Eldir Δημοσιεύτηκε December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2017 Καλησπέρα ο τίτλος τα λέει όλα... φυσικά το κινητό δεν είναι για μένα...αλλά ποιά η γνώμη σας για αγορά κινητού από το Γερμανό με αυτά τα λεφτά? Νομίζω ότι το Mate 10 lite είναι αρκετά καλό... εσείς? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα ο τίτλος τα λέει όλα... φυσικά το κινητό δεν είναι για μένα...αλλά ποιά η γνώμη σας για αγορά κινητού από το Γερμανό με αυτά τα λεφτά? Νομίζω ότι το Mate 10 lite είναι αρκετά καλό... εσείς?Εξαρτάται η χρήση που το θες. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 huawei p10 399 και αυτο στον γερμανο.Αρκετα ανωτερο απο το mate 10 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. December 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Εξαρτάται η χρήση που το θες. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βασικά δεν είναι για μένα... και η χρήση είναι η κλασσική γυναικεία... δλδ κοινωνικά δίκτυα... φωτογραφίες... selfies και ίντερνετ.... ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- huawei p10 399 και αυτο στον γερμανο.Αρκετα ανωτερο απο το mate 10 lite Συμφωνώ.. αλλά δεν μας βολεύουν οι ίντσες... είναι πολύ μικρό... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 U11 αν βρεις στα 499 Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. December 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 U11 αν βρεις στα 499 Sent from my SM-G930F using Tapatalk Χμμμ δυστυχώς το budget είναι αυστηρά 400 Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Στη θέση σου θα πήγαινα σε P10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Το mate 10 lite ειναι ενα p10 lite με οθόνη 18:9 και ένα δεύτερο φακό για ψευτοbokeh (μικρής ανάλυσης). Χίλιες φορές καλύτερα το p10 από κάθε άποψη (επεξεργαστή, κάμερα, ποιότητα οθόνης/κατασκευής κλπ) Από την άλλη αν κοιτάμε μόνο Γερμανό, αυστηρά 400 ευρώ ταβάνι και μεγαλύτερη οθόνη δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εναλλακτική πέραν του mate 10 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. December 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Το mate 10 lite ειναι ενα p10 lite με οθόνη 18:9 και ένα δεύτερο φακό για ψευτοbokeh (μικρής ανάλυσης). Χίλιες φορές καλύτερα το p10 από κάθε άποψη (επεξεργαστή, κάμερα, ποιότητα οθόνης/κατασκευής κλπ) Από την άλλη αν κοιτάμε μόνο Γερμανό, αυστηρά 400 ευρώ ταβάνι και μεγαλύτερη οθόνη δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εναλλακτική πέραν του mate 10 lite. Ναι τελικά για το Mate 10 lite πάμε... Δυστυχώς το P10 είναι πολύ μικρό σε οθόνη... αλλιώς δεν το συζητάγαμε... Σας ευχαριστώ πολύ όλους Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Τελικά το πήρες; είδες που σου λέω; αυτή η κατηγορία σε ίντσες είναι ορφανή σε λεφτά κατωτατου μισθού και κάτω Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Τελικά το πήρες; είδες που σου λέω; αυτή η κατηγορία σε ίντσες είναι ορφανή σε λεφτά κατωτατου μισθού και κάτω Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο σκέφτομαι λίγο ακόμα μήπως χτυπήσω εγώ το Mate 10 pro και πάρω κανένα xiaomi στη γυναίκα... Απλά δυσκολεύομαι να αποχωριστώ το K920 μου!!! Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Το σκέφτομαι λίγο ακόμα μήπως χτυπήσω εγώ το Mate 10 pro και πάρω κανένα xiaomi στη γυναίκα... Απλά δυσκολεύομαι να αποχωριστώ το K920 μου!!! Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν το σκέφτεσαι δώσε το κινητό σου και πάρε το mate 10 pro. Παίρνεις και δώρο το p9 lite που είναι αστέρι για την γυναίκα σου. Μέχρι την Κυριακή όμως όλα αυτά. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Αν το σκέφτεσαι δώσε το κινητό σου και πάρε το mate 10 pro. Παίρνεις και δώρο το p9 lite που είναι αστέρι για την γυναίκα σου. Μέχρι την Κυριακή όμως όλα αυτά. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις απόλυτο δίκιο... αλλα μου φαίνεται πολύ μικρό στην ουσία είναι σαν 5,5 ίντσες... εγώ θέλω πάνω από 6 πλέον... και όχι 18/9 αλλιώς θα είχε φύγει από την πρώτη μέρα... (άσε που έχω και mi note 2) Το σκέφτηκα πολύ μέχρι που πήγα και το είδα... ειναι μικρό για τα γούστα μου δυστυχώς... οπότε μάλλον θα παίξει Mate 10 lite... και εγώ θα μείνω με τα υπάρχοντα προς το παρόν Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts