουν διαφορά. Αν αυτά δεν φτάνουν για να πεις ανώτερη την κάμερα του τότε δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται (και όλα αυτά χωρίς να μιλήσουμε για τηλεφακό, ημερήσιες, bokeh και βίντεο). Παρεμπιπτόντως ποιος μίλησε μόνο για τη κάμερα; Έγραψα 10 πραγματάκια και σχολίασες μόνο το ένα. Ολα αυτά μαζί φυσικά και δικαιολογούν την τιμή του. Δεν είναι μόνο η κάμερα. Από την άλλη μια χαρά είναι και το rn4x αν κοιτάς σε χαμηλότερο budget αλλά μην απαξιώνουμε όμως και τις άλλες συσκευές. ;) Καθένα για τη τιμή του ειναι μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας περί κινητών.... Το Redmi 5 Plus έχει την 800αρα μπάντα άραγε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Για μένα όπως σου είπα, μείνε στο redmi note 4x που είσαι και κάνε υπομονή να βγεί κάτι άλλο (ή να πέσουν οι τιμές των τωρινών συσκευών). Είναι λάθος στιγμή να αλλάξεις κινητό εφόσον το χεις μόλις 3 μήνες (εκτός αν έχεις και συ το μικρόβιο της αλλαγής όπως το έχω και γω :) ) Edited December 31, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Δλδ κατά την γνώμη σου θεωρείς ότι είναι vfm κινητό το mi a1 ; Το ότι είναι καλύτερο συνολικά από που προκύπτει ; Όσα βίντεο στο youtube έχω βρει που το mi a1 είναι ταχύτερο αλλά τόσα έχω βρει κ για το rn4 . Για μένα δεν υπάρχει λόγος να φύγεις από rn4 για το mi a1. Κ δεν μίλησα για την αυτονομία όπου το rn 4 του κάνει πλάκα . Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθω iohone 6s έχω κ πήρα το mi a1 για να δω το φοβερό κ τρομερό stock android που είναι οptimised όσο το ios .Ε σορι δεν το είδα πουθενά . Το πούλησα κ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον ντόρο που γίνεται για αυτό το κινητό . Καλή χρονιά σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Νομίζω ότι έχω παραδεχτεί ότι έχει κατώτερη αυτονομία αν και δεν ειναι όσο χαμηλότερη υποδηλώνει το μέγεθος της. Δηλαδή λες το ότι mi a1 έχει ανώτερα ηχεία, καλύτερη οθόνη, gorilla glass, τηλεφακό, πιο αξιόπιστο δαχτυλικό, μηνιαία updates (βγήκε ήδη η oreo) και ελαφρύτερο λογισμικό (οπότε και πιο σβέλτο) δεν αποτελούν στοιχεία που ανεβάζουν την τιμη; Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που επιμένεις. Αν όλα αυτά δεν τα παραδέχεσαι δεν έχω κάτι περισσότερο να πω. Μπορεί για σένα να μην έχουν αξία αλλά για άλλους έχουν και φυσικά ανεβάζουν τη τιμή. Αρκετά χαλάσαμε το θέμα του παιδιού και του ζητώ και συγνώμη. Δεν μπορώ όμως να διαβάζω ανακρίβειες (μέχρι ότι έχει και κατώτερη ποιότητα κατασκευής έγραψες). Καλή χρονιά και από μένα. Edited December 31, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts