alkis Δημοσιεύτηκε April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 25, 2005 Καλημέρα σας, μόλις πήρα με επιδότηση απο την ΤΙΜ ένα νεο (?) μοντέλο της Alcatel, το Οne Touch 556. Το κινητάκι είναι πολύ όμορφο (έχει βέβαια ενα σηματακι της ΤΙΜ στο κάτω μέρος, καθώς απ' οτι μου ειπαν έρχεται αποκλειστικά για την ΤΙΜ) και ο,τι πρέπει για δεύτερο τηλέφωνο. Εχω δυο απορίες όμως, που πιστεύω οτι θα μπορείτε να τις απαντήσετε, γιατί νομίζω οτι οι λύσεις θα είναι κοινές για την σειρα ΟΤ 5... 1. Στο λογότυπο του δικτύου κάτω αριστερά στην οθόνη μου εμφανίζεται δύο φορές το σήμα "ΤΙΜ GR", το ένα πάνω απο το άλλο. Γιατί συμβαίνει αυτό? Υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται κανονικά το ΤΙΜ GR μονο μια φορά? 2. Στις προσπάθειες που εκανα να μεταφέρω καταχωρήσεις τηλ. καταλόγου εικόνες και αρχεία midi απο το SE K700 που έχω, δεν μπόρεσα να καταφέρω τίποτα, αλλά έγραφε μόνο σφάλμα συνδεσης. Είναι μήπως οι υπέρυθρες κλειδωμένες? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Και ένα link για να δείτε το κινητό αυτό http://www.mobile-review.com/phonemodels/alcatel/alcatel-556-en.shtml Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Καλημέρα σας, μόλις πήρα με επιδότηση απο την ΤΙΜ ένα νεο (?) μοντέλο της Alcatel, το Οne Touch 556. Το κινητάκι είναι πολύ όμορφο (έχει βέβαια ενα σηματακι της ΤΙΜ στο κάτω μέρος, καθώς απ' οτι μου ειπαν έρχεται απο..... Re sy video grafei? Dokimases me allo thl me tis uperu8res? Pes gia to video an mporeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. April 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Δεν γραφει βιντεο, απλα εχει δυνατοτητα αναπαραγωγής βιντεο 3gp kai mp4. Με τις υπέρυθρες το δοκίμασα και με αλλα κινητά, με τα οποία επικοινώνησε κανονικότατα και απροβληματιστα (SE Z600, Panasonic X70). Μόνο με το Κ700 μου αρνείται πεισματικά να ανταλλάξει οποιοδήποτε αρχείο!! Επίσης διαπίστωσα οτι η διπλή εμφάνιση του λογοτύπου ΤΙΜ οφείλεται στην SIM!! Με άλλη SIM που το δοκίμασα το λογοτυπο της ΤΙΜ εμφανίζεται στην οθόνη κανονικά μονο μια φορά. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Καλημέρα σας, μόλις πήρα με επιδότηση απο την ΤΙΜ ένα νεο (?) μοντέλο της Alcatel, το Οne Touch 556. Το κινητάκι είναι πολύ όμορφο (έχει βέβαια ενα σηματακι της ΤΙΜ στο κάτω μέρος, καθώς απ' οτι μου ειπαν έρχεται αποκλειστικά για την ΤΙΜ) και ο,τι πρέπει για δεύτερο τηλέφωνο. Μου ηρ8ε κι'εμενα η επιστολη και μπορω να διαλεξω αναμεσα στο Alcatel 556 και το Sagem My X5-2. Και σε σενα το ιδιο φανταζομαι θα εγραφε.. Α,και οτι μου δινουν δωρεαν ενα νουμερο 'free2GO Upgrate' Το Alcatel ειναι καλυτερο απ'το Sagem? Δε ξερω ποιο να παρω.. Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. May 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Manos74, δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθήσω στη σύγκριση, γιατι δεν ασχολήθηκα καν με το Sagem (δεν τα παω καθολου αυτα τα κινητά) Παντως το Alcatel ειναι ενα παρα πολυ καλο τηλεφωνο για τα λεφτά του με κύρια ελαττώματα την οθόνη (ειναι 65.000 χρωματα αλλα οχι TFT) την ελλειψη bluetooth και την καπως μικρη μνημη (2ΜΒ). Επισης δεν παιζει ΜΡ3 ως ηχο κλησης και δεν γραφει video (εχει αναπαραγωγή μονο). Δεν περιμενα και τοσα πολλά απο ενα κινητο τοσο φτηνο. Στα υπερ του ειναι η πολυ καλη αυτονομια της μπαταριας (3-4 ημερες με αρκετή χρήση), ο εξαιρετικος τηλ. καταλογος, οι υπερυθρες, η σταθερή λειτουργία του. Κατά τη γνώμη μου ειναι άριστο για δεύτερο τηλέφωνο ή και για πρώτο για ενα χρήστη χωρις πολλες απαιτήσεις. Επιπλέον απ' οτι ξερω η SAGEM δεν εχει αντιπροσωπεια στην Ελλάδα, οποτε παιζει και αυτο την σημασία του Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Ok, thanks! Παντως και σε σενα η ιδια επιστολη ηρθε ετσι? Ενα τηλ. alcatel η sagem και ενα νουμερο fre2GO δωρεαν. Εκτος αν η8ελα να παρω καποιο αλλο με 83 euro φθηνοτερα.. ε? Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. May 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Σε εμενα δεν ηρθε επιστολή, αλλα πηγα ο ιδιος και ρωτησα. Τα τηλέφωνα που μου εδιναν δωρεαν ηταν αυτά που λες και μου εδωσαν και μια καρτα F2G με νεο νουμερο. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Tο πηρα κι'εγω τελικα δωρεαν απο την ΤΙΜ με αναβαθμιση συσκευης..και οπως φαινεται ειναι αρκετα καλο..το μονο που του λειπει ειναι η εγραφη video..αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας.. Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. May 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Να σε ρωτήσω κάτι φίλε manos 74. Εμφανίζει και σε εσένα δύο φορές το λογότυπο δικτύου κάτω αριστερά? Γράφει δηλαδή δυο φορές, την μια πάνω απο την άλλη ΤΙΜ GR? Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Οπως τα λες 2 φορες ΤΙΜ GR το ενα πανω απ'το αλλο. Βεβαια οταν βαλλω την καρτα σε αλλο κινητο το γραφει κανονικα μια φορα, οπως και οταν βαλλω αλλη καρτα στο Alcatel παλι μια φορα το δειχνει. Αρα δεν ξερω τι φταιει ακριβως..παντως απο το 1260 μου ειπαν πως "αν τοποθετησετε την καρτα σας σε αλλο τηλ. και συνεχισει να το δειχνει 2 φορες να ερθετε να την αλλαξουμε εχει εγγυηση 3 μηνες" Να σε ρωτησω κατι αλλο: Εβαλα μια καρτα των 9 και μου διπλασιασε το υπολοιπο σε 18 ευρω & μου πιστωσε 1000 sec δωρεαν χρονο ομιλιας για κλησεις προς αριθμους ΤΙΜ και σταθερα εως 31/10. Ξερεις αν αυτος ο διπλασιασμος ισχυει για τις 3 πρωτες καρτες? γιατι απο το 1260 μου ειπαν πως επειδη ο αριθμος ειναι απο αναβαθμιση διπλασιαζεται μονο η πρωτη καρτα ανανεωσης χρονου ομιλιας,ενω ο δωρεαν χρονος σε δευτερολεπτα ισχυει για τις 3 πρωτες αν γινει η ανανεωση εως 31/5 νομιζω.. ΥΓ.Για καρτα των 15 ευρω δινουν 1700 δευτερολεπτα και για καρτα των 30 ευρω 3500 δευτερολεπτα Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. May 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Δυστυχώς δεν ξέρω πολύ καλά τα σχετικά με τον διπλασιασμό του χρόνου ομιλίας κλπ. Είναι και λιγο off topic, στο thread ths TIM σίγουρα θα βρεις απάντηση. Τελικά θα πρεπει να συνηθισουμε να φαινεται το λογοτυπο δύο φορες. Οταν μιλησα με το service της Alcatel,η υπαλληλος μου ειπε οτι δεν ειχε ξαναακούσει τέτοιο πρόβλημα. Παντως νομίζω οτι φταίει η SIM tou F2G, αν και σε άλλο κινητό δεν το κάνει αυτό. ΥΓ Αν δεις το θέμα που εφτιαξα πριν απο λιγο θα δεις οτι μάλλον σταματα η παραγωγή κινητών Alcatel. Λες το τηλεφωνό μας να γίνει συλλεκτικο? Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uoc Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 xerete 1on dn ta katafera na to sinxroniso (enoo na apostilo kai na labo diafora pragmatakia(foto melodies video) apo ta e3is kinita (k300! ,mpx220 v3x) grrr telika kata 1 apopsi einai mia xara to kinitaki tis alcatel ala pali mpx220 kai v3x :PPp :Pp Παράθεση tosa lefta gia kagkela tosa kagkela gia ta lefta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts