lionor Δημοσιεύτηκε April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2005 οποιος θελει μπορει εδω να γραψει ποιο ή ποια θεωρει ως καλυτερα (και τον λογο) strategy games για pc βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dirtyduck Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 ti lete gia EMPIRE EARTH? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. April 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 για πιο λες το Ι ή το ΙΙ? γιατι απο οσο ξερω το ΙΙ δεν εχει βγει ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Λάθος το 2 έχει βγει εδώ και λίγες ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Nomizw ta Age of Empires 1&2 kai Age of mythology,genika ta stagety den exoun poles diafores metaxsy tous,ps paizw ayton to kairo The Battle for Middle-earth ,einai kalo alla panta kata thn gnomh mou,ola se ena sygkekrimeno plaisio kai se genike sgrames einai ta idia! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. April 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 εχω παιξει το the battle for middle earth κια μπορω να πω πως μου αρεσε γιατι ειχα καταπληκτικα γραφικα, ηταν αρκετα ευκολο, και γενικα πετυχε αυτο που ηθελε να δειξει. τα ages of empires ειναι παρα πολυ καλα αλλα πολυ παλια ποια... Δοκιμασα να παιξω καποια άλλα, αλλά απογοητευτηκα....p.x. lord of the realms III, cossacks, american conguest, rise of nations.... το θεωρω γελοίο ο τροπος που κινούνται οι μοναδες, δηλ το animation.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Όταν λέτε strategy games μπορεί να συμπεριληφθεί σ'αυτά και το dune 1 & 2?Δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια αλλά σ'αυτό έχω φάει ώρες και ώρες. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Command And Conquer και ξερο ψωμι! Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Command And Conquer και ξερο ψωμι! Pedia ime andi STRG den ta mporw me tpt!! ine poli vareta exw pe3i ta pada age of empires C&C apo red alert ,generals empire earth..anyway.. pados to GENERALS me porose tin proti mera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. April 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 εγω θεωρω οτι τα strategy ειναι και η μεγαλη διαφορα των pc απο τις παιχνιδομηχανες... ψαχνω να βρω κανενα καλο αλλα τπτ... οσα προανεφερα πριν τα θεωρω απαραδεκτα... ακομα και το rome total war που δοκιμασα να παιξω δεν μου αρεσε, βασικα δοκιμασα να παιξω στην αρχη μια μαχη για να δω σε γενικες γραμμες τι λεει... πριν καλα καλα προλαβω να δω τι στρατο ειχα, οι αντιπαλοι με ειχαν καταστρεψει... απο τα καινουργια μπορω να πω πως το middle earth ηταν αρκετα καλα... απο παιχνιδια αναφερατε πριν, καποια ειναι καλα και τα χω παιξει, αλλα ειναι ομως πολυ παλια βρε παιδια...απο τα καινουργια να περιμενουμε κατι καλλιτερο? το empire earth II λεει τπτ? αναμενω επισης το stronghold 2, empire glory k.a. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. April 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Pedia ime andi STRG den ta mporw me tpt!! ine poli vareta exw pe3i ta pada age of empires C&C apo red alert ,generals empire earth..anyway.. pados to GENERALS me porose tin proti mera. φιλε ζωγραφιωτης ε? :) παντως αν και αντι strg δεν εχεις παιξει και λιγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ένα είναι ο βασιλιάς...STARCRAFT! Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Το Avt Of War: Direct Action το εχει παιξει κανεις σας, καλουτσικο! Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Nαι, υπάρχει και σχετικό topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=66216 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Όταν λέτε strategy games μπορεί να συμπεριληφθεί σ'αυτά και το dune 1 & 2?Δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια αλλά σ'αυτό έχω φάει ώρες και ώρες. :D Φυσικά και μπορεί! Για εμένα τα command and conquer (προ ea εποχής όμως) Aπο εκεί ξεκίνησαν όλα... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Empire Earth και τώρα βγαίνει και το 2, σε 3 μέρες από τώρα.... Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. April 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 αυτα που αναμενονται π.χ: empire earth2, empire glory, stronghold 2, rising kingdoms κ.α. πρεπει να ειναι πολυ καλα, αλλα θα θελουν και εγω δεν ξερω τι για να τρεξουν καλα... κοιταω να δω απο τα πιο παλια αν αξιζει καποιο... εχω 'επιλεξει' το warcraft 3, king warriors, praetorians και c&c: generals, γενικα προτιμω τα μεσαιωνικου στυλ, τα χει παειξαι κανεις αυτα, και να τι γνωμη εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Αντί για c&c generals προτείνω c&c red alert2 και το expansion του..... Απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Act of war, Blitzkrieg και ολα τα expansions, Rise of Nations και φυσικα C&c Generals & Zero Hour και ολα τα mods του. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. April 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 οπως ειχε πει καποιος φιλος νωριτερα ολα αυτα τα παιχνιδια ειναι καπως στο ιδιο στυλ... πιο ενδιαφερον εχουν πιστευω αυτα που εινα 3D, π.χ. battle for midle earth.απο αυτα: warcraft 3, king warriors, praetorians και c&c: generals, λεει κανενα τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Heroes of Might and Magic 4 Rise of Nations Rome: Total War Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dirtyduck Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 stronghold 2?den to iksera.elpizo pantos na exi perissoteres epiloges apo to ena.gia mena tha itan kalo mia anamiksi stronghold kai age of empires gia na vgi epiteloys kati kalo kai endiaferon.oso gia empire earth 2 den gnorizo kati.idomen!gia to rome pantos den tha elega oti ine kako apla vareto apo ena simio kai meta.simasia den exoun oi maxes alla to poso kosmo tha exis ypo tin epivlepsi sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. April 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 stronghold 2?den to iksera.elpizo pantos na exi perissoteres epiloges apo to ena.gia mena tha itan kalo mia anamiksi stronghold kai age of empires gia na vgi epiteloys kati kalo kai endiaferon.oso gia empire earth 2 den gnorizo kati.idomen!gia to rome pantos den tha elega oti ine kako apla vareto apo ena simio kai meta.simasia den exoun oi maxes alla to poso kosmo tha exis ypo tin epivlepsi sou. απο τα screenshots το strognhold2 μοιαζει καταπληκτικο αλλα μαλλον η καρτα μου δεν θα το τρεχε :( το roman total war δοκιμασα να το παιξω αλλα απογοητευτηκα...μεχρι να καταλαβω τι στρατο εχω, μου την ειχε 'πεσει' ο αντιπαλος και με ειχε διαλυσει...βασικα το παιχνιδι δεν 'παιζεται'... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Αντί για c&c generals προτείνω c&c red alert2 και το expansion του..... Απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ οντως ακομη και σημερα παιζει σε πολλα top 10 σε πολλες χωρες... ειδικα τωρα που εχουν βγει κατι mod σκετη φωτια.... απλα κορυφαιο ολα τα αλλα ηρθαν και περασαν φωτεινη εξαιρεση το act of war οπου κυριολεκτικα ο τροπος χειρισμου και το feeling ειναι ιδιο με αυτο το red alert 2 :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 STRONGHOLD 2 . - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts