jog Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Einai trial omws ayto to programma :mad: Καλά και συ δεν μπορείς να βρεις τα κλειδιά? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadBill Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 μια και υπαρχει ετοιμο θεμα για τους dialers... εκτος απο το να καλεσει οπου θελει μπορει να προκαλεσει και αλλα προβληματα?να λειτουργει π.χ. και σαν spy ή κατι σχετικο.ρωταω γιατι εχω προβλημα με κατι σελιδες που πεταγονται και μ'ενα παραθυρο που μοιαζει να ειναι σαν τα "x" των windows-λεω μοιαζει γιατι δεν μου φαινεται για orginal το "x" :p-με προειδοποιηση για spy και προταση για το πως να λυσω το προβλημα,αλλα με οποιο προγραμμα κι αν προσπαθησα να βρω spy δεν εντοπισε κατι σημαντικο,εκτος απο το symantec που βρηκε τον dialer "x.exe".εγω εχω dsl οποτε δεν εχω προβλημα για καμια κληση στον αγ. θωμα :cool: Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts