emperor4her Δημοσιεύτηκε December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2017 (edited) καλησπερα, αρχικα εχω αυτη την καρτα γραφικων! τωρα εχω πανω 2 οθονες και θελω να βαλω και ακομη μια να παμε στις 3. να πω οτι δεν θα ειναι η μια διπλα στην αλλη, για παιχνιδια αλλα το πραγμα εχει ως εξης: η 1, ειναι η κεντρικη μου οθονη, η 2 ειναι μια 50αρα samsung και η 3 θα ειναι μια 17 αρα, διπλα στην κεντρικη μου την οποια θελω να την κανω extend για να παιζει κανα youtube οταν δουλευω στην κεντρικη. το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω ποια αλλη θύρα να χρησιμοποιησω στην καρτα. η μικρη οθονη συνδεεται αποκλειστικα με vga ενω οι 2 αλλες εχουν hdmi. καμια βοηθεια? αν βαλω αυτο, θα κανει δουλεια? Τώρα οι 2 είναι συνδεδεμένες ετσι: Edited December 12, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Αφου η οθονη που θες να συνδεσεις δεχεται μονο vga αναγκαστικα θες ανταπτορα. Τωρα ή DVI-D to VGA ή Displayport to VGA το ιδιο κανει, απο εσενα εξαρταται απο ποια θυρα της GPU θα βγαλεις την εξοδο. Προσοχη μονο οι πολυ φτηνοι ανταπτορες που υπαρχουν στην αγορα, καποιες φορες δεν παιζουν (εμπειρικα στο λεω αυτο). Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Αφου η οθονη που θες να συνδεσεις δεχεται μονο vga αναγκαστικα θες ανταπτορα. Τωρα ή DVI-D to VGA ή Displayport to VGA το ιδιο κανει, απο εσενα εξαρταται απο ποια θυρα της GPU θα βγαλεις την εξοδο. Προσοχη μονο οι πολυ φτηνοι ανταπτορες που υπαρχουν στην αγορα, καποιες φορες δεν παιζουν (εμπειρικα στο λεω αυτο). μαλιστα, τελεια! το θεμα ειναι οτι οταν ψαχνω στο skroutz για DVI-D male - VGA female μου βγαζει DVI που νομιζω δεν θα κανουν, γιατι εχουν εξτρα πινακια! εμενα η θυρα ειναι η κατω δεξια στην εικονα. επισης, μενω πατρα, και το αστειο ειναι οτι τα μεταφορικα βγαινουν πιο ακριβα απ οτι ο ανταπτορας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Να προσεχεις λοιπον αν παρεις DVI-D ανταπτορα να γραφει η περιγραφη 24+1 pin γιατι τετοιον χρειαζεσαι. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Καλησπερα κανε και ενα καθαρισμο στην καρτα γραφικων σου βρε μιας και θα της βαλεις επιπλεον φορτιο να αναπνεει καλυτερα. Φροντισε να κρατας τα ανεμιστηρια την ωρα που την φυσας μονο, και καν τη απο γυρο γυρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts