vagosf Δημοσιεύτηκε December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2017 Ποιο από τα δύο τηλέφωνα θα προτείνατε? Και τα δύο είναι πολύ παρόμοια σε χαρακτηριστικά εάν εξαιρέσεις την καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Το Α1 είναι καλύτερο overall. Το note κερδίζει σε μπαταρία και σε SAR, στους υπόλοιπους τομείς το Α1 είναι ανώτερο (ταχύτερο λόγω vanilla android, θα πάρει αναβαθμίσεις ενώ έχει και διπλή κάμερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Να σημειωθεί ότι αν και έχει μικρότερη αυτονομία το a1, δεν ειναι όσο μικρότερη υποδηλώνει το μέγεθος της μπαταρίας. Έχει καλύτερη διαχείριση. Προσωπικά είδα μια διαφορά της τάξεως του 15% (δηλαδή αρκετά μικρότερη από τη διαφορά των μπαταριών). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosf Δημ. December 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Όντως το sar του a1 είναι τόσο μεγάλο? Νμζ ότι είναι μέσα στα όρια όμως. Κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Σωστά. Ειναι μέσα στα όρια. Μιλάς πολύ στο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosf Δημ. December 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Δεν θα έλεγα ότι μιλάω πολυ... Κανονική χρήση! Από κάμερα όντως είναι καλή? Τώρα έχω το mx4 και σαν κινητό και κάμερα με έχει ικανοποιήσει πλήρως εδώ και 2μιση χρόνια! Αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά και τιμή με καλύτερη καμερα από το mi a1 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Για τη κάμερα του δες τα δείγματα που τράβηξα εδώ Προσοχή, όπου γράφω hdr+ έχει τραβηχτεί με τη κάμερα του google pixel (θέλει ρουτ) και όχι με τη στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosf Δημ. December 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Την ημέρα βγάζει πολύ ωραίες! Έχει διαφορά με hdr+! Εχει διαδικασία το ρουταρισμα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ειναι πολύ εύκολο. Δυο εντολές σε fastboot ειναι. Αν πάλι θες να χεις και ota updates διάβασε τον οδηγό που έχω βάλει στη πρώτη σελίδα του mi a1 (δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θεωρητικά επιτρέπει ota) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosf Δημ. December 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Ok! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Το έχω πάρει ήδη! Χαχαχα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλορίζικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts