Hunter Δημοσιεύτηκε October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 17, 2003 Το εχετε δοκιμασει? , εγω προσωπικα ειμαι "χρηστης" απο το 1999 και θα ηθελα να μαθω ποσοι αλλοι φιλοι το "δουλευουν" το συγκεκριμενο προγραμμα Προς Moderators : εαν το θεμα δεν ανηκει εδω ασ μεταφερθει , εσεις ξερετε καλυτερα :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Δεν το έχω δοκιμάσει. Αν το έκανα ποτέ πάντως θα έβαζα folding@home. Θεωρώ χρησιμότερη την ανάλυση πρωτεινών από το ψάξιμο για εξωγήινους. :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Εεεε;;;; :confused: Τι ειναι αυτο ρε παιδια; :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter Το εχετε δοκιμασει? Ωχ ναι. Το είχε εγκαταστήσει ο administrator μας στο γραφείο, και το έτρεχε πάνω στον proxy. Μας είχαν φύγει τα μάτια κοιτάζοντα το! :wacko: :p Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Τι ειν' τούτ ωρε παλικάρια;;; :withstupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Τι ειν' τούτ ωρε παλικάρια;;; :withstupid: Άντε μπες και συ στο tripaki :D :D Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Άντε μπες και συ στο tripaki :D :D χοχοοχ 10x. Να σαι καλά! Καλό παραμύθι φαίνεται... :whistle: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 αντε και καλη αρχη http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_175780.html :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Χάρηκα!!! Τί ακριβώς κάνει? Μας έχει πρώτη θέση για επίσκεψη στον πάνω κόσμο??? Άν ασχοληθώ κ' με τέτοια θα μου στριψει εντελώςςς!!!! Χ-files, first wave etc δε σας αρκούν???? χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 και στα τρια ερωτηματα σου η απαντηση ειναι ΝΑΙ :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 ΜΠΡΑΒΟ!!!! Ανέβηκες ψηλά στην εκτίμησή μου!!! Διακρίνω κοινά γούστα!Χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 SETI rulez!!!!!! Kapote to eixa balei se ena olokliro lab sto Panepistimio. Eidika osoi afhnete to PC anoixto olh mera DEN exete kamoia dikaiologia. Balte to! :) Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avior Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Ohm nama shivaya... Ένα από τα πράγματα που δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου που δεν συμμετέχω... Για τους brothers Astral Projection--Searching for UFO's :whistle: :whistle: :p Παράθεση Brave new worlds... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trivil Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 για να το χρησιμποποιησουμε ομως θελει να εισαι και online allday ετσι δεν ειναι;; καποιος πχ με 56κ θα μπορει να το εχει; Παράθεση Rules are made to be broken... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 το online κομματι το χρειαζεται μονο οταν ειναι να στειλει δεδωμενα στο SETI ( δηλ. 2 - 3 λεπτα ) την υπολοιπη ωρα λειτουργει σαν screensaver Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter το online κομματι το χρειαζεται μονο οταν ειναι να στειλει δεδωμενα στο SETI ( δηλ. 2 - 3 λεπτα ) την υπολοιπη ωρα λειτουργει σαν screensaver Και πότε λαμβάνει? Αφού η λογική είναι ότι ανιχνεύει σήματα??? :o Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Ολα καλα μου ακουγονται αλλα εχει παθει καμια "κατραπακιά" κανενα PC; Παιζεται τιποτα πισω απο αυτο η να το βαλω και ειμαι Ο.Κ; Παντως καλο φλασακι μου φαινεται !!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Ολα καλα μου ακουγονται αλλα εχει παθει καμια "κατραπακιά" κανενα PC; Παιζεται τιποτα πισω απο αυτο η να το βαλω και ειμαι Ο.Κ; Παντως καλο φλασακι μου φαινεται !!! :cool: Πάνω σε έναν η/υ-proxy το δουλεύαμε εμείς ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 ωραιο ακουγεται ΘΑ το δοκιμασο και θα δειξει..... :p Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trivil Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 παντως το χρησιμοποιουν παρα πολλα ατομα στην αγγλια το ξερω απο γνωστους μου που σπουδαζουν εκει, ειναι πολυ γνωστο το ολο θεμα στο εξωτερικο Παράθεση Rules are made to be broken... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Και πότε λαμβάνει? Αφού η λογική είναι ότι ανιχνεύει σήματα??? :o κατεβαζει ενα "workunit" οταν συνδεθει την πρωτη φορα , και οταν το εχει αναλυσει ολο αυτο σου λεει να κανει connect για να στειλει τα αποτελεσματα στο SETI και ταυτοχρονα κατεβαζει και το επομενο "workunit" Ολοι η υποθεση ειναι θεμα 2 με τρια λεπτα ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 To Seti doyleyei xroniaaaaaaa tora xoris na exei dimioyrgisei problhma se kanena apo toys xrhstes toy.... Otan syndetheis online, stelnei ta epe3ergasmena paketa kai lambanei kainoyrgia ta opoia analyei otan de doyleyeis ton ypologisth soy ( kathe fora poy energopoihte to screen saver) Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 ρε παιδια τι γινετε? προσπαθω να το κατεβασω και δεν κατεβαινει..... μπαινω στο link Downloads και επιλεγω για XP Εδω και μια ωρα που το ανοιξα δεν γινετε τπτ ουτε εν kb.... Μηπως κανω κατι λαθος? Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy ρε παιδια τι γινετε? προσπαθω να το κατεβασω και δεν κατεβαινει..... μπαινω στο link Downloads και επιλεγω για XP Εδω και μια ωρα που το ανοιξα δεν γινετε τπτ ουτε εν kb.... Μηπως κανω κατι λαθος? ftp://alien.ssl.berkeley.edu/pub/setiathome_win_3_08.exe Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 το ιδιο δικε μου δεν κινειται μυγα..... Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts