Jump to content

Πρόβλημα (;;;) με Google Maps

nikkal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω το εξής κουλό στο Google Maps μέσω Η/Υ... Ενώ πρώτα όταν άνοιγα την εφαρμογή με πήγαινε στον χάρτη στο κέντρο της Αθήνας, τώρα με πάει στην περιοχή Χλόη της Καστοριάς!!! Επισημαίνω ότι εγώ βρίσκομαι στην Πάτρα και στον Η/Υ δεν έχω συνδεθεί στον λογαριασμό Google που διαθέτω.

Εν τω μεταξύ, προσπαθώντας να βρω τι συμβαίνει, διαπίστωσα ότι μόλις αναζητήσω κάτι στην αρχική σελίδα του browser του android κινητού μου (ο οποίος είναι ο cheetah και η αρχική σελίδα είναι η αναζήτηση της Google), χαμηλά στην σελίδα των αποτελεσμάτων γράφει "Χλόη-Από το ιστορικό αναζήτησης", προφανώς εννοώντας ότι γαι κάποιο λόγο μέσω των αναζητήσεών μου θεωρεί ότι βρίσκομαι στην Χλόη της Καστοριάς!!! Να επισημάνω ότι στο κινητό είναι μόνιμα συνδεδεμένος ο λογαριασμός μου της Google. Επίσης, στην αντίστοιχη σελίδα του Mozilla στον Η/Υ μου αναφέρει "52100-Από τη διεύθυνσή σας στο διαδίκτυο", προφανώς εννόωντας τον Τ.Κ. 52100 της Καστοριάς!!!

Γνωρίζει κάποιος ποιά ρύθμιση θα πρέπει να αλλάξω, ώστε να πάψει να με πηγαίνει ο χάρτης αρχικά στην Καστοριά;;;

Edited by nikkal

• 9 months later...
Παιδιά γεια σας, εδώ και κάποιες μέρες δεν μπορώ να δω την τρισδιάστατη εκδοχή των χαρτών του google maps, συμβαίνει και σε εσάς;