Revan Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Αν θελετε να δειτε πραγματικα καλα ταχυδακτυλουργικα κατεβαστε την ταινια του David Blaine. Αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα σε οσα θα δειτε... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Μου φαίνεται ο τύπος έχει ένα 2 (hearts), ένα 10 (spades) και δύο ρήγες στο πακέτο του. Απλώς παίζει με τα χαρτιά έτσι ώστε να φαίνεται πάντα το ίδιο. Αν προσέξετε, τα μόνα χαρτιά που φαίνονται ταυτόχρονα, είναι οι δύο ρήγες. Ποτέ δεν ανοίγει και τα τέσσερα ταυτόχρονα. Τώρα, πόσο καιρό του πήρε να μάθει να το κάνει χωρίς να φαίνεται, θα σας γελάσω... Xμ... Μάλλον έχεις δίκιο. Στο τέλος οι Ρηγάδες είναι Καρώ και Σπαθί μόνο. Δείχνει δύο φορές τον Καρώ και δύο φορές τον Σπαθί. Καταπληκτικό ωστόσο. Πολύ καλό. !! Οσο για τον David Blaine που γράφτηκε είναι απλά ... εξωγήινα τα κόλπα που κάνει. :D Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Κάπου είχα βρει εξηγήσεις για τα κόλπα του Blaine. Πολλά από αυτά βασίζονται σε ειδικό εξοπλισμό και σε συνεργασία με άλλα άτομα, αλλά δεν είναι τόσο απάτη όσο του Κoperfield. Το πιο ψαρωτικό και το πιο απλό ταυτόχρονα είναι το levitation (μέχρι κι εγώ το έχω κάνει :p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Free Card Tricks Coin Tricks And Free Card Sleights Check it! ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Παιδια ξερει κανεις καποιο σιτε η κατι αλλο για να μαθουμε κανα κολπο με τραπουλα η διαφορα κολπα με αριθμους και κατι τετοια που κυκλοφορουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Έσω αδιάβαστος :X :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=67417 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 το εχω δει αυτο αλλα ειναι λιγο απατη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis17 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 mporei na mou eksigisei kapoios pws to ekane?? :blink: :confused: http://www.ebaumsworld.com/videos/cardtrick.html Μπες λιγο εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts