Jump to content

Ιστορίες οδηγικής τρέλας


rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θα βρείς το δίκιο σου. Παλαιότερα με είχε εμβολίσει ένας μπάρμπας στην Ν. Μάκρη βγαίνοντας απο STOP στην Λ. Μαραθώνος. Το αποτέλεσμα ζημιά 800.000 το 1999. Δεν υπήρχαν μάρτυρες και οι αστυνομικοί που ήρθαν στον τόπο του συμβάντος και ήταν γνωστοί του κατέθεσαν στο δικαστήριο το ακριβώς αντίθετο...ότι εγώ βγήκα απο το STOP!!!

Απο τότε όταν με βλέπει γελάει αφού τον πλήρωσα κιόλας και εγώ προσπαθώ να συγκρατηθώ μην ακολουθήσουν τα χειρότερα και γνωρίσει τους δύο

φίλους μου *** ;)

Το θέμα είναι ότι γλύτωσες και αυτό μετράει.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 104
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και αυτή η συμπεριφορά είναι λύση; Ο κόσμος είναι τρελός και τρελαίνεται ακόμα περισσότερο όταν πιάνει το τιμόνι...

Αν καθόμουν να ασχοληθώ με κάθε έναν που οδηγεί σαν παλαβός θα ήμουν κάθε μέρα στην "τσίτα".

Για την ψυχική μου υγεία αλλά και την σωματική (πολλές φορές δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο απέναντι) προτιμώ να απέχω (θέλει πολύ προσπάθεια ειδικά αν είσαι και λίγο ευέξαπτος αλλά θέλω ν πιστεύω ότι είναι το καλύτερο).

Καλύτερα να είσαι σίγουρος για την δική σου συμπεριφορά, αλλά και περήφανος για τις αντιδράσεις σου, παρά να γίνουμε όλοι ζούγκλα που ο ένας θα χτυπάει τον άλλον για να το συναιτίσει.

Ίσως σκέφτομαι έτσι γιατί είμαι και γυναίκα και το να δείρω ή να προκαλέσω κάποιον είναι λίγο δύσκολο αλλά ακραίες συμπεριφορές δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα ποτέ.

Στην δική σου περίπτωση, gongisone, έχεις δίκιο...έφταιγε η άλλη οδηγός και δεν έπρεπε να την αφήσεις να φύγει. Έπρεπε να επιμείνεις στο νά έρθει η αστυνομία. Αλλά ότι έγινε έγινε...όσο το αναμοχλεύεις τόσο συγχίζεσαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

αντε παλι, παντα καποιος θα πεταχτει εδω μεσα να κανει τον εξυπνο και ω! τι περιεργο! αυτος ο καποιος ειναι παντα παλιος εδω μεσα! το θεμα ειναι να κανουμε τον δικηγορο του διαβολου η να δουμε την σημασια αυτου που ειπε? .

οκ συνηγορε οτι πεις

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον που δείχνετε.

Για να προλάβω κάποιες σκέψεις θα πω οτι δεν θέτω το ζήτημα ως αντιπαράθεση αυτοκινήτου - μηχανής, οδηγώ κι απ'τα δύο πολλά χρόνια και τα εκτιμώ το ίδιο, το καθένα για διαφορετικούς λόγους. Άν κάποιος είναι επικίνδυνος όταν οδηγεί π.χ. αυτοκίνητο, θα είναι το ίδιο επικίνδυνος και με οποιοδήποτε άλλο όχημα. Είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και όχι οχήματος.

Δεν βλέπω κανένα λόγο αντιπαράθεσης στο τόπικ, έτσι κι αλλιώς ούτε δικαστήριο είναι ούτε απόφαση θα βγεί. Για τον ίδιο λόγο δεν θα είχε και κανένα νόημα να γράψω κάτι αναληθές ή να τα φουσκώσω. Ξέρω οτι είναι απίστευτο το περιστατικό που διαβάσατε, δυστυχώς όμως είναι απόλυτα αληθές μέχρι το τελευταίο γράμμα και μου συνέβη σήμερα το πρωί στις 8:00 στη Σιβιτανίδου ένα τετράγωνο πριν τα goodys.

Ωστόσο για να βοηθήσω το συλλογισμό σας, θα δώσω μερικές διευκρινήσεις.

Το μηχανάκι είναι ΧΤ 250 αρκετά λεπτό και ψηλούτσικο δηλαδή. Εκείνη με χτύπησε στο γοφό με το πλάι του αυτοκινήτου εκεί που τελειώνει η πόρτα και ξεκινάει το παράθυρο. Υπενθυμίζω οτι όπως έγραψα παραπάνω κατάφερα να μην πέσω. Αλλά παρόλο που πόνεσα (και ακόμα πονάω) δεν μου άφησε κάποια μελανιά. Ακόμα όμως και αν αυτό το χτύπημα μπορεί να το εκτιμήσει ιατροδικαστής, δεν ξέρω κατά πόσο ωφελεί αφού και πάλι δεν μπορώ να αποδείξω οτι το έκανε επίτηδες πράγμα το οποίο είναι και το ουσιαστικό. Κάλλιστα θα μπορούσε να ισχυριστεί οτι εγώ έπεσα πάνω στο αυτοκίνητο. Ο χτυπημένος γοφός αποδεικνύει απλά οτι υπήρξε επαφή. Όχι όμως οτι έφταιγε εκείνη, και σίγουρα δεν αποδεικνύει το γεγονός οτι το έκανε επίτηδες. Την πινακίδα της φυσικά και την πήρα αλλά χωρίς ούτε έναν μάρτυρα τι να την κάνω; Και ας πούμε οτι πήγαινα στους αστυνομικούς στη Θησέως ή καλούσα αστυνομία. Όταν αυτή θα άρχιζε να λέει τα δικά της κι εγώ τα δικά μου γιατί οι αστυνομικοί να πιστέψουν εμένα κι όχι εκείνην αφού δεν υπάρχει μάρτυρας; Επίσης, απ' τη στιγμή που κάνεις τόσο σοβαρή καταγγελία συνεπάγεται μήνυση. Τί ελπίδες είχα να κερδίσω το δικαστήριο χωρίς ούτε έναν μάρτυρα; Ίσως τελικά να πλήρωνα και συκοφαντική δυσφήμιση.

 

Παρόλαυτα δεν λέω με σιγουριά ότι έπραξα σωστά. Ίσως τελικά θα έπρεπε να είχα φωνάξει αστυνομία. Ήταν το πιο λογικό, απλά δεν ξέρω που θα κατέληγε.

Γιατί δεν αρκεί να έχεις δίκιο, πρέπει να μπορείς και να το αποδείξεις. Η αλήθεια είναι οτι όταν είδα πως δυο τύποι που μαζευτήκανε μετά ακούγωντας τη φασαρία και χωρίς να έχουν δει το συμβάν δεν με πίστευαν και μάλλον την υπερασπίζονταν (τους έπιασε ο ιπποτισμός τους τους μ@μ@κες), μ' έπιασε πανικός και θεώρησα το παιχνίδι χαμένο.

Πραγματικά όμως, αισθάνομαι πολύ άσχημα μʼ αυτό που έγινε, και περισσότερο για το ότι τελικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μια τρελή κυκλοφορεί ελεύθερη, ατιμώρητη και έτοιμη για όλα.

Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον και τις απόψεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Το χειρότερο πάντως στην ιστορία ήταν ότι όντως το θέμα των μαρτύρων. Εγώ προσωπικά αν είχα δει καθαρά το τι είχε συμβεί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σταματήσω μόνος μου και να προσφερθώ ως μάρτυρας. Ένα από τα χειρότερα πράγματα που δεν αντέχω σε καμία περίπτωση είναι να έχει άδικο ο άλλος και να προσπαθεί να βγεί και από πάνω.

 

Δεν θα βρείς το δίκιο σου. Παλαιότερα με είχε εμβολίσει ένας μπάρμπας στην Ν. Μάκρη βγαίνοντας απο STOP στην Λ. Μαραθώνος. Το αποτέλεσμα ζημιά 800.000 το 1999. Δεν υπήρχαν μάρτυρες και οι αστυνομικοί που ήρθαν στον τόπο του συμβάντος και ήταν γνωστοί του κατέθεσαν στο δικαστήριο το ακριβώς αντίθετο...ότι εγώ βγήκα απο το STOP!!!
Εγώ για κάτι τέτοιες περιπτώσεις, όταν δεν έχω κινητό με αξιοπρεπή φωτογραφική και φλας, έχω στο αυτοκίνητο μια φτηνιάρικη παλιά (αλλά λειτουργική) 3Mpixel φωτογραφική. ;)

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...