Jump to content

[Επίσημο] Nokia N91 (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτήσεις προς τους πιο ειδήμονες:

1. Η εταιρία που εργάζομαι παίζει με Wi-Fi Lan. Αυτό σημαίνει ότι ρυθμίζοντας το access point στο N91, θα μπορώ να σερφάρω από το wireless lan???

2. Διάβασα σε προηγούμενες σελίδες, ότι μάλλον θα χρειάζεται recompile στις περισσότερες εφαρμογές για Series 60 ώστε να δουλέψουν απρόσκοπτα στο N91. Έχουμε κανένα νεώτερο σχετικά ρε παιδιά?

3. Έχετε κανένα φρέσκο scoop σχετικά με το πότε λανσάρεται? Πάντως γνωστός στα κεντρικά της Tim, μου είπε (με πάσα επιφύλαξη) κάτι για Οκτ.-Νοε. 05....

1.Πολυ σωστα...Αν εχει και το ονομαζομενο "Easy W-LAN" του 9500 μονο με το web-key θα μπορεις ενωνεσαι χωρις να χρειαζεται να το θεσεις ως access point.

2.Τιποτα νεοτερο...Ολες θα χρειαζονται recompile και μιας και οι προγραμματιστες θα θελουν KAI να πουλησουν KAI να διατηρησουν συμβατοτητα με την νεα version του symbian θα φροντισουν, μολις δoθουν τα SDK's να ξαναφτιαξουν τις εφαρμογες τους συμφωνα με τα specification του v.9.1 , για να τις τεσταρουν οσο το δυνατο συντομοτερα σε "real-device".

3.Τα ιδια,λογικα καπου εκει θα ειναι.

Nexus 4 & iPad mini

• Απαντήσεις 767
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@ Michalis_10

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Μιχάλη για την άμεση ανταπόκρισή σου.... :)

Πάντως, πραγματικά έχω να νιώσω τόση ανυπομονησία για αγορά κινητού (και δη Nokia) από τότε που περίμενα να βγει το SE-T610 για να σκοτώσω το Τ68...

Ώρες-ώρες (όλους μας πιστεύω) μας πιάνει μία αδικαιολόγητη ματαιοδοξία και μία καταναλωτική μανία άνευ προηγουμένου...

(τέλος εξομολόγησης-επιστροφή στην ανάλυση αριθμών... βλ. δουλειά)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

παιδία δεν θα πω τιποτέ άλλο....

wi-fi και skype και τέρμα τα λεφτα σε οποιαδήποτε τηλεφωνική εταιρία...(μόνο για την συνδρομη dsl.)ειδικά αν παιρνει κάποιος μόνο σταθερά δεν θα χρειάζεται καν η sim... :p

σε λιγα χρόνια(δεκαετία) δεν νομίζω ότι θα πλήρωνουμε πλέον για να μιλάμε...

Μπράβο στην Nokia.θα παραμείνω λίγο ακόμα με το 7610 μου και μετά αυτό το διαμάντι θα γινει δικό μου...

άσχετο, έχει βγεί skype για series60 και δεν το πήρα χαμπάρι?

έχει βγει προς το παρόν ένα skype μούφα το οποίο εκτελεί κλήσεις μέσω bluetooth απ'τον υπολογιστή.

το καλοκαίρι θα βγεί το original, περίπου τέλος Ιουνίου.

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

έχει βγει προς το παρόν ένα skype μούφα το οποίο εκτελεί κλήσεις μέσω bluetooth απ'τον υπολογιστή.

το καλοκαίρι θα βγεί το original, περίπου τέλος Ιουνίου.

για ποια τηλέφωνα είναι αυτό;

Που μπορούμε να το βρούμε;

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

είναι για όλα τα series 60. θα το βρείτε στο iphone-forum.org

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Μα γιατί άραγε να μην έχει προσέλευση αυτό το θρεντ?? Κρίμα πάντος, γιατί τουλάχιστον εμένα θα μου κάνει καλή δουλειά :D Άσε που δε θα ξοδευτώ για mp3 player!!
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Μα γιατί άραγε να μην έχει προσέλευση αυτό το θρεντ?? Κρίμα πάντος, γιατί τουλάχιστον εμένα θα μου κάνει καλή δουλειά :D Άσε που δε θα ξοδευτώ για mp3 player!!

αφου δεν εχουν βγει τα κινητα τι αλλο να πουμε;;)

To "δεν θα ξοδευτείς" είναι σχετικό, αν σκεφτείς ότι θα πληρώσεις 700+ Ευρώ (αντε 600 με την επιδότηση) και θα έχεις έναν mp3 player ανάλογων χαρακτηριστικών με το iPod mini που κάνει 210 Ε. Δείχνει τέλειο βέβαια και κάνει και άλλα 15 πράγματα, αλλά φθηνό σίγουρα δεν είναι.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

το 7610 το αγόρασα πέρσυ τον αύγουστο 230 ευρώ.. (απο 540... Vodafone 18 level επιδότηση (max)) είχα 310 ευρώ έκπτωση. Δηλαδή μου βγαίνει 400 ας πούμε. Άντε να πουλήσω και το 7610... Με λίγα λεφτά θα το πάρω!!!
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλό και με μία αγορά έχεις supersmartphone και iPod mini μαζί!!! :up:

Ετσι ειναι...

Λίγο ασχημουλικο(ιδιαιτερα το μερος με τα πληκτρα),αλλα τι μας νοιαζει.:p

Εχουμε wi-fi+4gb drive+s60.;)

Περιμενουμε και κατι info για τον επεξεργαστη...ελπιζωντας να ειναι ενας απο τους "δυνατους" της OMAP σειρας(οχι κατωτερος απο τον ΤΙ 1710)...για να δουλευει "σωστα" και το serf over wi-fi,μιας και στο 9500 με τον 1510(και την μεγαλη σε αναλυση οθονη)...απλα δεν ηταν usable με βαρια site.

Nexus 4 & iPad mini

Καλο ειναι το ατιμο ;)

Μονο καλο;; :p

Ειναι υποψηφιο για αγορα.Βεβαια μενουν καποιες λεπτομερειες ακομα οπως επεξεργαστης γιατι για το συγκεκριμενο μοντελο παιζει ρολο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ειναι υποψηφιο για αγορα.Βεβαια μενουν καποιες λεπτομερειες ακομα οπως επεξεργαστης γιατι για το συγκεκριμενο μοντελο παιζει ρολο.

H timh den einai kritirio? 750E???

Αυτο περιμενω να μαθω και εγω ,για να κανονισω τις επομενες κινησεις μου :O ,με εχει "φαει" η αγωνια :p :worry:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

H timh den einai kritirio? 750E???

Για αυτα που θα μου προσφερει το συγκεκριμενο τα €750 (που δεν ξερουμε ακομα στα σιγουρα οτι θα κανει τοσο) μου ακουγονται λογικοτατα.

Εδω εδωσα €565 για το 6680 δεν θα δωσω ~€200 παραπανω για αυτο που εχει πολλα παραπανω;;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Άλλωστε παίζει μόνο του στην κατηγορία του. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο άλλο smartphone τόσο προικισμένο.

Όντως πολύ όμορφο, απορώ με τον michalisl10 που δεν του αρέσουν τα κουμπιά.

Κλειστο και απο μπροστα δεν το βρισκω ασχημο,τα αλφαριθμητικα κουμπια του και το πισω μερος τα βρισκω ομως κακοσχεδιασμενα.

Τεσπα,ασχημο/ομορφο εγω ,αν το επιτρεπουν οι συνθηκες θα το παρω.:p

Nexus 4 & iPad mini

Το όλο concept του πληκτρολογίου μου φέρνει στο μυαλό 7650, ένα απο τα καλύτερα πληκτρολόγια που έχω χρησιμοποιήσειο ποτέ. Τα πλήκτρα βέβια φαίνονται κάπως μικρότερα σε μέγεθος απο αυτά του 7650. Ο Όγκος τους μου φέρνει σε 8910. Ελπίζω η χρηστικότητά τους να πλησιάζει αυτών του 7650, τα οποία ήταν σχεδόν αφής.

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Άλλωστε παίζει μόνο του στην κατηγορία του. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο άλλο smartphone τόσο προικισμένο.

Κάτι που δεν εχω καταλάβει, έχει διπλό ή μονό ηχείο; από ποιότητα εξωτερικού ηχείου πάντως το Ε1000 παίζει πολύ καλύτερα και το z600 αν και με ένα ηχείο, ακούγετε καλύτερα. Ελπίζω να μην το σκοτώσουν το εξωτερικό του ηχείο!

Κάτι που δεν εχω καταλάβει, έχει διπλό ή μονό ηχείο; Ελπίζω να μην το σκοτώσουν το εξωτερικό του ηχείο!

Ένα ηχείο έχει δυστυχώς. Λογικά θα έχει πολύ καλή απόδοση, όχι όμως στερεοφωνική. Άλλωστε το κινητό είναι 100% μουσική συσκευή. Είναι δυνατόν να μην έχει καλό ηχείο;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...