kalamakiotis Δημοσιεύτηκε December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 11, 2017 καλησπερα ειμαι αναμεσα στα 2 κινητα που λεει και ο τιτλος και εχω μπερδευτει λιγακι Και τα 2 ειναι περιπου στα 140 ευρω , απ τη μια το 4χ ειχει μικροτερη μνημη και μεγαλυτερη μπαταρια απ την αλλη το 5Α εχει την 32αρα και δεν εχει δακτυλικο αποτυπωμα και με 5 -6 ευρω παραπανω ειναι και χiaomi note 4 με 32αρα μνημη Και στα 3 οτι προσφορες βλεπω στο σκρουτζ κανεις δεν γραφει global edition ειναι προβλημα αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Να παρεις το νοτε 4 3/32 γκλομπαλ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Note 4 φίλε :) Αυτό που λέει Note 4 snapdragon είναι το global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Θα το δουλέψεις ως δίκαρτο; Θα τραβάς σέλφι φωτογραφίες και ειδικά βράδυ; Γιατί σε αυτά τα 2 υπερτερεί το note 5a Πιο συγκεκριμένα παίρνει ταυτοχρονα 2 sim + 1 sd, έχει υψηλής ανάλυσης σελφοκάμερα και μάλιστα με φλας. Κατά τα άλλα το note 4x έχει ανώτερο soc και μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamakiotis Δημ. December 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η selfie βεβαια θα το χρησιμοποιω ως φωτογραφικη αλλα ποιο πολυ θελω να ειναι γρηγορο σε ιντερνετ και εφαρμογες , και εγω οπως το ζυγιζω προς note 4 πάω ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Note 4 φίλε :) Αυτό που λέει Note 4 snapdragon είναι το global.Σε ευχαριστώ για την πολύ σημαντική λεπτομέρεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Το 5a prime ξέρει κάποιος αν έχει την 800 συχνότητα;Το κοιτάζω αλλα δεν εχω βγάλει άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Την έχει. Όσα φέρνει η ινφοκουεστ έχουν και 800 αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Την έχει. Όσα φέρνει η ινφοκουεστ έχουν και 800 αρα Όχι πάντα. Το Redmi Note 4 με τον mediatek καθώς και το mi6 που έφερε η infoquest δεν έχουν 800αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Όχι πάντα. Το Redmi Note 4 με τον mediatek καθώς και το mi6 που έφερε η infoquest δεν έχουν 800αρα. Έχεις δίκιο Αντρέα,είχα την αίσθηση πως το mi6 έβγαινε και με 800άρα. Λάθος δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamakiotis Δημ. December 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Να υποθεσω οτι και τα 3(note 5a - note 4 - note 4x ) εχουν την ιδια καμερα οχι για την σελφι για την βασικη ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamakiotis Δημ. December 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Κατεληξα στο NOTE 4 32/3 και απο χθες ειναι στα χερια μου ,φυσικα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες , ελπιζω να τα παμε καλα .... χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Εγω τελικά πήρα το 5a standard, Η global έκδοση που πήρα έχει κανονικά την 800 για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 (edited) Επειδη και εγω ειμαι σε αναζητηση νεου κινητου μια ερωτηση σε οσους εχουν το note 4x. Ειναι κανονικο δικαρτο ή μη? Μεταφερονται εφαρμογες στη καρτα sd??? Edited March 11, 2018 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts