stark Δημ. December 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Αντε καλορίζικο. Να το χαρείς ρε φίλε. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σαι καλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Να σαι καλα !Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα, αλλά στα media markt σήμερα έβαλε κουπόνι 'smart' -15% και το s7 βγαίνει στα 397 Στάλθηκε από το X67 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα, αλλά στα media markt σήμερα έβαλε κουπόνι 'smart' -15% και το s7 βγαίνει στα 397 Στάλθηκε από το X67 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι το αγορασα φιλε. Ξερω οτι απο δω και περα θα τρωω ηττες κατ' εξακολουθηση με τις προσφορες που θα βλεπω στο S7, αλλα το ειχα παρει αποφαση και το ηθελα αμεσα, και με τα εκπτωτικα κουπονια που ειχα δεν μπορω να εχω παραπονο :) p.s. εχω την εντυπωση οτι στο MM μονο το χρυσο υπαρχει πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Οχι το αγορασα φιλε. Ξερω οτι απο δω και περα θα τρωω ηττες κατ' εξακολουθηση με τις προσφορες που θα βλεπω στο S7, αλλα το ειχα παρει αποφαση και το ηθελα αμεσα, και με τα εκπτωτικα κουπονια που ειχα δεν μπορω να εχω παραπονο :) p.s. εχω την εντυπωση οτι στο MM μονο το χρυσο υπαρχει πλεον. Απλά θα γλιτωνες την δωροεπιταγη. Δεν πειράζει, να το ευχαριστηθείς... Ps Όντως μόνο χρυσό το είχε.. Στάλθηκε από το X67 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts