Jump to content

Κόλπο με χαρτιά τράπουλας

HellasLover
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θελετε να δειτε πραγματικα καλα ταχυδακτυλουργικα κατεβαστε την ταινια του David Blaine.

Αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα σε οσα θα δειτε...

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Μου φαίνεται ο τύπος έχει ένα 2 (hearts), ένα 10 (spades) και δύο ρήγες στο πακέτο του. Απλώς παίζει με τα χαρτιά έτσι ώστε να φαίνεται πάντα το ίδιο. Αν προσέξετε, τα μόνα χαρτιά που φαίνονται ταυτόχρονα, είναι οι δύο ρήγες. Ποτέ δεν ανοίγει και τα τέσσερα ταυτόχρονα. Τώρα, πόσο καιρό του πήρε να μάθει να το κάνει χωρίς να φαίνεται, θα σας γελάσω...

Xμ... Μάλλον έχεις δίκιο. Στο τέλος οι Ρηγάδες είναι Καρώ και Σπαθί μόνο. Δείχνει δύο φορές τον Καρώ και δύο φορές τον Σπαθί.

Καταπληκτικό ωστόσο. Πολύ καλό. !! Οσο για τον David Blaine που γράφτηκε είναι απλά ... εξωγήινα τα κόλπα που κάνει. :D

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Κάπου είχα βρει εξηγήσεις για τα κόλπα του Blaine. Πολλά από αυτά βασίζονται σε ειδικό εξοπλισμό και σε συνεργασία με άλλα άτομα, αλλά δεν είναι τόσο απάτη όσο του Κoperfield.

Το πιο ψαρωτικό και το πιο απλό ταυτόχρονα είναι το levitation (μέχρι κι εγώ το έχω κάνει :p)

Παιδια ξερει κανεις καποιο σιτε η κατι αλλο για να μαθουμε κανα κολπο με τραπουλα η διαφορα κολπα με αριθμους και κατι τετοια που κυκλοφορουν

• 2 years later...